Savannah Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 swieze wiesci od Agnieszki :p Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR - BIS JUNIOR :loveu::loveu::loveu::loveu: W BARDZO DUZEJ STAWCE !!!!!!!!!!!!!! Bardzo sie ciesze !:loveu: Na BOG jeszcze czekaja... trzymam kciuki za BOGa!!!
Cyraneczka Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Gratulacje dla ślicznej Gwiazdeczki!!!:loveu::multi::loveu::multi: Już drugi raz pokazała na co ją stać!!! szara Queenie - 1, CWC, CACIB w stawce 19 suczek!!! czarna Queenie - 2 (w pośredniej) Vixen - 2 (w championach) QUICK DEMON - 1, CWC (kl. pośrednia)
zpr Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 :lol:Cyraneczka napisał(a):Gratulacje dla ślicznej Gwiazdeczki!!!:loveu::multi::loveu::multi: Już drugi raz pokazała na co ją stać!!! szara Queenie - 1, CWC, CACIB w stawce 19 suczek!!! czarna Queenie - 2 (w pośredniej) Vixen - 2 (w championach) QUICK DEMON - 1, CWC (kl. pośrednia) Gratulacje dla walczących w Kielcach :multi: a jaki pies dostał Cacib i res.Cacib? :lol:
Savannah Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 niestety Vivka była zbyt zmeczona by cos wielkiego ugrac na BOG... szkoda, ale z drugiej strony sie nie dziwie jej zmeczenia - toz to młoda sunka jeszcze jest !!! i tak wielkie wielkie brawa za to co pokazała dzisiaj i za wygrany w pieknym stylu BIS Junior!!:loveu: BOG dla wspaniałego, cudownego Basenji:loveu: Vivka w pierwszej 4 na BOG :multi:
Nitor-Nivalis Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 :multi::multi::multi:OGROMNE BRAWA DLA MALEJ GWIAZDECZKI I AGI:multi::multi::multi: [CENTER]A to cudne basenji to napewno ASIACZKOWE ;) WIELKIE GRATKI ASIU :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/CENTER]
mortikia Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Gratulacje dla wygranych :multi: Pushmataha dał czadu ;):multi: A sędzina po prostu ŚWIETNA :evil_lol::lol::razz:
zpr Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 A ma ktos może już wszystkie lokaty z Kielc z ringu Husky? a i zaległe z Poznania? :roll:
kapka22 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 KIELCE 2007 SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek dediut w klasie posredniej, 1 lokata, CWC, res. CACIB i tym samym rozpoczety Dorosly Championat Polski. Gratulacje :lol: Krzysiek
Nitor-Nivalis Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Gratulacje dla Agnieszki Sashki :multi::multi::multi:
Nitor-Nivalis Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 To i ja wrzuce pare fotek z poznania autor: Monika Milian Pary hodowlane Dragon
flashka-g Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Savannah napisał(a):niestety Vivka była zbyt zmeczona by cos wielkiego ugrac na BOG... szkoda, ale z drugiej strony sie nie dziwie jej zmeczenia - toz to młoda sunka jeszcze jest !!! i tak wielkie wielkie brawa za to co pokazała dzisiaj i za wygrany w pieknym stylu BIS Junior!!:loveu: BOG dla wspaniałego, cudownego Basenji:loveu: Vivka w pierwszej 4 na BOG :multi: Troche sie bardziej bała na BOG niz byla zmeczona, szkoda. Tak dobrze ze dzieki interwencji mojej siostry ściszono tą dziadowską muzyke..zapomnieli tylko ze pani spiker ma zbyt donosny glos i gada czasami za duzo bez potrzeby:roll: Do finału na Bis puppy wszedł równiez maluch od Pani Teresy. A ja szczegolnie gratuluje Quenn of Snow:) moja sliczna iskierka:loveu::loveu::loveu:
nordic blue Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR - Zw.Mł., NJwR, BOB, BIS JUNIOR Bardzo dziękuje wszystkim za wspaniały doping i gratki !!! Gratuluje serdecznie wszystkim pozostałym zwycięzcom i uczestnikom wystawy. Przy ringu panowała naprawdę cudowna atmosfera, prawdziwie rodzinna!!! Miło było spotkać znów znajomych i przyjaciół. Jesteście kochani!!!
nordic blue Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 BIS Junior - sędzia PETER HARSANYI ( WĘGRY)
nordic blue Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 flashka-g napisał(a):Troche sie bardziej bała na BOG niz byla zmeczona, szkoda. Tak dobrze ze dzieki interwencji mojej siostry ściszono tą dziadowską muzyke..zapomnieli tylko ze pani spiker ma zbyt donosny glos i gada czasami za duzo bez potrzeby:roll: zgadza się, Vivunia naprawdę była przestraszona i zmęczona ! Już na BISie juniorów sploszyła się, co widać na fotkach, miała podkulony ogonek. Muzyka naprawdę była zbyt głośna, od tego huku rozbolała mnie glowa i boli do dziś:placz:
piotrjan Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 nordic blue napisał(a):Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR - Zw.Mł., NJwR, BOB, BIS JUNIOR Agnieszko , brawo !!! :klacz::klacz::klacz:
LOCZEK Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Gratulacje dla ZWYCIĘZCÓW i pokonanych! Poraz kolejny miałam możliwość zaobserwowania stresu wystawców związanego nie tylko z wystawieniem psa,ale i werdyktem.Moi mili czasami przemierzamy kawał ładnej drogi,a więc niech sama wystawa nam umila ten czas.Nerwy to zły doradca.Usiądżmy,wypijmy kawke,zjedzmy ciacho i pośmiejmy sie z głupot................Już lepiej ,prawda???:cool3: Walka na ringu tez stała się dla niektórych obsesją,żeby komuś dokopać.Chyba nie o to w tym wszystkim chodzi.:shake: Z naszej strony ukłony dla wszystkich z uśmiechem na twarzy,bez zakłamanej "mimozy" Dzięki za towarzystwo i miłe słowa.
NigdyNigdy Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 My dopiero teraz dojechaliśmy do domu :evil_lol: Gratulacje dla Gwiazdki za BIS'a Juniorów- za wcześniejsze sukcesy już gratulowałam :loveu: Pozostałym zwycięzcom w sumie też, ale jeśli o kimś zapomniałam, to.... uściski :lol: LOCZEK napisał(a):Usiądżmy,wypijmy kawke, KAWKĘ????? :cool3: LOCZEK napisał(a):pośmiejmy sie z głupot To mi akurat wychodzi doskonale :megagrin: Kochani, więcej wystaw z TAKĄ atmosferą! Dzięki WIELKIE :rolleyes:
Gosia & c.o. Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 LOCZEK napisał(a):Gratulacje dla ZWYCIĘZCÓW i pokonanych! Poraz kolejny miałam możliwość zaobserwowania stresu wystawców związanego nie tylko z wystawieniem psa,ale i werdyktem.Moi mili czasami przemierzamy kawał ładnej drogi,a więc niech sama wystawa nam umila ten czas.Nerwy to zły doradca.Usiądżmy,wypijmy kawke,zjedzmy ciacho i pośmiejmy sie z głupot................Już lepiej ,prawda???:cool3: Walka na ringu tez stała się dla niektórych obsesją,żeby komuś dokopać.Chyba nie o to w tym wszystkim chodzi.:shake: Z naszej strony ukłony dla wszystkich z uśmiechem na twarzy,bez zakłamanej "mimozy" Dzięki za towarzystwo i miłe słowa. Cóż mam powiedzieć -Nic dodać nic ująć... :roll: Beatko a ciasto jak zwykle WYŚMIENITE!!! :p Jeszcze raz gratuluje wszystkim zwycięzcom:loveu: Było fajnie Was znów spotkać i mam nadzieje do zobaczenia niebawem;) Jak to sie mówi - raz na wozie raz pod wozem :lol::lol::lol: A te głupoty to chyba ciągle nam w głowie siedzą (Czyż nie Kasiu?? :evil_lol:)
mortikia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 LOCZEK napisał(a): Walka na ringu tez stała się dla niektórych obsesją,żeby komuś dokopać. Jak najbardziej się zgadzam. Obserwowała wszystko z boku, robiłam zdjęcia i... czasami aż braknie słów...........................:roll: Ciasto przepyszne :p
efra-husky Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Zgłoszenia do Nowej Rudy jeszcze trwają więc raczej jeszcze nikt nie zna stawki na tą wystawę ;)
Recommended Posts