Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

swieze wiesci od Agnieszki :p

Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR - BIS JUNIOR :loveu::loveu::loveu::loveu:
W BARDZO DUZEJ STAWCE !!!!!!!!!!!!!!
Bardzo sie ciesze !:loveu:
Na BOG jeszcze czekaja... trzymam kciuki za BOGa!!!

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratulacje dla ślicznej Gwiazdeczki!!!:loveu::multi::loveu::multi:
Już drugi raz pokazała na co ją stać!!!

szara Queenie - 1, CWC, CACIB w stawce 19 suczek!!!
czarna Queenie - 2 (w pośredniej)
Vixen - 2 (w championach)
QUICK DEMON - 1, CWC (kl. pośrednia)

Posted

:lol:

Cyraneczka napisał(a):
Gratulacje dla ślicznej Gwiazdeczki!!!:loveu::multi::loveu::multi:
Już drugi raz pokazała na co ją stać!!!

szara Queenie - 1, CWC, CACIB w stawce 19 suczek!!!
czarna Queenie - 2 (w pośredniej)
Vixen - 2 (w championach)
QUICK DEMON - 1, CWC (kl. pośrednia)

Gratulacje dla walczących w Kielcach :multi:
a jaki pies dostał Cacib i res.Cacib? :lol:

Posted

niestety Vivka była zbyt zmeczona by cos wielkiego ugrac na BOG... szkoda, ale z drugiej strony sie nie dziwie jej zmeczenia - toz to młoda sunka jeszcze jest !!! i tak wielkie wielkie brawa za to co pokazała dzisiaj i za wygrany w pieknym stylu BIS Junior!!:loveu:

BOG dla wspaniałego, cudownego Basenji:loveu:

Vivka w pierwszej 4 na BOG :multi:

Posted

:multi::multi::multi:OGROMNE BRAWA DLA MALEJ GWIAZDECZKI I AGI:multi::multi::multi:

[CENTER]A to cudne basenji to napewno ASIACZKOWE ;)

WIELKIE GRATKI ASIU :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/CENTER]

Posted

KIELCE 2007

SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek dediut w klasie posredniej, 1 lokata, CWC, res. CACIB i tym samym rozpoczety Dorosly Championat Polski.

Gratulacje :lol:
Krzysiek

Posted

Savannah napisał(a):
niestety Vivka była zbyt zmeczona by cos wielkiego ugrac na BOG... szkoda, ale z drugiej strony sie nie dziwie jej zmeczenia - toz to młoda sunka jeszcze jest !!! i tak wielkie wielkie brawa za to co pokazała dzisiaj i za wygrany w pieknym stylu BIS Junior!!:loveu:

BOG dla wspaniałego, cudownego Basenji:loveu:

Vivka w pierwszej 4 na BOG :multi:

Troche sie bardziej bała na BOG niz byla zmeczona, szkoda. Tak dobrze ze dzieki interwencji mojej siostry ściszono tą dziadowską muzyke..zapomnieli tylko ze pani spiker ma zbyt donosny glos i gada czasami za duzo bez potrzeby:roll:

Do finału na Bis puppy wszedł równiez maluch od Pani Teresy.

A ja szczegolnie gratuluje Quenn of Snow:) moja sliczna iskierka:loveu::loveu::loveu:

Posted

Nordic Blue BRILLIANT SHOOTING STAR - Zw.Mł., NJwR, BOB, BIS JUNIOR

Bardzo dziękuje wszystkim za wspaniały doping i gratki !!! Gratuluje serdecznie wszystkim pozostałym zwycięzcom i uczestnikom wystawy. Przy ringu panowała naprawdę cudowna atmosfera, prawdziwie rodzinna!!! Miło było spotkać znów znajomych i przyjaciół. Jesteście kochani!!!

Posted

flashka-g napisał(a):
Troche sie bardziej bała na BOG niz byla zmeczona, szkoda. Tak dobrze ze dzieki interwencji mojej siostry ściszono tą dziadowską muzyke..zapomnieli tylko ze pani spiker ma zbyt donosny glos i gada czasami za duzo bez potrzeby:roll:

zgadza się, Vivunia naprawdę była przestraszona i zmęczona !
Już na BISie juniorów sploszyła się, co widać na fotkach, miała podkulony ogonek. Muzyka naprawdę była zbyt głośna, od tego huku rozbolała mnie glowa i boli do dziś:placz:

Posted

Gratulacje dla ZWYCIĘZCÓW i pokonanych!

Poraz kolejny miałam możliwość zaobserwowania stresu wystawców związanego nie tylko z wystawieniem psa,ale i werdyktem.Moi mili czasami przemierzamy kawał ładnej drogi,a więc niech sama wystawa nam umila ten czas.Nerwy to zły doradca.Usiądżmy,wypijmy kawke,zjedzmy ciacho i pośmiejmy sie z głupot................Już lepiej ,prawda???:cool3:
Walka na ringu tez stała się dla niektórych obsesją,żeby komuś dokopać.Chyba nie o to w tym wszystkim chodzi.:shake:
Z naszej strony ukłony dla wszystkich z uśmiechem na twarzy,bez zakłamanej "mimozy"
Dzięki za towarzystwo i miłe słowa.

Posted

My dopiero teraz dojechaliśmy do domu :evil_lol:
Gratulacje dla Gwiazdki za BIS'a Juniorów- za wcześniejsze sukcesy już gratulowałam :loveu:
Pozostałym zwycięzcom w sumie też, ale jeśli o kimś zapomniałam, to.... uściski :lol:

LOCZEK napisał(a):
Usiądżmy,wypijmy kawke,

KAWKĘ????? :cool3:

LOCZEK napisał(a):
pośmiejmy sie z głupot

To mi akurat wychodzi doskonale :megagrin:

Kochani, więcej wystaw z TAKĄ atmosferą!
Dzięki WIELKIE :rolleyes:

Posted

LOCZEK napisał(a):
Gratulacje dla ZWYCIĘZCÓW i pokonanych!

Poraz kolejny miałam możliwość zaobserwowania stresu wystawców związanego nie tylko z wystawieniem psa,ale i werdyktem.Moi mili czasami przemierzamy kawał ładnej drogi,a więc niech sama wystawa nam umila ten czas.Nerwy to zły doradca.Usiądżmy,wypijmy kawke,zjedzmy ciacho i pośmiejmy sie z głupot................Już lepiej ,prawda???:cool3:
Walka na ringu tez stała się dla niektórych obsesją,żeby komuś dokopać.Chyba nie o to w tym wszystkim chodzi.:shake:
Z naszej strony ukłony dla wszystkich z uśmiechem na twarzy,bez zakłamanej "mimozy"
Dzięki za towarzystwo i miłe słowa.

Cóż mam powiedzieć -Nic dodać nic ująć... :roll:

Beatko a ciasto jak zwykle WYŚMIENITE!!! :p

Jeszcze raz gratuluje wszystkim zwycięzcom:loveu: Było fajnie Was znów spotkać i mam nadzieje do zobaczenia niebawem;)

Jak to sie mówi - raz na wozie raz pod wozem :lol::lol::lol:

A te głupoty to chyba ciągle nam w głowie siedzą (Czyż nie Kasiu?? :evil_lol:)

Posted

LOCZEK napisał(a):

Walka na ringu tez stała się dla niektórych obsesją,żeby komuś dokopać.

Jak najbardziej się zgadzam. Obserwowała wszystko z boku, robiłam zdjęcia i... czasami aż braknie słów...........................:roll:
Ciasto przepyszne :p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...