Iza. Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 A ja nie zdałam, w środę tydzień temu :lol: Popełniłam najgłupszy błąd na świcie, w trakcie jazdy nie wiem sama kiedy wyłączyłam sobie światła hahaha Dziewczyny gratulacje, ogromnie zazdroszczę ;) Quote
łolkiee Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 gratulacje dla was:) Iza. musisz sobie wyćwiczyć że podczas jazdy łapiesz za drążek i przesuwasz jak przy włączaniu świateł masz 2 pozycje (pozycja i mijania) nic ci się nie włączy innego :) w tajemnicy wam powiem że na kursach właśnie światła były moją piętą achillesową , zawsze musieli mi przypominać ale teraz jakoś pamiętam, raz tylko zapomniałam ale zaraz inni kierowcy mi pomrugali ;) Z czystaj ciekawości pamiętacie co miałyście na czynnościach kontrolno obsługowych?? (światła itd...) Quote
Sweet Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='łolkiee'] Z czystaj ciekawości pamiętacie co miałyście na czynnościach kontrolno obsługowych?? (światła itd...)[/QUOTE] ja zdawałam tyle razy że chyba miałam już wszystko :evil_lol: :diabloti: Quote
Iza. Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='łolkiee']gratulacje dla was:) Iza. musisz sobie wyćwiczyć że podczas jazdy łapiesz za drążek i przesuwasz jak przy włączaniu świateł masz 2 pozycje (pozycja i mijania) nic ci się nie włączy innego :) w tajemnicy wam powiem że na kursach właśnie światła były moją piętą achillesową , zawsze musieli mi przypominać ale teraz jakoś pamiętam, raz tylko zapomniałam ale zaraz inni kierowcy mi pomrugali ;) Z czystaj ciekawości pamiętacie co miałyście na czynnościach kontrolno obsługowych?? (światła itd...)[/QUOTE] Muszę, bo byłam kompletnie zaskoczona jak egzaminator powiedział mi dlaczego nie zdałam. Nie mam pojęcie kiedy te światła mi się wyłączyły :/ Miałam światło cofania i sprawdzenie poziomu oleju ;) Quote
aska64 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 (edited) Ja pochwalę się -mój syn zdał właśnie w Bytomiu i mówił że akurat trafił na takiego egzminatora że do rany przyłóż , córa zdawała 3 lata temu również zdała za pierwszym podejściem. Edited March 20, 2012 by aska64 Quote
Iza. Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 A ja mam już 3 egzaminy za sobą, jestem załamana :shake::placz: Quote
Sweet Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='Iza.']A ja mam już 3 egzaminy za sobą, jestem załamana :shake::placz:[/QUOTE] Nie załamuj się tylko zdawaj dalej :) W końcu się uda;) Wiem z doświadczenia :diabloti: Quote
Iza. Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='Sweet']Nie załamuj się tylko zdawaj dalej :) W końcu się uda;) Wiem z doświadczenia :diabloti:[/QUOTE] dwa pierwsze razy trafiłam na tego samego egzaminatora, który mimo, że minął miesiąc mnie pamiętał :shake: 3 raz trafiłam na faceta u którego nikt nie zdaje, jechałam sobie, a on mi w pewnym momencie złapał za kierownicę i powiedział, że egzamin przerwany, bo mogłam zaczepić lusterkiem o drugi samochód :shake: Chyba to nie dla mnie jest po prostu... Quote
Sweet Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='Iza.']dwa pierwsze razy trafiłam na tego samego egzaminatora, który mimo, że minął miesiąc mnie pamiętał :shake: 3 raz trafiłam na faceta u którego nikt nie zdaje, jechałam sobie, a on mi w pewnym momencie złapał za kierownicę i powiedział, że egzamin przerwany, bo mogłam zaczepić lusterkiem o drugi samochód :shake: [B]Chyba to nie dla mnie jest po prostu[/B]...[/QUOTE] Nawet tak nie mów! Ja zdawałam tyle razy, że na pewno nie dasz rady mnie przebić, ale zdałam w końcu ;) Też trafiałam na różnych egzaminatorów, i też obalał mnie raz nawet nie wiem za co. Więc wiem doskonale co czujesz i posłuchaj mnie ;) Nie poddawaj się! :D Nie warto, już tyle kasy poszło, tyle nerwów, więc zdawaj ile będzie trzeba, ale zdasz ;) Quote
Yorkomanka Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Wątek dawno zapomniany, musiałam się naszukać :lol: Mam nadzieję że ktoś tu jeszcze zajrzy :p Mam trochę nietypowy problem, moje osk robi praktyczne egzaminy wewnętrzne a ja mam już kilka za sobą, nawet pobiłam rekord i zdać go nie mogę... już mi się instruktorzy skończyli, każdy mnie zna :lol: Dzisiaj miałam egzamin z instruktorem który chyba najbardziej mi pasuje nic nie powiedział jak stanęłam na pasach bo "o kurde piesi" a potem w strefie zamieszkania z tego samego powodu na środku skrzyżowania, tylko potem już na samym końcu zamiast pojechać prosto pod biuro wybrał sobie jakąś dziwną trasę którą nie jechałam jeszcze przez stacje i wyjeżdżając z tej stacji starałam się nie wjechać na powierzchnię wyłączoną. Starałam się tak bardzo że nie dość że nie zauważyłam auta to jeszcze i tak po niej przejechałam. Sytuacja była dosyć niebezpieczna, przestraszyłam się i stanęłam na środku, babka ledwo wyhamowała, zablokowałam skrzyżowanie... Podobno parkuję w dziwny sposób ale egzaminator nie miałby się do czego przyczepić, tylko zapomniałam zapytać co ma na myśli :lol: Następnym razem się uda, może ludzie nie będą się kręcić, tak sobie myślę że w dzień po sylwestrze niektórzy jeszcze będą kaca leczyć:cool3: Quote
Doda_ Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 dzień po sylwestrze chyba najlepszy jest :D minęły już ponad 4 lata odkąd zdałam prawko . . jak ten czas leci :O Quote
Circa Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Ja mam za sobą 4 podejścia.. Po Nowym Roku zamierzam kontynuować;p Quote
Yorkomanka Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Ja też trzymam kciuki ;) Gdybym mogła wybierać chciałabym w sylwestra najlepiej jak najwcześniej :diabloti: Zły dzień mam dzisiaj, smutno mi :-( No nic może za to prawdziwy egzamin zdam szybko jak mnie już wypuszczą ze szkoły:placz: Quote
Yorkomanka Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Ktoś na dogo jeszcze daje egzamin? Strasznie tu pusto, trochę szkoda ;) 21 stycznia był mój szczęśliwy dzień - teorie i praktykę zdałam za 1 razem czym wprawiłam wszystkich instruktorów w moim osk w stan szoku chyba nie mniejszy niż mój :multi:do teraz trochę żałuję że nie wysłałam tego dnia totolotka :lol: ale byłam tak oszołomiona moim szczęściem że nie potrafiłam myśleć o czym innym;) Może jeszcze nie jest za późno, jeden instruktor kiedyś mi powiedział kiedy już byłam załamana wewnętrznymi że za to państwowy zdam za 1 i się sprawdziło, może pojadę go spytać o numery :p Tego dnia 1 raz w życiu jechałam po śniegu, może właśnie dzięki temu egzaminator się specjalnie nie starał żeby mnie oblać chociaż 2 dziewczyny które jechały z nim przede mną wróciły zapłakane :roll: Teraz mam kolejny problem, pojeździłabym sobie a nie mam czym :lol: Quote
Doda_ Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='Yorkomanka']Ktoś na dogo jeszcze daje egzamin? Strasznie tu pusto, trochę szkoda ;) 21 stycznia był mój szczęśliwy dzień - teorie i praktykę zdałam za 1 razem czym wprawiłam wszystkich instruktorów w moim osk w stan szoku chyba nie mniejszy niż mój :multi:do teraz trochę żałuję że nie wysłałam tego dnia totolotka :lol: ale byłam tak oszołomiona moim szczęściem że nie potrafiłam myśleć o czym innym;) Może jeszcze nie jest za późno, jeden instruktor kiedyś mi powiedział kiedy już byłam załamana wewnętrznymi że za to państwowy zdam za 1 i się sprawdziło, może pojadę go spytać o numery :p Tego dnia 1 raz w życiu jechałam po śniegu, może właśnie dzięki temu egzaminator się specjalnie nie starał żeby mnie oblać chociaż 2 dziewczyny które jechały z nim przede mną wróciły zapłakane :roll: Teraz mam kolejny problem, pojeździłabym sobie a nie mam czym :lol:[/QUOTE] gratuluje udanego podejscia za 1 razem:multi: ja już dawno mialam egzamin, w tym roku minie 5 lat, jezu jak ten czas leci . . . może jeszcze jest ktoś na dogo kto dopiero będzi zdawał :evil_lol: a jakim samochodem chcesz jeździć? jak dla bab-mały,wygodny w parkowaniu czy wielkie bydlę? :diabloti: Quote
Yorkomanka Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Wielkie bydlę to jak dorobię się 3 dzieci i dużego psa;) podobają mi się punciaki :p Quote
Doda_ Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 [quote name='Yorkomanka']Wielkie bydlę to jak dorobię się 3 dzieci i dużego psa;) podobają mi się punciaki :p[/QUOTE] no tak a Ty masz mini pieska i 0 dzieci :evil_lol: ja nie przepadam za mini samochodzikami . . czuję się w nich jak kosmita:diabloti: Quote
diabelkowa Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 [quote name='Doda_']no tak a Ty masz mini pieska i 0 dzieci :evil_lol: ja nie przepadam za mini samochodzikami . . czuję się w nich jak kosmita:diabloti:[/QUOTE] a prosze was, ja mialam kupic wielkiego combika mercedesa w124 a kupilam.... micre i to fioletowa w rozowe kwiatki ... on coz.. tak wyszlo Quote
Yorkomanka Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 ale nową micre? bo ta stara to obrzydlistwo :diabloti: a nową kocham za ten jej wygląd :loveu: Quote
diabelkowa Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 [quote name='Yorkomanka']ale nową micre? bo ta stara to obrzydlistwo :diabloti: a nową kocham za ten jej wygląd :loveu:[/QUOTE] stara , nowa jest paskudna , ma paskudne swiatla Quote
Yorkomanka Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 no weź, ja kocham nową, ładna jest :loveu: ale o gustach się nie dyskutuje :p Quote
Doda_ Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 nowe auta nie maja duszy . . . . :eviltong: ja jezdze starym 22 letnim bmw i kocham go strasznie! Quote
diabelkowa Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 [quote name='Doda_']nowe auta nie maja duszy . . . . :eviltong: ja jezdze starym 22 letnim bmw i kocham go strasznie![/QUOTE] ja zbieram na mercedesa w124 :) auto musi miec dusze a nie ma gwiazdy nie ma jazdy :D Quote
Recommended Posts