brazowa1 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 dziękuje w imieniu Billego ,to może jeszcze parę za kratami. Quote
pinkmoon Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Oby nowe fotki przyniosły mu szczęście... Bidulka z niego, tak jak pisze Wiolka, ten stres go w końcu wykończy. Nie fizycznie, bo szczeniak energię ma zawsze, ale psychicznie może się to kiepsko skończyć. Ale mnie pesymistyczny nastrój naszedł :p Quote
agaga21 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 za 2 dni kończy się allegro. może ktoś chciałby zasponsorować wyróżnienie? Quote
Lena2009 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 ja moge :) śliczny psiak :) może ktoś go zauważy.. (tylko, że ja nie mam konta na allegro - moge przelać pieniążki komuś kto ma ) Quote
Fiks Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Dzisiaj Pinkmoon miała sensowny telefon w sprawie Billego. Jak wróci z Dąbrówki to na pewno opowie. Quote
agaga21 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Lena2009 napisał(a):ja moge :) śliczny psiak :) może ktoś go zauważy.. (tylko, że ja nie mam konta na allegro - moge przelać pieniążki komuś kto ma ) poczekajmy co powie pinkmoon. jesli będzie trzeba wznowić aukcję to przelejesz pieniądze na moje konto jeśli chcesz a ja ją wyróżnię. Quote
agaga21 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 no to ja już wszystko wiem. billego chce pan, który wczoraj chciał naszą roxę. właśnie z nim rozmawiałam. wrażenie robił na mnie dobre ale wizyta przed adopcyjna koniecznie! pan chyba trochę w gorącej wodzie kąpany. roxę wczoraj zalicytował nawet! Quote
pinkmoon Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 To dziwne, bo w rozmowie ze mną był właściwie zdecydowany, nie wspominał o tym że rozważał inne psy. poprosił nawet o rezerwację Billy'ego, i zapowiedział się, kiedy przyjadą go poznać. Myślę że nie ma sensu wysyłać do nich kogoś na wizytę przed, skoro i tak poznamy ich osobiście, jeśli zdecydują się do nas przyjechać. Wtedy ewentualnie rozważymy wszystkie wątpliwości; umówimy się na taki dzień żebyśmy były wtedy z Brązową w schronisku, i załatwimy wszystko na miejscu. Skoro jest taka możliwość żeby ich poznać i porozmawiać na żywo, to wolę z niej skorzystać, zamiast prosić o to inne osoby ;) Agata, masz pw :) Quote
agaga21 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 jak uważasz ale jeśli nie przed, to po adopcyjną wizytę sugerowałabym zrobić. Quote
pinkmoon Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 O możliwości wizyty poadopcyjnej poinformowałam pana podczas rozmowy, powiedział że w razie czego oczywiście bardzo chętnie zaprasza. :) Quote
agaga21 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 no, ja nie miałam do niego w sumie zastrzeżeń po pierwszej rozmowie ale widzę że pan jest "w gorącej wodzie kąpany" . Quote
pinkmoon Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Zobaczymy co z tego wyjdzie, umówiliśmy się jeszcze na jeden telefon w poniedziałek. Jeśli to był słomiany zapał to ochłonie do tego czasu, a jeśli nie - no to zaprosimy państwa do Dąbrówki, i o ile wszystko będzie ok, to z radością pożegnam się z Billym. :p Młody był dzisiaj znowu z nami na wybiegu, fenomenalnie bawi się piłeczką, jest w nim tyle psiej radości kiedy ma chwilę spokoju od innych psów i schroniskowego rozgardiaszu. Quote
Lena2009 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 :multi: ojjj to trzymam kciuki by wszystko poszło dobrze :) Quote
zenobiusz flores Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 agaga21 napisał(a):no to ja już wszystko wiem. billego chce pan, który wczoraj chciał naszą roxę. właśnie z nim rozmawiałam. wrażenie robił na mnie dobre ale wizyta przed adopcyjna koniecznie! pan chyba trochę w gorącej wodzie kąpany. roxę wczoraj zalicytował nawet! Przez chwile myslalam , ze pan zalicytowal zone - no, no , pomyslalm , rzeczywiscie czlowiek napalony.........:crazyeye: , ale nie, okazalo sie, ze licytowal roxe....... Quote
pinkmoon Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Jestem własnie po drugiej rozmowie telefonicznej... pan jednak się nie rozmyślił :) i w najbliższy weekend (dokładny dzień jeszcze do ustalenia, nie wiemy czy sobota czy nd) przyjedzie po Billego! Młody zostanie poznaniakiem :diabloti: Quote
andzia69 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 to trzymam kciuki, oby pan sie objawił, przyjechał i zabrał młodego do domciu!:p Quote
agaga21 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 pinkmoon napisał(a):J Młody zostanie poznaniakiem :diabloti: jak to poznaniakiem????? przecież oni mieszkają pod nowym tomyślem w małej wiosce! Quote
pinkmoon Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 hmmm to chyba mój skrót myślowy, bo faktycznie za pierwszym razem pan podał nazwę jakiejś miejscowości, a na moje pełne inteligencji 'yyyy', bo pierwsze słyszałam, powiedział że to podobne okolice co poznań. I tak mi się zakodowało, bo przyznam że nie zapamiętałam nazwy tej miejscowości :oops: ale to od poznania 60 km, więc na upartego może być, ja też czasami jak ktoś nie wie gdzie jest wejherowo, mówię że niedaleko gdańska a dystans podobny :p to na pewno ten sam człowiek, bo wspominał o roxie dzisiaj. Quote
brazowa1 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ja tak samo mówie...a Starogard tez pod Gdańskiem i trudno,ze sie jedzie 1 godz 20 minut autobusem ;) a najfajniejsi sa ludzie "z Warszawy",choćby mieszkał 50 km od centrum,to powie,ze mieszka w Warszawie. Quote
agnieszka32 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 brazowa1 napisał(a):ja tak samo mówie...a Starogard tez pod Gdańskiem i trudno,ze sie jedzie 1 godz 20 minut autobusem ;) a najfajniejsi sa ludzie "z Warszawy",choćby mieszkał 50 km od centrum,to powie,ze mieszka w Warszawie. O tak tak, warszawka jest the best :evil_lol::evil_lol::evil_lol::roll: A Szczecin to przecież nad morzem leży :evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 agnieszka32 napisał(a):O tak tak, warszawka jest the best :evil_lol::evil_lol::evil_lol::roll: A Szczecin to przecież nad morzem leży :evil_lol::evil_lol: a bełchatów na śląsku:cool3::cool3::evil_lol: Quote
pinkmoon Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 ale oczywiście jak ktoś chce być dokładny, to możemy powiedzieć że Billy zostanie nowotomyślaninem :lol::lol: a nie poznaniakiem :evil_lol: Quote
Recommended Posts