Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pinkmoon napisał(a):
ale oczywiście jak ktoś chce być dokładny, to możemy powiedzieć że Billy zostanie nowotomyślaninem :lol::lol: a nie poznaniakiem :evil_lol:

nie, nie....dokładnie to BORUJANINEM KOŚCIELNYM:D:D

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie przyjechali dzisiaj, i nawet nie dali znać o tym :shake: Natalia sama do nich oddzwaniała, pan przepraszał że zapomniał i że na pewno będą w czwartek albo piątek. Mam nadzieję że to prawda :p

Posted

Pan wylądował na czarnych kwiatkach (i lepiej dla niego żeby już nigdy nie zadzwonił przypadkiem do Dąbrówki, bo pani kierownik jest na niego tak wściekła że go zniszczy, ja zresztą też)... a Billy nadal dorasta w schronisku. I nic nie wskazuje na to, żeby coś dla młodego się miało zmienić, fajny pies się marnuje.

Ostatnio go zaniedbałyśmy, miał jechać do domu to zajęłyśmy się bardziej potrzebującymi, ale w obliczu zaistniałej sytuacji nie ma siły - od wtorku Billy zostaje z powrotem wciągnięty na listę spacerowiczów :p

Posted

Zajrzałam na Czarne Kwiatki... Zagotowałam się. No do jasnej Anielki! Ja wszystko rozumiem, różne wydarzenia, ale coś takiego? :angryy::mad: A biedny Billy cierpi dalej... :-(

Posted

wczoraj Billy był na 40 minutowym wybiegu z Asia i Szymonem-nowymi wolontaruszami,chociaż tyle mogliśmy dla niego zrobic.I ma wrócic na lepszy wybieg-ten po Trollu,o ile znowu jakis pies nie przyjdzie...