agaga21 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 pinkmoon napisał(a):ale oczywiście jak ktoś chce być dokładny, to możemy powiedzieć że Billy zostanie nowotomyślaninem :lol::lol: a nie poznaniakiem :evil_lol: nie, nie....dokładnie to BORUJANINEM KOŚCIELNYM:D:D Quote
pinkmoon Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 noo to jeszcze lepiej - mamy nową nazwę rasy, unikatową bo jest tylko jeden egzemplarz :lol: już nie żaden mix amstaffa tylko Borujanin Kościelny :evil_lol: Quote
pinkmoon Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 jak to, już ciachnięty? :crazyeye: zwolniło się miejsce na hotelu? Quote
brazowa1 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 noc spedził u weterynarza w kenelu,rano wrócil na swoje miejsce,w kołnierzu. Quote
pinkmoon Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 a Natalia wszystko ustaliła z tym panem? Quote
brazowa1 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 tak,pan dzwonił do kierowniczki przytuliska:) Quote
pinkmoon Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Nie przyjechali dzisiaj, i nawet nie dali znać o tym :shake: Natalia sama do nich oddzwaniała, pan przepraszał że zapomniał i że na pewno będą w czwartek albo piątek. Mam nadzieję że to prawda :p Quote
Fiks Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Zapomniał, że ma przyjechać?! :crazyeye: Na pewno przyjedzie w piątek do południa :p Quote
pinkmoon Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 tzn zapomniał dać znać że nie przyjedzie :p mam nadzieję że następny termin wizyty będzie już tym ostatecznym i że Billy zniknie nam wreszcie z oczu :evil_lol: Quote
pinkmoon Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Pan wylądował na czarnych kwiatkach (i lepiej dla niego żeby już nigdy nie zadzwonił przypadkiem do Dąbrówki, bo pani kierownik jest na niego tak wściekła że go zniszczy, ja zresztą też)... a Billy nadal dorasta w schronisku. I nic nie wskazuje na to, żeby coś dla młodego się miało zmienić, fajny pies się marnuje. Ostatnio go zaniedbałyśmy, miał jechać do domu to zajęłyśmy się bardziej potrzebującymi, ale w obliczu zaistniałej sytuacji nie ma siły - od wtorku Billy zostaje z powrotem wciągnięty na listę spacerowiczów :p Quote
Litterka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Zajrzałam na Czarne Kwiatki... Zagotowałam się. No do jasnej Anielki! Ja wszystko rozumiem, różne wydarzenia, ale coś takiego? :angryy::mad: A biedny Billy cierpi dalej... :-( Quote
pinkmoon Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 agaga21 napisał(a):robić allegro? jeśli mogłabyś go znowu wystawić, byłoby super, masz taki ładny szablon amstaffowy :loveu: Quote
agaga21 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 podmieniłam allegro suni, która poszła do adopcji, także miniaturka zmieni się w ciągu kilku godzin Psie dziecko AMSTAFF mix szuka domu i szczęścia (799085161) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Quote
pinkmoon Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 dziękuję bardzo. może tym razem ktoś odpowiedzialny się znajdzie...? Quote
brazowa1 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 wczoraj Billy był na 40 minutowym wybiegu z Asia i Szymonem-nowymi wolontaruszami,chociaż tyle mogliśmy dla niego zrobic.I ma wrócic na lepszy wybieg-ten po Trollu,o ile znowu jakis pies nie przyjdzie... Quote
pinkmoon Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 skoro betonowe wybiegi znowu sa pelne, i nawet na starej hali siedza psy, to czarno to widze... :shake: Quote
Fiks Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Nie ma to jak zabawa z ciocią Pinki :evil_lol: Koniec Quote
kamilawa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 On potrzebuje człowieka, jest taki szczęśliwy... Quote
Fiks Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='kamilawa']On potrzebuje człowieka, jest taki szczęśliwy... A zobacz te zdjęcia. [quote name='brazowa1'] Quote
Recommended Posts