pinkmoon Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Tak, powinien... jest uroczy, bardzo potrzebuje miłości i uwagi. Może ludzi odstrasza to, że w jego wychowanie trzeba będzie w sumie włożyć trochę pracy i wysiłku? Billy jest wesoły i przyjazny, ale to wulkan psiej energii, nie każdy sobie z nim poradzi. Quote
pinkmoon Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 przed chwilą dzwoniła pani z pytaniem, czy Billy będzie dobrym towarzyszem dla 6-miesięcznego dziecka :ghost_2: Quote
Litterka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Trzeba było powiedzieć, że dopóki go nie zje, to na pewno...:cool3: A na poważnie: ludzie nie czytają. Patrzą na zdjęcie i tyle. Nie przyswajają informacji. Społeczeństwo dzisiaj nie potrafi ani czytać, ani tym bardziej słuchać ze zrozumieniem. :shake: Quote
agaga21 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 nie czytają ogłoszeń! dziś miałam telefon w sprawie barona-kompletnie nieadopcyjnego amstaffa, wrogo nastawionego do ludzi(oprócz szkoleniowca u którego przebywa). pani ma 10 mies. dziecko i chciała naszego baronka....:mdleje: Quote
brazowa1 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 pinkmoon napisał(a):przed chwilą dzwoniła pani z pytaniem, czy Billy będzie dobrym towarzyszem dla 6-miesięcznego dziecka :ghost_2: nie rozumiem z czym macie problem,przeciez pies jest przyjacielski ;P Dla Billego nie ma nic lepszego od "punktowych" wolontariuszy,wyrosniętych gimnazjalistów,którzy z ponurą miną dowiaduja się,ze Billy chętnie z nimi pojdzie na godzinny spacer do lasu .Dziś też mu się udało :) Quote
pinkmoon Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 haha, już widzę tę ponurą minę :D bardzo dobrze że im go wcisnęłaś, leży mi na sumieniu ten pies, a nie lubię go wyprowadzać bo strasznie ciągnie ;p Quote
Fiks Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 A w środę nieznana mi dziewczyna (wolontariuszka z Bojana) wzieła sobie Billego na spacer :p Quote
pinkmoon Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Fiks napisał(a):A w środę nieznana mi dziewczyna (wolontariuszka z Bojana) wzieła sobie Billego na spacer :p ona nie jest wolontariuszką, ona jest, cytuję, "zaprzyjaźnioną wolontariuszką" :evil_lol: Quote
Fiks Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 pinkmoon napisał(a):ona nie jest wolontariuszką, ona jest, cytuję, "zaprzyjaźnioną wolontariuszką" :evil_lol: A z kim jest zaprzyjaźniona? :cool3: Quote
Fiks Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ach, to ona tak o sobie mówiła :evil_lol: Ja ją pierwszy raz widzę na oczy. Ale super, że poszła z Billym i Haszczakiem na spacer. Quote
pinkmoon Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 trzeba się wziąć za Billego i go w końcu wysłać do jakiegoś fajnego domku, bo to skandal żeby on w schronie siedział :shake: zero telefonów po tym ostatnim 6miesięczym dziecku. gdzie Billuś ma ogłoszenia? Quote
pinkmoon Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Właśnie sprawdziłam, że trójmiejskie też wyróżnione, na pierwszej stronie... Może napisać mu nowy tekst? porobić nowe foty? Sama już nie wiem... kurczę no! taki fajny pies i nikogo odpowiedzialnego? Quote
Fiks Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Fiks napisał(a): alegratka, gumtree, trojmiejskie, wejherowo.olx.pl, cafeanimal.pl, adopcje.org, adopcjapsa.pl, e-zwierzak.pl, kupiepsa.pl -jest To ma. Trojmiasto wyroznione Moge mu ogloszenia odnowic. Quote
pinkmoon Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Billy ma dom! :) :) :) zamieszkał w Redzie u rodziny ze starszymi dziećmi, w domku z dużym ogrodem. Państwo nie przyjechali specjalnie po niego, ale wypatrzyli go sami i po długiej rozmowie z Jolą i jeszcze dłużsyzm czasem z Billym na wybiegu zdecydowali się właśnie na niego! Quote
Fiks Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Billy, Billy! To jeszcze raz :beerchug: Miałam iść z Tobą Łobuziaku na wybieg w niedzielę, kurczę :lol: No nic, teraz będziesz miał spacerki codziennie. Quote
Recommended Posts