Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, powinien...
jest uroczy, bardzo potrzebuje miłości i uwagi. Może ludzi odstrasza to, że w jego wychowanie trzeba będzie w sumie włożyć trochę pracy i wysiłku? Billy jest wesoły i przyjazny, ale to wulkan psiej energii, nie każdy sobie z nim poradzi.

• 2 weeks later...
  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba było powiedzieć, że dopóki go nie zje, to na pewno...:cool3: A na poważnie: ludzie nie czytają. Patrzą na zdjęcie i tyle. Nie przyswajają informacji. Społeczeństwo dzisiaj nie potrafi ani czytać, ani tym bardziej słuchać ze zrozumieniem. :shake:

Posted

nie czytają ogłoszeń! dziś miałam telefon w sprawie barona-kompletnie nieadopcyjnego amstaffa, wrogo nastawionego do ludzi(oprócz szkoleniowca u którego przebywa). pani ma 10 mies. dziecko i chciała naszego baronka....:mdleje:

Posted

pinkmoon napisał(a):
przed chwilą dzwoniła pani z pytaniem, czy Billy będzie dobrym towarzyszem dla 6-miesięcznego dziecka :ghost_2:

nie rozumiem z czym macie problem,przeciez pies jest przyjacielski ;P
Dla Billego nie ma nic lepszego od "punktowych" wolontariuszy,wyrosniętych gimnazjalistów,którzy z ponurą miną dowiaduja się,ze Billy chętnie z nimi pojdzie na godzinny spacer do lasu .Dziś też mu się udało :)

Posted

Fiks napisał(a):
A w środę nieznana mi dziewczyna (wolontariuszka z Bojana) wzieła sobie Billego na spacer :p

ona nie jest wolontariuszką, ona jest, cytuję, "zaprzyjaźnioną wolontariuszką" :evil_lol:

Posted

pinkmoon napisał(a):
ona nie jest wolontariuszką, ona jest, cytuję, "zaprzyjaźnioną wolontariuszką" :evil_lol:

A z kim jest zaprzyjaźniona? :cool3:

Posted

trzeba się wziąć za Billego i go w końcu wysłać do jakiegoś fajnego domku, bo to skandal żeby on w schronie siedział :shake:

zero telefonów po tym ostatnim 6miesięczym dziecku.

gdzie Billuś ma ogłoszenia?

Posted

Właśnie sprawdziłam, że trójmiejskie też wyróżnione, na pierwszej stronie...

Może napisać mu nowy tekst? porobić nowe foty? Sama już nie wiem... kurczę no! taki fajny pies i nikogo odpowiedzialnego?

Posted

Fiks napisał(a):

alegratka, gumtree, trojmiejskie, wejherowo.olx.pl, cafeanimal.pl, adopcje.org, adopcjapsa.pl, e-zwierzak.pl, kupiepsa.pl -jest

To ma. Trojmiasto wyroznione

Moge mu ogloszenia odnowic.

Posted

Billy ma dom! :) :) :)

zamieszkał w Redzie u rodziny ze starszymi dziećmi, w domku z dużym ogrodem.
Państwo nie przyjechali specjalnie po niego, ale wypatrzyli go sami i po długiej rozmowie z Jolą i jeszcze dłużsyzm czasem z Billym na wybiegu zdecydowali się właśnie na niego!

Posted

Billy, Billy! To jeszcze raz :beerchug: Miałam iść z Tobą Łobuziaku na wybieg w niedzielę, kurczę :lol:
No nic, teraz będziesz miał spacerki codziennie.