Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oby nowe fotki przyniosły mu szczęście...
Bidulka z niego, tak jak pisze Wiolka, ten stres go w końcu wykończy. Nie fizycznie, bo szczeniak energię ma zawsze, ale psychicznie może się to kiepsko skończyć.
Ale mnie pesymistyczny nastrój naszedł :p

Posted

Lena2009 napisał(a):
ja moge :) śliczny psiak :) może ktoś go zauważy..
(tylko, że ja nie mam konta na allegro - moge przelać pieniążki komuś kto ma )

poczekajmy co powie pinkmoon. jesli będzie trzeba wznowić aukcję to przelejesz pieniądze na moje konto jeśli chcesz a ja ją wyróżnię.

Posted

no to ja już wszystko wiem. billego chce pan, który wczoraj chciał naszą roxę. właśnie z nim rozmawiałam. wrażenie robił na mnie dobre ale wizyta przed adopcyjna koniecznie! pan chyba trochę w gorącej wodzie kąpany. roxę wczoraj zalicytował nawet!

Posted

To dziwne, bo w rozmowie ze mną był właściwie zdecydowany, nie wspominał o tym że rozważał inne psy. poprosił nawet o rezerwację Billy'ego, i zapowiedział się, kiedy przyjadą go poznać.

Myślę że nie ma sensu wysyłać do nich kogoś na wizytę przed, skoro i tak poznamy ich osobiście, jeśli zdecydują się do nas przyjechać. Wtedy ewentualnie rozważymy wszystkie wątpliwości; umówimy się na taki dzień żebyśmy były wtedy z Brązową w schronisku, i załatwimy wszystko na miejscu. Skoro jest taka możliwość żeby ich poznać i porozmawiać na żywo, to wolę z niej skorzystać, zamiast prosić o to inne osoby ;)

Agata, masz pw :)

Posted

Zobaczymy co z tego wyjdzie, umówiliśmy się jeszcze na jeden telefon w poniedziałek. Jeśli to był słomiany zapał to ochłonie do tego czasu, a jeśli nie - no to zaprosimy państwa do Dąbrówki, i o ile wszystko będzie ok, to z radością pożegnam się z Billym. :p

Młody był dzisiaj znowu z nami na wybiegu, fenomenalnie bawi się piłeczką, jest w nim tyle psiej radości kiedy ma chwilę spokoju od innych psów i schroniskowego rozgardiaszu.

Posted

agaga21 napisał(a):
no to ja już wszystko wiem. billego chce pan, który wczoraj chciał naszą roxę. właśnie z nim rozmawiałam. wrażenie robił na mnie dobre ale wizyta przed adopcyjna koniecznie! pan chyba trochę w gorącej wodzie kąpany. roxę wczoraj zalicytował nawet!

Przez chwile myslalam , ze pan zalicytowal zone - no, no , pomyslalm , rzeczywiscie czlowiek napalony.........:crazyeye: , ale nie, okazalo sie, ze licytowal roxe.......

Posted

Jestem własnie po drugiej rozmowie telefonicznej... pan jednak się nie rozmyślił :) i w najbliższy weekend (dokładny dzień jeszcze do ustalenia, nie wiemy czy sobota czy nd) przyjedzie po Billego! Młody zostanie poznaniakiem :diabloti:

Posted

hmmm to chyba mój skrót myślowy, bo faktycznie za pierwszym razem pan podał nazwę jakiejś miejscowości, a na moje pełne inteligencji 'yyyy', bo pierwsze słyszałam, powiedział że to podobne okolice co poznań. I tak mi się zakodowało, bo przyznam że nie zapamiętałam nazwy tej miejscowości :oops: ale to od poznania 60 km, więc na upartego może być, ja też czasami jak ktoś nie wie gdzie jest wejherowo, mówię że niedaleko gdańska a dystans podobny :p

to na pewno ten sam człowiek, bo wspominał o roxie dzisiaj.

Posted

ja tak samo mówie...a Starogard tez pod Gdańskiem i trudno,ze sie jedzie 1 godz 20 minut autobusem ;)
a najfajniejsi sa ludzie "z Warszawy",choćby mieszkał 50 km od centrum,to powie,ze mieszka w Warszawie.

Posted

brazowa1 napisał(a):
ja tak samo mówie...a Starogard tez pod Gdańskiem i trudno,ze sie jedzie 1 godz 20 minut autobusem ;)
a najfajniejsi sa ludzie "z Warszawy",choćby mieszkał 50 km od centrum,to powie,ze mieszka w Warszawie.

O tak tak, warszawka jest the best :evil_lol::evil_lol::evil_lol::roll:

A Szczecin to przecież nad morzem leży :evil_lol::evil_lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
O tak tak, warszawka jest the best :evil_lol::evil_lol::evil_lol::roll:

A Szczecin to przecież nad morzem leży :evil_lol::evil_lol:

a bełchatów na śląsku:cool3::cool3::evil_lol: