Kisiaraf Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Ahi zapomniałam An1a różnie w życiu bywa wszyscy dobrze o tym wiemy..... Rozumie Cię, że musisz wycofać stałą deklaracje. Zaraz jak tylko będzie możliwe modyfikowanie pierwszego postu zmienie to. Co do finansów to Esterek jest już ponad miesiąc w hoteliku. Jutro zadzwonie do Agnieszki i dowiem się dokładnie od kiedy trzeba zapłacić z naszej skarpety. Mam nadzieje jednak, że Esterek szybciuteńko znajdzie swoje miejsce na ziemi......... Quote
pietrucha204 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 wrzucę do radia i do gazet :) może akurat - kto wie :) miałabym go na oku ciągle jakby blisko mnie zamieszkał ;) trzeba próbować wszystkiego :) Quote
paros Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Obiecane wyróżnione allegro Esterka :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=834559784 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
maciaszek Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Dzięki za allegro - fajne :). Mam tylko jedną sugestię. Ponieważ sporo osób korzysta z wyszukiwarki to może wpisać w tytule "spokojny, łagodny, pies"? Quote
pietrucha204 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 ależ on przytył w porównaniu z tym pierwszym zdjęciem jeszcze ze schronu :) ciekawe jak teraz wygląda po 2 tygodniach odkąd go widziałam :) jak tylko mal zechce Szarika odwiedzić to pojadę foty zrobić :) Quote
Kisiaraf Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Dzięki za allegro :) Podaj numer konta i kwotę jaką mamy przelać. Quote
Jasza Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 No i czekamy na telefony! Niech się rozdzwonią! Quote
J_ulia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Witaj, Esterku szybuj do góry po domek... zima idzie :) Quote
an1a Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Dziewczyny jemu naprawdę są potrzebne wyraźne zdjęcia. Najlepiej jakby go ktoś trzymał na smyczy, albo przywiązać do ogrodzenia, żeby przez chwilę był nieruchomo.. Po tych widać tylko jego zarys, nie wyróżnia się z tłumu innych, a przecież jest wyjątkowy. W nocy sprawdzę konto i podam ewentualne kolejne wpłaty. Quote
pietrucha204 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 zaraz piszę do mal czy jedziemy w ten łikend :) czy lepiej jeszcze poczekać żeby Szarikowi nie było przykro, że ją widzi a ona go nie zabiera ze sobą ;) Quote
maciaszek Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Jakoś cicho i spokojnie niepokojąco się tu zrobiło. Dlaczego?! Quote
Kisiaraf Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Ja mam szalony okres w pracy-przepraszam! Przeważnie jak coś na dogo robiłam to w pracy. Jutro postaram się zadzwonić do Agnieszki i zapytać od kiedy płacimy. Teraz zrobie jeszcze kilka ogłoszeń. Telefon niestety wciąż milczy :( Quote
maciaszek Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Kisiaraf napisał(a):Telefon niestety wciąż milczy :(Cholera... Wkurza mnie to :(. Quote
Kisiaraf Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Mnie też to złości tym bardziej, że wejść na poprzednie ogłoszenia jest sporo :( Mam nadzieje, że te nowe ogłoszenia zdziałają cuda :) Dziś ogłosiłam na: [FONT=Verdana]pineska.pl[/FONT] [FONT=Verdana]petworld.pl[/FONT] [FONT=Verdana]petsy.pl[/FONT] [FONT=Verdana]adopcjepsow.org[/FONT] [FONT=Verdana]e-zwierzak.pl[/FONT] [FONT=Verdana]Esterku jutro zadzwonie i dowiem się czy coś nowego u Ciebie :)[/FONT] Quote
Kisiaraf Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Dzwoniłam dzwoniłam ale wczoraj nie miałam czasu wejść na dogo ;) Ester miewa się świetnie, nawet robi się troszeczkę zaczepny w stosunku do innych psiaków :) Agnieszka obiecała nowe foteczki YUPI!!!! Poprosiłam też o numer konta. Pierwsza wpłata za hotelik ma wpłynąć 7 grudnia jak wychodzi z moich wyliczeń. Czyli do 7 stycznia kasa jest. Sprawdze kto deklarował wpłaty i jeżeli jeszcze ani razu nie przelał delikatnie upone się. Quote
maciaszek Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 No to czekamy na zdjątka i ciułamy kasę dalej. Czas szybko leci... A domku nie widać. Quote
Kisiaraf Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Pierwszy post pozmieniany. Dziś też poogłaszałam na innych portalach. Mam nadzieje, że będzie jakiś efekt. Z obecnego stanu konta na styczeń "przeskoczy" 44 zł. Reszte dozbieramy poszukam nowych fantów na bazarek. Gdyby ktoś miał takowe to zachęcam do przekazania na Esterka :) Psiaku jesteś taki cudny czemu nikt się Tobą nie interesuje?! Quote
pietrucha204 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/174858-Wezyr-A-ywy-szkielet-dalmatyA-czyka-w-schronie-w-KAE-dzierzynie-KoA-lu-POMOCY-DT-DS zobaczcie proszę jaki u nas w schronie szkielet przebywa :(:(:( jest już prawie miesiąc nic nie przytył - wręcz przeciwnie - schudł jeszcze. pierwsze zdjęcie jest wczorajsze, dwa niżej sprzed miesiąca Quote
maciaszek Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Kisiaraf, zbierać trzeba zacząć już. Czas niestety szybko leci... Quote
figanadrzewna Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 podniosę Cię Esterku, czas by Cię ktoś wypatrzył Quote
Recommended Posts