Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ahi zapomniałam An1a różnie w życiu bywa wszyscy dobrze o tym wiemy.....
Rozumie Cię, że musisz wycofać stałą deklaracje. Zaraz jak tylko będzie możliwe modyfikowanie pierwszego postu zmienie to.
Co do finansów to Esterek jest już ponad miesiąc w hoteliku. Jutro zadzwonie do Agnieszki i dowiem się dokładnie od kiedy trzeba zapłacić z naszej skarpety. Mam nadzieje jednak, że Esterek szybciuteńko znajdzie swoje miejsce na ziemi.........

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ależ on przytył w porównaniu z tym pierwszym zdjęciem jeszcze ze schronu :) ciekawe jak teraz wygląda po 2 tygodniach odkąd go widziałam :) jak tylko mal zechce Szarika odwiedzić to pojadę foty zrobić :)

Posted

Dziewczyny jemu naprawdę są potrzebne wyraźne zdjęcia. Najlepiej jakby go ktoś trzymał na smyczy, albo przywiązać do ogrodzenia, żeby przez chwilę był nieruchomo.. Po tych widać tylko jego zarys, nie wyróżnia się z tłumu innych, a przecież jest wyjątkowy.
W nocy sprawdzę konto i podam ewentualne kolejne wpłaty.

Posted

Ja mam szalony okres w pracy-przepraszam! Przeważnie jak coś na dogo robiłam to w pracy. Jutro postaram się zadzwonić do Agnieszki i zapytać od kiedy płacimy. Teraz zrobie jeszcze kilka ogłoszeń.
Telefon niestety wciąż milczy :(

Posted

Mnie też to złości tym bardziej, że wejść na poprzednie ogłoszenia jest sporo :(
Mam nadzieje, że te nowe ogłoszenia zdziałają cuda :)
Dziś ogłosiłam na:
[FONT=Verdana]pineska.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]petworld.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]petsy.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]adopcjepsow.org[/FONT]
[FONT=Verdana]e-zwierzak.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]Esterku jutro zadzwonie i dowiem się czy coś nowego u Ciebie :)[/FONT]

Posted

Dzwoniłam dzwoniłam ale wczoraj nie miałam czasu wejść na dogo ;)
Ester miewa się świetnie, nawet robi się troszeczkę zaczepny w stosunku do innych psiaków :)
Agnieszka obiecała nowe foteczki YUPI!!!!
Poprosiłam też o numer konta. Pierwsza wpłata za hotelik ma wpłynąć 7 grudnia jak wychodzi z moich wyliczeń. Czyli do 7 stycznia kasa jest. Sprawdze kto deklarował wpłaty i jeżeli jeszcze ani razu nie przelał delikatnie upone się.

Posted

Pierwszy post pozmieniany. Dziś też poogłaszałam na innych portalach. Mam nadzieje, że będzie jakiś efekt.
Z obecnego stanu konta na styczeń "przeskoczy" 44 zł. Reszte dozbieramy poszukam nowych fantów na bazarek. Gdyby ktoś miał takowe to zachęcam do przekazania na Esterka :)
Psiaku jesteś taki cudny czemu nikt się Tobą nie interesuje?!