Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cross to wielki fajny, zabawowy owczarkowaty kundel. Został znaleziony 10 dni temu na cmentarzu w Palmirach i mial jechac do schroniska w Kutnie!

Nie pojechal, bo koło odbytu ma ogromnego guza :-(, w schronisku nie mialby szans, nikt by sie tym nie zajal, tym bardziej w Kutnie.

Jak sie okazuje jest to przepuklina okołoodbytowa, bardzo niefajna rzecz, tak naprawde powinnien byc jak najszybciej operowany, bo w kazdej chwili w te przepukline moga wpasc inne narzady i wtedy juz dupa :-(

Zwracam sie z ogromna prosba o wsparcie na leczenie bidusia, operacja takiego guza nie jest tania, bo trzeba zamowic specjalne siatki, ktore trzeba gdzies tam wszysc, zeby sie nie odnawialo - kurcze nie znam sie na tym, moglam cos pokrecic, wiem na pewno, ze czym szybciej tym lepiej.
Prosze, blagam o nawet najmniejszy grosik :modla:
zeby uratowac te bide, on jest mlodziutki i pelen energi - taki dzieciak jeszcze...

Operacje chcemy zamowic u doktora Banego w Legionowie - ale to jeszcze byloby potwierdzone czy da rade.

Zobaczcie Crossa

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

heh, mój pies mial to... I miał 13 lat i operacja ryzykowna była... dostawał zastrzyki, a jak biedny piszczał jak go ta przepuklina bolała :(

Posted

paros napisał(a):
Ja dorzucę :lol: Kto jeszcze pomoże chłopakowi w potrzebie:-(:-(

dzieki serdeczne :loveu:

kto jeszcze kto? plissss, nawet malutkie wplaty sie licza!

Posted

Trzeba tu więcej osób ściągnąć!!!

Lulka napisał(a):
znalazl sie sponsor, ktory oplaci operacje :multi:
bardzo dziekuje wszystkim za pomoc:loveu::loveu::loveu::loveu:

To super :loveu::loveu::loveu::loveu: