Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A czy Cross teraz w DT ?
Czy trzeba dla niego szukać oprocz DS także DT?..
A czy odrobaczywienie ( ewewnt. kastrację)....sprawy pokryje też sponsor...?
Czy będa też potrzebne pieniążki na dalsze leczenia (leki )
potrzebne...?

Posted

[quote name='Lulka']znalazl sie sponsor, ktory oplaci operacje :multi:
bardzo dziekuje wszystkim za pomoc:loveu::loveu::loveu::loveu:

:crazyeye:ale szybka akcja! dobre wieści:multi::multi::multi:
Matko, na serio ten sponsor pokryje koszty operacji?:loveu:
a koszty opieki po operacji, leków, jedzenia też? Bo operacja, to dla mnie tylko pół rzeczywistości, która po zabiegu otwiera się przed psem - musi po niej jeszcze dość w pełni do zdrowia - doleczenie i rekonwalescencja - to drugie pół, no i na to kasa też potrzebna pilnie:roll:

i jeszcze pytanko - może operacje tej przepukliny połączyć z kastracją? jeśli tylko się da... nie znam się ale kombinuję:oops::roll:

Posted

sponsor pokryje tylko koszt operacji

co do kastracji to nie wiem, bo sama operacja ma byc dosc pracochlonna, ale zapytam

za pobyt, jedzenie, leki nikt nie placi, co bedzie dalej nie wiem, na razie miejsce ma, jesli przez dluzszy czas nie znajdzie domu pewnie bedzie musial to miejsce opuscic, ale tym to zawsze zdazymy sie martwic - o ile taka sytuacja nastapi

trzeba go oglaszac koniecznie i szukac DS - choc zdaje sobie sprawe ze wielki onkowaty kundel ma male szanse na szybkie znalezienie domu :-(

w sumie tak sobie mysle, ze pewnie milo byloby zebrac troche grosza na odrobaczenie, szczepienie, bo panie maja oprocz niego jeszcze kilka takich psow bezdomnych i powoli hotelik przeksztalca sie w przytulisko, a z kasa tam jak wszedzie krucho i za kazda pomoc są wdzieczne. Jest tam jeszcze suka mix charta ktora wpadla we wnyki i jej lapka uschla i pewnie jest do amputacji.

Cross jest rzeczywiscie mlodziutki.

Posted

dzieki dziewczyny:loveu:
ja tez moj bazarek jednak na Crossa przeznacze, w ogole nie pomyslalam o innych potrzebnyh mu rzeczach

operacja miala byc juz umawiana, na kiedy dokladnie jeszcze nie wiem

Posted

bico napisał(a):
ja Cię Crossie odwiedzam:)
dorzucę 20 zł dla Crossa i na bazarku dla Crossa też się udzielam;)

Dziękujemy Bico jesteś jak zwykle.............:calus::Rose:

Posted

ick napisał(a):
Dziękujemy Bico jesteś jak zwykle.............

...już prawie spłukana:evil_lol::oops:
20 zł to dość mało, ale resztę kwoty dla Crossika wydam na bazarku dla niego:evil_lol:
ja coś mi do portfela wskoczy, to też o psince nie zapomnę;)

ick:loveu: Ty wiesz...:loveu:

Posted

Lulka napisał(a):

operacja chlopaka jest 19 pazdziernika u doktora Jacka Banego w Legionowie

jeszcze trochę czasu do tej operacji, ale ja już kciuki za Crossika trzymam:happy1::happy1::happy1:

gdzie przesłać mój skromny grosz dla psinki?:oops:

Posted

juz wpisalam to na watku bazarku i tu chcialabym sie podzielic wiesciami ;)

okazuje sie, ze sponsor Crossowej operacji da i na operacje i na wszelkie szczepienia, karmy itd :multi:
tak wiec kase z mojego bazarku - na te chwile 60 zł (bedzie jeszcze 1 wplata) mozna to na inna bide przeznaczyc ;)

nie bede proponowac mojej Rozi juz, bo tez w tym miesiacu ma na hotel, za to chcialabym pomoc asif1 ktora ma pod opieka 13!!!!!!! :crazyeye: psow i dac te pare zlotych na Kapselka z mojego banerka, mam nadzieje, ze ciotki z bazarku sie zgadzaja? :p

Mam tez bico Twoja wplate, 30 zł i chcialabym odeslac Tobie lub na jakiegos psiaczka, ktorego wskażesz ;)

super sie Crossowi ulozylo, byle jeszcze domek szybko znalazl :loveu: