Jump to content
Dogomania

Precedens na Dogo !!! Tarnobrzeskie Stowarzyszenie oddało Kamyka na łańcuch !!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ten 6 miesięczny szczeniaczek jutro jedzie do schronu.Był na łańcuchu, był bity, ale czy schron jest lepszy? Pani, która jest inspektorem TOZ-u go tam zawozi.Nie może mu dać DT.

Posted

[quote name='ewkar']A ten 6 miesięczny szczeniaczek jutro jedzie do schronu.Był na łańcuchu, był bity, ale czy schron jest lepszy? Pani, która jest inspektorem TOZ-u go tam zawozi.Nie może mu dać DT.

Czy już ktoś szuka pomocy temu maluchowi ? W schronie on prędko zginie ....:shake:

W jakim schronie jest ten maluch jamniczek ??

Czy jest wątek tego malucha ??

A los Kamyka nadal mnie b. martwi i niepokoi -pamietam o Kamyku ciagle .Szukalam porad innej cioteczki w tym temacie ,ale ciezka ta sprawa teraz by poszlo po naszej myśli .Nadziei nie traćmy jednak !

Posted

A ja oglądałam migawki z akcji w Warszawie, a potem wypowiedzi tych, którzy trzymają psy na łańcuchach.Chyba lata świetlne miną zanim zmieni się mentalność ludzi.Przerażające.

Posted

Basia1968 napisał(a):
warto przyłączyc sie do dyskusji - na wątku powyżej - ostatnia strona wątku tarnobrzeksiego. Krew mnie zalewa.

ŁASKA PANSKA NA PSTRYM KONIU JEZDZI:roll:

Posted

Rita60 - może człowieka trafić, że zamiast osiągać wspólny cel - dobro zwierząt, polepszenie ich bytu - to szuka się dziury w całym - zabraniając osobom zajmowania się psiakami, a samemu nie robi się nic w tym kierunku, aby pozyskać środki i nowe domy. Jak sie nastroję po południu to napisze co mi leży na wątrobie na wątku tarnobrzeskim. Czas z tym idiotyzmem skończyć

Posted

Ja już kiedyś bodajże u Murki na watku pisałam Wam, żeby na nich uważać, ( na podstawie tego jak wyadoptowano Kamyka i jak potraktowano sunie z nowotworem u p. Asi w hoteliku ) dogo mnie nauczyło dużej rezerwy do ludzi , którzy podobno mają pomagać zwierzętom....

Posted

Dziewczyny! Bardzo mi leży na sercu los Kamyka.
Zaglądam tu cały czas w nadziei, że coś się zmieniło w jego sytuacji, ale jak widać NIC.
Wszyscy się tylko zastanawiają na losem "tego biednego psa". Nie ulega wątpliwości, że adopcja została po prostu spieprzona i tyle. Wypchnęli psa byle się go pozbyć a facet ma wszystkie atuty w ręku.

Może naprawdę warto się zastanowić na wykupieniem Kamyka? Zaproponować facetowi ponętną sumkę której nie będzie się w stanie oprzeć....

Tylko w tym momencie nie wiem czy nie jest to przelewanie "pustego w próżne". Weźmie następnego psa ....