Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Andzia nie może dzisiaj nic napisać,przynajmniej na razie, ale dzwoniła do mnie: suńkę zabrali z kliniki, wszystko przebiegło normalnie,tylko jak to po sterylce - biedulka potrzebuje aby cały czas z nią ktoś był.
Andzia mówiła,że biedna suczynka tak za nią wodzi błagalnie oczyma,tak na nią patrzy,że serce jej pęka...
Miejmy nadzieję,że szybko dojdzie psinka do siebie więc trzeba zacząć szukać jej domu .
Czy ktoś mógłby zrobić ogłoszenia? Bardzo prosimy.

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']To sunia na razie zakotwiczyła u Andzi na dt?[/quote]

Cześć Wszystkim
Tak sunia jest u mnie. Nie byłam w stanie jej wczoraj zostawić, ona potrzebuje jeszcze opieki po sterylce. Jakoś przekonałam wszystkich , że to tylko na jakiś czas, ze trzeba ją obserwować no za kilka dni na kontrol do weterynarza.
Sunia czuje się dobrze, rano jeszcze ni chaciała nic jeść. W nocy wychodziła, normalnie się załatwiła.
Mam nadzieję, że wytrzyma tam sama w domu, bo ja dopiero wracam po 16tej, ale myślę, że będzie dobrze.
Dziękuję wszystkim za wsparcie no i dziękuję za ogłoszenia. Moja koleżanka z mieszkania ma zrobić jakieś jedno na gumtree.;)

Posted

Sunia ma sie dobrze, chociaż prawie cały czas śpi. Wychodzi na krótkie spacery. Jest taka śliczna i mądra. Mam nadzieję, że znajdzie wspaniały dom no i trochę większy bo u nas to nawet nie ma gdzie pochodzić (balkon, pokój - pokój balkon) no ale teraz i tak musi leżeć.

Posted

ala123 napisał(a):
andzia odezwij się, powiedz co u Was?

Witam
Sunia już odżyła, ma się dobrze. Wczoraj juz była na dłuższym spacerze.
Łasi się nadal do kazdego przechodzącego faceta. Jutro postaram się zająć ogłoszeniami w warszawie.

Posted

andzia_F napisał(a):
Witam
Sunia już odżyła, ma się dobrze. Wczoraj juz była na dłuższym spacerze.
Łasi się nadal do kazdego przechodzącego faceta. Jutro postaram się zająć ogłoszeniami w warszawie.

W Warszawie łatwiej o dobry dom niz u nas.
Zyczę malutkiej dobrego ludzia, który pokocha ją naprawdę.

Posted

ala123 napisał(a):
Co dziewczyny (andzia i suńka) słychać u Was ?

Witami,witami
U nas spoko. Ja coprawda jestem strasznie zabiegana i więcej czasu z sunia spędza mój mąż, bo jest zazwyczaj cały dzień w domu. Sunia odżyła. Skacze, bawi się, goni kota. Już zaopiekowała się zabawkami kota (myszy sa już bez ogonów). Strasznie cieszy się jak przychodzę z pracy. Aż mi szkoda, że nie mogę jej zostawić (gdybym tylko miała swoje mieszkanie:placz:) no ale nie można mieć wszystkiego.
Za kilka dni czeka nas kontrol u weterynarza. a potem już intensywne poszukiwania domu.

Posted

funia napisał(a):
Sunieczko ,znajdz fajny domeczek ;)

Juz jestem. Juz praktycznie nie ma znaku po sterylce, szef ładnie wyglada. Odzyła, wszędzie jej pełno, szaleje razem z kotem.
Oj oby sie udało znleść domek :lol:

Posted

funia napisał(a):
Andziu dzisiaj nie dam rady ,ale poprosić trzeba o allegro i ogłoszenia bezpłatne ;)

Tak masz rację funia, tylko nie wiem kogo to prosić, niestety nie wiem kto może takie ogłoszenia zrobić. Ale oczywiście bardzo prosze jesli ktoś ma taką możliwość.:lol:
Ja już się zajęłam kilkoma ogłoszeniami w warszawie, ale na razie nie ma odzewu. ale jestem dobrej myśli.
No a sunia spoko. Teraz to prawdziwy kanapowiec i pieszczoch. Dalej do wszystkich się łasi na ulicy szczególnie do panów:loveu:

Posted

[quote name='danka1234']oczywiscie zrobie sunieczce ogłoszenia ale tez chętnie skorzystałabym z tekstu ogłoszeniowego.;)
I przydałyby sie jeszcze kilka domowych fotek,jeśli jest taka mozliwosć.

Dzięki dziewczyny. Nie wiem co się pisze w takich ogłoszeniach, ale coś wymyślę. Zdjęcia też mam tylko nie mogę wklejać na dogomanię. Może mogłabym wysłać na czyjąś pcztę?

[FONT=Calibri]Może tak:[/FONT]

[FONT=Calibri]MŁODA SUNIA SZUKA DOMU!!!Piękna, milutka, niewielka i radosna sunia została znaleziona w lesie. Mimo to jest bardzo ufna. Lubi się przytulać i łasi się do wszystkich. Jest pozytywnie nastawiona do ludzi i zwierząt. Bardzo lubi dzieci. Ma około 2 lat. Została wysterylizowana i odrobaczona. Biało-ruda sunia szuka ciepłego i kochającego domu.Tel[/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]