supergoga Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Pozostaje trzymać kciuki za Borę. Quote
PaulinaT Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Super mail... Szkoda, że takich osób jest tak mało o psiaków w potrzebie tak dużo :( Pięknie byłoby gdyby to właśnie na Borę padł wybór. Ale ten inny psiak pewnie też w złej sytuacji... ech :shake: Quote
snuszak Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 czekam czekam i doczekać się nie mogę :oops: jak ja bym chciała żeby Borcia miała swój dom Quote
snuszak Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Bora była na spacerku z Bisem, zachowanie super, może będzie mieć odwiedziny, to okaże się jutro jak zadzwonię, trzymajcie kciuki! Quote
eduso Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Traktowała Bisa jak powietrze ;-) Bora i Kiler to naprawde wspaniałe psy. Quote
snuszak Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Szukam kogoś kto pomoże w transporcie suni na zabieg sterylizacji w tym tygodniu (jeśli uda się zaklepać termin). Supergoga jak tylko będzie wiedziała czy da rade da znać, Paulina może Tobie również by jakoś pasowało? Pomyślcie. Jutro będzie wizyta zapoznawcza. :p Quote
Lilmo Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 snuszkak napisał(a):Bora była na spacerku z Bisem, zachowanie super, może będzie mieć odwiedziny, to okaże się jutro jak zadzwonię, trzymajcie kciuki! Trzymamy! :kciuki: Quote
PaulinaT Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Niestety wyjeżdżam w niedzielę, wracam w czwartek wieczorem. Szkolenie :( Jeśli termin sterylki sie przesunie - postaram sie pomóc! Czy sterylka znaczy że....???? Quote
snuszak Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Tak! To oznacza, że sunia wreszcie będzie mieć swój dom :lol: Quote
Lilmo Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 snuszkak napisał(a):Tak! To oznacza, że sunia wreszcie będzie mieć swój dom :lol: Czyli wizyta okazała się szczęśliwa dla Bory? :multi: Czy to domek u tej Pani, o której wcześniej była mowa czy jakiś inny? :multi: Ale się cieszę!!!!!!!!! Quote
supergoga Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 To inny domek, który zainteresował się Borą z ogłoszeń. Właśnie Borą. Z tego co opowiadała Kasia - bardzo miły domek. Transport udało się Kasi zorganizować, i razem z siostrę Eduso przywiozą Borę jutro na sterylkę, już umówiłam. Postaram się też dotrzeć na 15.00 a jeśli nie to na pewno wie4czorem dojadę do gabinetu, porozmawiamy z Państwem i podpiszemy umowę. Bora pojedzie do domu. Poproszę o mocne zaciskanie kciuków. Quote
Lilmo Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Wspaniale! :multi: W takim razie trzymam mocno kciuki za jutrzejszy dzień i czekam wieczorem na dobre wiadomości :kciuki: Quote
snuszak Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Bora dziś Twój wielki dzień! Trzymajcie kciuki by sunia ładnie wskoczyła do samochodu :razz: Quote
snuszak Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Bora ładnie wskoczyła do samochodu, potrzebowała rozpędu ale wskoczyła, chyba to nie była jej pierwsza podróż ;) drogę zniosła też ładnie tylko koniecznie chciała do mnie na siedzenie do tyłu bo z jakiej paki ma jechać sama w bagażniku :crazyeye: jeszcze raz dziękuję za pomoc w transporcie Marysi Quote
snuszak Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Supergoga pewnie napisze nam coś po przekazaniu suni jej nowemu domkowi. Quote
Lilmo Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Super, że podróż minęła bezproblemowo. No to czekamy z niecierpliwością na wieści :bigcool: Quote
snuszak Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 i jak tam Bora? Dobrze przeszła zabieg? Jak po ogólnej ocenie wetki? Jedzie pewnie teraz do domku ;) Quote
supergoga Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Bora zabieg zniosła dzielnie i bez uwag. Jedynie pokazała charakter przy zastrzyku - nie podobało jej się naruszanie jej cielesności. gdy ja zobaczyła koło 19.00 spacerowała przed gabinetem, ale jeszcze nieco chwiejnie. na przechodzącego astka nie zareagowała, mimo że ją prowokował. Kłaczy okrutnie, musi być wyszczotkowana, ale mam nadzieje, że niebawem zobaczymy fotki zupełnie innej \suni. Pojechała grzecznie do domku. Serce zdrowe. Ogólnie ok. Czekamy na wieści z domku. A jej Państwo - bardzo mili, mam nadzieję, że po ostatnich przebojach wreszcie jedna udana adopcja i bezpieczny pies w domu. Quote
Lilmo Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Powiem szczerze, że boję się jeszcze cieszyć. Po historii Giganta chyba pozostanie mi uraz na zawsze. Myślę, że póki, co nie puszczajmy jeszcze kciuków, bo dopiero teraz są one chyba najbardziej potrzebne. Mam jednak wielką nadzieję, że Bora trafiła do wspaniałych ludzi i pierwsze wieści z nowego domu będą jak najbardziej pozytywne. Quote
eduso Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Sa jakies newsy od nowych wlascicieli Borci ? :) Quote
snuszak Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ja dostałam wieści o 8 rano od nowych Państwa Borci, sunia wyczesana, noc bez komplikacji, na koty nie zwraca uwagi, z psami będą zapoznawać, ogólnie że bardzo kochana i mądra, no i że fotki będą ;) tak się cieszę :multi::multi::multi: Quote
Lilmo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Cudownie, cudownie, cudownie :multi::multi::multi: Nie mogę doczekać się tych fotek :loveu: Quote
supergoga Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Na razie kilka fotek z przekazania suni nowym właścicielom. Quote
Recommended Posts