snuszak Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 mam zapytanie w sprawie Bory, zobaczymy, tylko czy sunia nie bedzie chciala kotka zjeść :cool1: Quote
Lilmo Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Borcia zachowuj się jak dama i nie zjadaj kotka! Trzymam kciuki za zdanie testu przez Borę. Quote
supergoga Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Dom z opisu konkretny. Pani z Poznania. Zadała nam mnóstwo pytań. Tylko jak sprawdzić zachowanie Bory. Quote
snuszak Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 zachowanie Bory mozna sprawdzić u mnie, jeśli o koty chodzi, tylko pomoc w tym jakaś byłaby potrzebna najlepiej Quote
supergoga Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 I w tym tkwi problem. Darek znów w rozjazdach. A możemy tylko do 18.00 - bo inaczej nie ma jak. Kasia na uczelni. Kanaliza. Quote
snuszak Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Pani zainteresowana Borą będzie czekac na info jak suka do kotów, a ja już coś wymyślę :evil_lol: Quote
Lilmo Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Co za dzień! Tyle dobrych wiadomości! U Borci jednak póki co powstrzymam się z radością, żeby nie zapeszać, ale mocno zaciskam kciuki. Quote
supergoga Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Napisz Kasiu w jakie dni tygodnia jesteś na miejscu w godzinach do zamknięcia schroniska - o ile w ogóle jesteś Quote
snuszak Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Dziś byłam, ale na Borę tym razem czasu nie starczyło... hmm kiedy mogę?? Niech pomyślę.... w poniedziałek jak się urwę, we wtorek może też da radę jak się zawinę, no i środa, czwartek odpada na pewno, piątek też da radę. Więc generalnie czasem trochę można uczelni sobie podarowac dla dobra psiaka. Jeśli nie Bora to ja bym Killera sprawdziła tez. Ale dobrze by było gdyby sunia kotów nie zjadała :razz: Quote
supergoga Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Paulinka, czy w któryms z tych dnia dałabyś radę. Bo chyba trzeba nas więcej. A może by dało radę ostrzyc Mundzia. Quote
PaulinaT Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Najlepiej środa. Pon i wt odpadają zupełnie...:( Quote
supergoga Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Kasiu, to może umówimy się na środę. MOżemy wszyscy z Poznania jechac - jeśli akurat w Poznaniu będziesz. Co myślisz. Paulina może - to super. jesteśmy już 3. Quote
snuszak Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 dobra środa pasuje, to zrobię tak że o 14 będę wolna bo później i tak mam okienko, jeśli nie możecie tak wczesnie to pojade do domu i spotkamy sie już an miejscu Quote
PaulinaT Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Nie wiem czy sie do 14 wyrobię. Prędzej na 15. Ale... bądźmy w kontakcie tel. ;-) Quote
supergoga Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 To w środę sprawdzimy wszystko. Quote
PaulinaT Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Super! Oby nas nie zalało i nie wydmuchało... Quote
snuszak Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 test zdany, mail wysłany, no i czekam :cool3: Quote
supergoga Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Bora zdała test nadspodziewanie ładnie. Oby to się na dom przełożyło. Quote
supergoga Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [FONT=Verdana]Dogo znow robi mi kawały. Masakra[/FONT] Quote
PaulinaT Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Pozostaje trzymac kciuki. Bora zdecydowanie nie zasłużyła na siedzenie w maleńkiej klatece, bez ruchu i spaceru... Quote
snuszak Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 wklejam odp. na maila - trzymajcie kciuki za Borę, ciezy mnie fakt, że i tak czy siek, pies w potrzebie znajdzie domek "Bardzo się cieszę, że Bora tak zareagowała, no i że koty całe, bo szczerze mówiąc martwiłam się, że będą skazane na los "królików doświadczalnych". Z tego co Pani pisze, sunia wydaje się mieć fajny, stabilny charakter. Co do spotkania z Borą (i z Państwem) - powiem szczerze, że interesuję się jeszcze jedną psią sierotką, narazie też na etapie sprawdzania reakcji na koty, dzieci itp. Jak tylko będę znała "wyniki", czeka mnie trudna decyzja, a do tego czasu chyba nie będę się decydować na poznanie osobiste obu piesków, gdyż to utrudniło by tę i tak już strasznie ciężką decyzję. najchętniej wzięłabym oba pieski, ale to niestety niemożliwe, więc muszę kierować się mniej emocjonalnymi kryteriami :-( przepraszam, nie chcę by to zabrzmiało bezdusznie, ale wolę być po prostu szczera. Póki co przesyłam zdjęcia mojego domku - żeby mieli Państwo pogląd co do warunków jakie mogłabym zaoferować suni, oczywiście zapraszam też do osobistej wizyty na miejscu! Odezwę się, niezależnie od podjętej decyzji co do wyboru psa Pozdrowienia" Quote
Recommended Posts