Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś byłam, ale na Borę tym razem czasu nie starczyło...

hmm kiedy mogę??
Niech pomyślę.... w poniedziałek jak się urwę, we wtorek może też da radę jak się zawinę, no i środa, czwartek odpada na pewno, piątek też da radę.
Więc generalnie czasem trochę można uczelni sobie podarowac dla dobra psiaka. Jeśli nie Bora to ja bym Killera sprawdziła tez.

Ale dobrze by było gdyby sunia kotów nie zjadała :razz:

Posted

dobra środa pasuje, to zrobię tak że o 14 będę wolna bo później i tak mam okienko, jeśli nie możecie tak wczesnie to pojade do domu i spotkamy sie już an miejscu

Posted

wklejam odp. na maila - trzymajcie kciuki za Borę, ciezy mnie fakt, że i tak czy siek, pies w potrzebie znajdzie domek

"Bardzo się cieszę, że Bora tak zareagowała, no i że koty całe, bo szczerze mówiąc martwiłam się, że będą skazane na los "królików doświadczalnych". Z tego co Pani pisze, sunia wydaje się mieć fajny, stabilny charakter.
Co do spotkania z Borą (i z Państwem) - powiem szczerze, że interesuję się jeszcze jedną psią sierotką, narazie też na etapie sprawdzania reakcji na koty, dzieci itp. Jak tylko będę znała "wyniki", czeka mnie trudna decyzja, a do tego czasu chyba nie będę się decydować na poznanie osobiste obu piesków, gdyż to utrudniło by tę i tak już strasznie ciężką decyzję. najchętniej wzięłabym oba pieski, ale to niestety niemożliwe, więc muszę kierować się mniej emocjonalnymi kryteriami :-( przepraszam, nie chcę by to zabrzmiało bezdusznie, ale wolę być po prostu szczera.
Póki co przesyłam zdjęcia mojego domku - żeby mieli Państwo pogląd co do warunków jakie mogłabym zaoferować suni, oczywiście zapraszam też do osobistej wizyty na miejscu!
Odezwę się, niezależnie od podjętej decyzji co do wyboru psa
Pozdrowienia"