Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NO TO W GÓRĘ !!! :jumpie:

MAMY JESZCZE WIELE WSPANIAŁYCH PSIAKÓW. :loveu:

KTO CHĘTNY NA KOLEJNEGO ??? :razz:

KILKU SZCZĘŚCIARZY POSZŁO DO DOMKÓW, ALE JEST JESZCZE W CZYM WYBIERAĆ. :cool3:

KTO PIERWSZY TEN LEPSZY... :eviltong:

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam propozycie (nie wiem czy to dobra myśl ale może akurat) myślałam nad bazarkiem bo każdy z nas ma troche przysłowiowych "gratów" w domu takich nikomu nie potrzebnych takich dobrych ale do wyrzucenia bo " zajmują miejsce" może by tak pozbierac troche kasy przez to na budowe co o tym myślicie?
Nasza Agata chętnie prowadzi bazarek zaczyna mniej więcej od następnego weekendu.
Prosiła przynosic te rzeczy w ten weekend

Posted

Nie musicie się też spieszyć z tymi rzeczami :)
Jak ktoś coś będzie miał to niech przyniesie do CK oraz najlepiej da mi znać na priva, abym widziała, że coś dla mnie czeka :)

Posted

Piromanka napisał(a):
Mogę pomóc z ogłoszeniami.
Proszę o info, który pies ma iść na "pierwszy ogień" i tekst do ogłoszeń dla niego.

Ciężko ocenić, który pies ma iść na pierwszy ogień. Z tych, które mają największe szanse na dom, to myślę tak Kumpelek, Czokuś. Jak myślicie - kto jeszcze? Może jeszcze psy w typie rasy - jak Boston (amstaf), czy Sisi (bernardyn)
Ale wszystkie potrzebują ogłoszeń. Wszystkie pieski, które mają swoje wątki na dogo są w trzech pierwszych postach. Znajdują się tam też linki do ich tekstów (nie wszystkie je mają, wtedy warto skorzystać z tekstu z pierwszych postów ich wątków), podstawowe informacje na ich temat i linki do albumów.

Psy, które mają wszystko wraz z tekstem:
Norma i Misiu (ogłoszenia należy robić raczej razem)
Zbirek

Psy, które mają "wszystko" oprócz tekstu do ogłoszeń (polecam korzystanie z tekstów z pierwszego postu wątku):
Arka
Boston
Rambo
Rex
Hienol
Sisi
Czoko
Kumpel

Może być tak?

Posted

Szachrajko przepraszam, że Zbirusiowi nie zrobiłam allegro, ale mam problemy z internetem i gdy robiłam ostatnie ogłoszenia to prawie wpadłam w furie bo po 5 razy pisałam to samo, aż w końcu dobrnęłam do końca i łaskawie pozwolono mi zaakceptować :angryy: Jeśli do weekendu nikt mu nie zrobi allegro to biorę go w pierwszej kolejności :oops:

Posted

zweryfikowałam ogłoszenia Zbirka (niektóre sie już skończyły)
oto i one:
adopcja - adopcje - psy - Zbirek - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa
]Ogłoszenia - Zbirek-przeżył gehennę i teraz czeka na miłość
http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Zbirek,515]
Zbirek to niezwykle przyjacielski, średn / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa
Zbirek - przeżył gehennę - teraz czeka na swojego człowieka : Ogłoszenie w Dwukropek.pl
Zbirek czeka na swojego człowieka... - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne
*Rasa Mieszana - oddam psa
Zbirek przeżył gehennę -= teraz czeka na swojego człowieka - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice
Zbirek - przeżył i czeka na swojego człowieka
Zbirek - przeżył i czeka na swojego człowieka Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Śląskie - Petsy
Oddam za darmo - | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl
]Animalia.pl :: Ogłoszenia :: mieszaniec pies inne Tarnowskie Góry
]Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia
]katowice.cwirek.pl - Zbirek przeżył koszmar, teraz czeka na kochający dom!! - bezpłatne ogłoszenia
]Zbirek przeżył koszmar, teraz czeka na kochający dom!!
]Zbirek przeżył koszmar, teraz szuka kochającego domu | i-Bazar.pl
]Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse
Zbirek przeżył koszmar, teraz szuka kochającego domu!! - ogloszenia.e-gratka.info
Dary rzeczowe
Zakurzone.pl - [CK]Zbirek tyle już wycierpiał ile jeszcze ma to znosic?SYTUACJA KRYTYCZNA
Bubbler.pl - Tablica ogłoszeń
Oddam za darmo , oddaj za friko. • Oddaj niepotrzebne rzeczy za darmo ! Zobacz temat - [CK]Zbirek tyle już wycierpiał ile jeszcze ma to znosic

Posted

[quote name='Sally (od Koanka)
Psy, które mają wszystko wraz z tekstem:
Norma i Misiu (ogłoszenia należy robić raczej razem)
Zbirek

Psy, które mają "wszystko" oprócz tekstu do ogłoszeń (polecam korzystanie z tekstów z pierwszego postu wątku):
Arka
Boston
Rambo
Rex
Hienol
Sisi
Czoko
Kumpel

Może być tak?[/quote']
Hej, a co z Kostusiem?
http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-kostek__kiedys-szkielet-dzis-grubas-pilne-ds-likwidacja-ck-126478/

Posted

[quote name='grzenka']Hej, a co z Kostusiem?
http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-kostek__kiedys-szkielet-dzis-grubas-pilne-ds-likwidacja-ck-126478/

Tak, wiem, ale Kostusiowi brakuje podstawowych informacji a nikt nie ma czasu mu ich napisać. Cieszę się, że się tak o niego starasz :loveu:
Wrzucę na razie to, co jest, a jeśli ktoś się zorganizuję (gdybyś mogła to zrobić, to byłoby świetnie), to będzie jednym z niewielu, którzy mają "wszystko" - tekst, podstawowe informacje, album :cool3:

[quote name='szachrajka14']zweryfikowałam ogłoszenia Zbirka (niektóre sie już skończyły)
oto i one:
adopcja - adopcje - psy - Zbirek - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa
]Ogłoszenia - Zbirek-przeżył gehennę i teraz czeka na miłość
http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Zbirek,515]
Zbirek to niezwykle przyjacielski, średn / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa
Zbirek - przeżył gehennę - teraz czeka na swojego człowieka : Ogłoszenie w Dwukropek.pl
Zbirek czeka na swojego człowieka... - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne
*Rasa Mieszana - oddam psa
Zbirek przeżył gehennę -= teraz czeka na swojego człowieka - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice
Zbirek - przeżył i czeka na swojego człowieka
Zbirek - przeżył i czeka na swojego człowieka Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Śląskie - Petsy
Oddam za darmo - | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl
]Animalia.pl :: Ogłoszenia :: mieszaniec pies inne Tarnowskie Góry
]Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia
]katowice.cwirek.pl - Zbirek przeżył koszmar, teraz czeka na kochający dom!! - bezpłatne ogłoszenia
]Zbirek przeżył koszmar, teraz czeka na kochający dom!!
]Zbirek przeżył koszmar, teraz szuka kochającego domu | i-Bazar.pl
]Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse
Zbirek przeżył koszmar, teraz szuka kochającego domu!! - ogloszenia.e-gratka.info
Dary rzeczowe
Zakurzone.pl - [CK]Zbirek tyle już wycierpiał ile jeszcze ma to znosic?SYTUACJA KRYTYCZNA
Bubbler.pl - Tablica ogłoszeń
Oddam za darmo , oddaj za friko. • Oddaj niepotrzebne rzeczy za darmo ! Zobacz temat - [CK]Zbirek tyle już wycierpiał ile jeszcze ma to znosic

Ok. Wrzucę. I zdjęcia, ma się rozumieć, też

Posted

Sally (od Koanka) napisał(a):
Tak, wiem, ale Kostusiowi brakuje podstawowych informacji a nikt nie ma czasu mu ich napisać. Cieszę się, że się tak o niego starasz :loveu:
Wrzucę na razie to, co jest, a jeśli ktoś się zorganizuję (gdybyś mogła to zrobić, to byłoby świetnie), to będzie jednym z niewielu, którzy mają "wszystko" - tekst, podstawowe informacje, album :cool3:

Staram się, staram o NIM przypominać, bo zapadł mi w serce, a prawie nikt o nim nie pamięta:-(
Niestety jedyne w czym mogę pomóc to trochę w ogłoszeniach bo w innych sprawach to jestem ciemna:shake::oops:
Mam prośbę - czy ktoś kto bywa w CK mógłby zrobić mu choć ze 2-3 zdjęcia z bliska,bo z tymi fotkami to ciężko widzę zainteresowanie jego osobą:shake:
Proszę zróbcie lepsze fotki jak będziecie na miejscu:razz:

Posted

grzenka napisał(a):
Staram się, staram o NIM przypominać, bo zapadł mi w serce, a prawie nikt o nim nie pamięta:-(
Niestety jedyne w czym mogę pomóc to trochę w ogłoszeniach bo w innych sprawach to jestem ciemna:shake::oops:
Mam prośbę - czy ktoś kto bywa w CK mógłby zrobić mu choć ze 2-3 zdjęcia z bliska,bo z tymi fotkami to ciężko widzę zainteresowanie jego osobą:shake:
Proszę zróbcie lepsze fotki jak będziecie na miejscu:razz:

To bardzo dobrze, że się o niego upominasz :loveu:
Ja będę pewnie w CK dopiero w przyszły weekend, ale jeśli nikt do tego czasu nie zrobi, ja nie zapomnę aparatu, naładowanych baterii, opróżnionej karty (zazwyczaj zapominam o którymś z tych elementów :oops:) to postaram się jakieś zrobić.
Jeżeli znajdę chwilkę, to napiszę mu też podstawowe inf. Jeżeli :roll:

I przynioszę optymistyczne wiadomości. Grupa ogłoszeniowa Czokusia działa bardzo prężnie, więc dzięki Izzie, Daga&Maks i troszkę dzięki mnie :oops: ma on troszkę ogłoszeń. Wrzucam je w pierwszy post i polecam Czokusia a także innych naszych podopiecznych wszelkim ogłoszeniowcom :diabloti:

E: Zapomniałam o San :oops:

Posted

Sally (od Koanka) napisał(a):

Ja będę pewnie w CK dopiero w przyszły weekend, ale jeśli nikt do tego czasu nie zrobi, ja nie zapomnę aparatu, naładowanych baterii, opróżnionej karty (zazwyczaj zapominam o którymś z tych elementów :oops:) to postaram się jakieś zrobić.
Jeżeli znajdę chwilkę, to napiszę mu też podstawowe inf. Jeżeli :roll:

Dziekuję:loveu: jakby co to przed następnym weekendem postaram Ci się przypomnieć o aparacie, naładowaniu baterii i opróżnieniu karty:razz::lol::lol::lol:

Posted

grzenka napisał(a):
Dziekuję:loveu: jakby co to przed następnym weekendem postaram Ci się przypomnieć o aparacie, naładowaniu baterii i opróżnieniu karty:razz::lol::lol::lol:

:lol:

No, postaram się pamiętać, choć przypomnieć nie zaszkodzi. Zwłaszcza, że ja ostatnio taka jakaś jeszcze bardziej roztrzepana niż zwykle chodzę :oops:

Posted

[quote name='szachrajka14']Agata chce robic bazarek na potrzeby schroniska(karma leki ewentualna budowa) prosi żeby do niedzieli przynosic do ck różne rzeczy nie potrzebne w domu a nadające sie na ten cel

Widzę, że zostałam już całkiem zmuszona do zrobienia bazarku :grin:
Jak już wcześniej pisałam, jak ktoś będzie miał jakieś fanty, to niech przyniesie, ale nie musicie na na tą niedziele (bo na razie i tak nie mam czasu aby zająć się bazarkiem). Jak znajdę trochę czasu to postaram się jakiś bazarek zrobić.

Wątek Kacpra
http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-kacper-szuka-domu-czy-tym-razem-znajdzie-ten-wlasciwy-149275/#post13187646