Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

coś nawala :angryy: Wszystkie psy pod Merkurym się wykasowały :angryy::angryy::angryy: (że już nie wspomnę o tym, że informacja o petycji się nie chce zacytować a w miejsce numerów telefonu wyskoczyło, co wyskoczyło :angryy:)... Nie mam teraz czasu, zresztą chyba nie będę ich wszystkich pisać na nowo?! :shake:

Posted

OlaLola napisał(a):
Napisz do moderatora, albo w weekend wstaw to co sie wykasowało
wziełas odpowiedzialnośc za ten wątek....
wiem że to duzo roboty, ale nie ma polowy psów...

Oczywiscie, że nie zamierzam pozostawić tego ot tak i zakładając wątek wiem, co robię, zresztą widać to chyba po wątkach, które prowadzę.
Wpadłam teraz na chwilkę i jedyne, co mogę zrobić to napisać tyle, że czas będę miała dopiero w piątek i wtedy postaram się tym zająć, ktoś z was może wcześniej - dzisiaj, jutro napisać do moda, bo o ile się nie mylę nic na dogo nie ginie, więc ten post pewnie też jest. Ja już muszę lecieć. Jeśli się nie uda, to postaram się to nadrobić w piątek, ale nie obiecuję, bo z tym trochę roboty jest, wbrew pozorom.

Więc jeśli ci olu zależy na tej połowie psów, to sama to zrób. Ty tak samo jak ja mozesz :cool3:

Posted

Sally (od Koanka) napisał(a):
Oczywiscie, że nie zamierzam pozostawić tego ot tak i zakładając wątek wiem, co robię, zresztą widać to chyba po wątkach, które prowadzę.
Wpadłam teraz na chwilkę i jedyne, co mogę zrobić to napisać tyle, że czas będę miała dopiero w piątek i wtedy postaram się tym zająć, ktoś z was może wcześniej - dzisiaj, jutro napisać do moda, bo o ile się nie mylę nic na dogo nie ginie, więc ten post pewnie też jest. Ja już muszę lecieć. Jeśli się nie uda, to postaram się to nadrobić w piątek, ale nie obiecuję, bo z tym trochę roboty jest, wbrew pozorom.

Więc jeśli ci olu zależy na tej połowie psów, to sama to zrób. Ty tak samo jak ja mozesz :cool3:

I ja tak samo jak Ty nie mam czasu,
jak coś skrobne na wątku Ramba to już dobrze, wróciłam na studia wybacz ale inne wątki już nie znajdę czasu:shake:

Posted

A Sally wróciła do szkoły i pewnie też jej mnóstwo czasu zajmuje nauka.
Ola, więc nie rób Sally wyrzutów w stylu "wzięłaś odpowiedzialność za ten wątek", bo jak sama widzisz nie zawsze jest czas na pisanie o kilkudziesięciu psach.
To, że Sally założyła ten wątek i na bieżąco o niego dba (:loveu:) to nie znaczy, że ma wszystko sama pisać i wymyślać. Jak każdy napisze 2 zdania o jakimś psie to będzie wszystkim łatwiej: i Sally będzie miała mniej roboty i łatwiej będzie znaleźć opis danego psa...

Posted

kolejne ogłoszenia Toma

gloszenia.tresura.pl
katowice.szerlok.pl - trwa weryfikacja

ps. Jagoda faktycznie nie załatwia się w swoim pomieszczeniu
ale w ostatnią niedziele jak ją wypuściłam to nalała tam gdzie był Tom :grin:

Posted

DZIEWCZYNY !!! JAKBY TAK STWORZYĆ NOWY WĄTEK WSZYSYKICH PIESÓW NP:

1 ZDJĘCIE ARKI - TYTUŁ TZN. LINK
2 ZDJĘCIE BOSTONA - TYTUŁ ITP.

KAŻDY BY WIDZIAŁ WSZYSTKICH NASZYCH PIESÓW NA 1 STRONIE I MÓGŁ Z NICH WYBIERAĆ, BO NA TYM JEST STRASZNY BAŁAGAN I CHĘTNI MUSZĄ SIĘ PRZEDZIERAĆ PRZEZ WSZYSTKIE STRONY CO JEST PEWNIE DLA NICH BARDZO NIEWYGODNE.

JEDEN WĄTEK ZE ZDJĘCIAMI I LINKAMI I FINITO.
PRZEJRZYŚCIE I ELEGANCKO ;)
AŻ SIĘ CHCE TAM ZAJRZEĆ :multi:
I STARAĆ SIĘ TEN CHOĆBY JEDEN JAKNAJCZĘŚCIEJ PODBIJAĆ WTEDY NIE JEDEN TYLKO WSZYSTKIE PIESY BĘDĘ "U GÓRY " CO ZWIĘKSZY SZANSĘ NA ICH ADOPCJE. CO WY NA TO ?
SZKODA, ŻE SIĘ NA TYM NIE ZNAM BO BYM ZAŁOŻYŁA, MOGĘ TYLKO PODRZUCIĆ POMYSŁ ;)

KTO CHĘTNY ???:wink:
PIESY CHCĄ DO DOMUUUU ! :Dog_run:

Posted

P.s. I oznaczyć go jakimś znakiem szczegółnym, tak żeby było szybko i łatwo go znaleźć.

Zaoszczędzimy czas Sally która mimo chęci nie nadąża. Nie musiałaby opisywać wszystkich piesów tutaj / bo i tak jest straszny nieporządek - sorki/. Tylko te opisy - kazdy kto zakładał swój wątek - miałby na nim, tzn. u siebie.

Posted

Macho napisał(a):
A Sally wróciła do szkoły i pewnie też jej mnóstwo czasu zajmuje nauka.
Ola, więc nie rób Sally wyrzutów w stylu "wzięłaś odpowiedzialność za ten wątek", bo jak sama widzisz nie zawsze jest czas na pisanie o kilkudziesięciu psach.
To, że Sally założyła ten wątek i na bieżąco o niego dba (:loveu:) to nie znaczy, że ma wszystko sama pisać i wymyślać. Jak każdy napisze 2 zdania o jakimś psie to będzie wszystkim łatwiej: i Sally będzie miała mniej roboty i łatwiej będzie znaleźć opis danego psa...

Sally nic sama nie robi wszyscy piszą o swoich psiakach, któym prowadzą wątek i myśle że pomagają ile sie da :)
Mam nadzieję że uda sie odzyskąc zagubiony post:) ;)

Posted

OluLolu- ja nie mówię, że wszystko piszę.
I faktycznie, może już nic więcej nie mów. Zamilcz.

Teraz pewnie połowa odwiedzających ten wątek nie wie o czym gadam, ale to już nie moja wina. Edycja treści postu nie zawsze przynosi oczekiwane efekty. Dobrze wiem co pisałaś przed edycją.

Posted

Proszę o dodanie na pierwszej stronie opisu Hienola:

HIENOL
wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-hienol-energiczny-sliczny-radosny-samotny-84861/#post7330946
Podstawowe inf:
imię - Hienol
wiek – około 7 lat
wielkość – dość duży ale drobny
zachowanie wobec innych zwierząt – nie przepada za innymi psami, toleruje niektóre suczki
charakter – energiczny, potrzebuje dużo ruchu, łagodny w stosunku do ludzi
jazda samochodem - bez problemu
komendy – raczej nie zna ale szybko reaguje np. na „nie wolno” więc łatwo przyswoiłby wiele informacji
chodzenie na smyczy – dość dobrze, można go także spuścić, wraca na każde zawołanie
zachowywanie czystości - trudno przewidzieć
zdrowie – zaszczepiony, wykastrowany, odrobaczony. Ma problemu z trzustką, musi dostawać leki
miejsce pobytu - schronisko Cichy Kąt w Tarnowskich Górach (Śląsk) schroniskodlazwierzat.com.pl
wymogi co do domu – raczej do domu z ogrodem, może też mieszkać w kojcu
dane kontaktowe:
602318518 - Ania
600634303 – Krzysiek
608235921 - Ania
[email protected]

Ogłoszenia:
- Hienol - owczarek holenderski mix w schronie!! (762020809) - Aukcje internetowe Allegro
- http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2264157_hienol_owczarek_holenderski_mix_w.html
- http://www.gieldaogloszen.pl/ogloszenie.php?oid=21653
- http://www.eoferty.com.pl/id145097.html
- http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=3461019&cid=159
- http://www.kokosy.pl/ogloszenie/54882

Uff - wreszcie udało mi się za to zabrać. Inne ogłoszenia dla Hienka już niebawem - jeśli ktoś mógłby pomóc będziemy bardzo, bardzo wdzięczni

Posted

Sally proszę dodaj też informację o SISI:

wątek na dogo: [CK]Sisi__bernardynka_8lat_juz do konca schron i samotnosc?POTRZEBNE OGLOSZENIA!

[FONT=Verdana]imię -[/FONT][FONT=Verdana] SISI[/FONT]
[FONT=Verdana]wiek - ok.8,5 roku[/FONT]
[FONT=Verdana]wielkość – duży (rasa: bernardyn)[/FONT]
[FONT=Verdana]zachowanie wobec innych zwierząt – nie wszystkie psy toleruje[/FONT]
[FONT=Verdana]charakter – cudowna przylepa, łagodna w stosunku do ludzi i dzieci, jest jak typowy molos - głaskaj mnie, głaskaj...[/FONT]
[FONT=Verdana]jazda samochodem - nie sprawdzona[/FONT]
[FONT=Verdana]komendy – nie sprawdzone[/FONT]
[FONT=Verdana]chodzenie na smyczy - potrafi dobrze chodzić na smyczy[/FONT]
[FONT=Verdana]zachowywanie czystości - do sprawdzenia[/FONT]
[FONT=Verdana]zdrowie - zdrowa, zaszczepiona, odrobaczona[/FONT]
[FONT=Verdana]miejsce pobytu - schronisko Cichy Kąt w Tarnowskich Górach (Śląsk)[/FONT]
[FONT=Verdana]wymogi co do domu – potrzebny domek z ogródkiem[/FONT]
[FONT=Verdana]ogłoszenia ma:[/FONT]
[FONT=Verdana]allegro[/FONT]
[FONT=Verdana]ale.gratka.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]przygarnijzwierzaka.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]gieldaogloszen.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]adopcjapsa.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]kokosy.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]nasipupile.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]kupsprzedaj.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]animalia.pl[/FONT]
[FONT=Verdana]petworld.pl[/FONT]