Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='carolinascotties']czy petycję mozna wysylac droga mailowa ? jesli tak - czy ma to byc tekst,jak na skanie?[/quote]

[quote name='Sally (od Koanka)']Dopiero teraz zauważyłam

Czy ktoś mądry się wypowie, bo ja niestety nie wiem? :oops:
Muszę o to dopytać...[/quote]

poczekam.. i przyznam, zed ulatwiloby to sprawe -mozna byloby masowo wysylac maile - oczywiscie podpisane imieniem i nazwiskiem, oraz miejscem zamieszkania...

Posted

[quote name='carolinascotties']poczekam.. i przyznam, zed ulatwiloby to sprawe -mozna byloby masowo wysylac maile - oczywiscie podpisane imieniem i nazwiskiem, oraz miejscem zamieszkania...

Gorzej z podpisem... więc nie wiem...

[quote name='agata.g']Sally usuń Jerrego z pierwszego postu ponieważ:

Jerry ma dom :multi::multi::multi:

Jupitarej!!!
:laola:

Posted

Ogłoszenia Nelly:

Bono-polska
animalia
ojej.pl
gumtree.pl
petworld
vetmozga
adopcjapsa.pl
petsy.pl
mammisia.pl
e-zwierzak
e-gratka
morusek.pl

Tu dodałam Nellutkę. Niektóre z linków są linkami do ogłoszeń, inne tylko do serwisów, bo linka do ogłoszenia nie mogłam znaleźć po dodaniu. Zmieniłam trochę tekst do ogłoszeń, ponieważ tamten był za długi. Jest w tym poście:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-wielka-mala-nelly-sytuacja-krytyczna-grozi-nam-likwidacja-schroniska-138078/index18.html#post13045452 . Oby te ogłoszenia coś dały...

Posted

[quote name='San_(jagodowa:)']Ogłoszenia Reksa:
Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl
Rex - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl
Owczarek niem. Rex - zostań jego oczami
Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa
Ogłoszenie nr 2182 - Ślepy Rex - co się z nim stanie,gdy zlikwidują Azyl??? - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl

Potem dalej;)

Dzięki :loveu: Już wrzucam

[quote name='Daga & Maks']zrobiłam kilka ogłoszeń dla Doris :

Niewielka Doris już 7 lat czeka na dom / Psy > Pozostałe - Tarnowskie Góry

Doris czeka na dom już 7 lat.Czy ktoś odmieni jej los? : Ogłoszenie w Dwukropek.pl

Doris już 7 lat czeka na dom.Czy ktoś odmieni jej los? - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice

Doris to mała suczka (39 cm w kłębie) ur / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

Doris czeka już 7 lat.Czy ktoś odmieni jej los? : dagaa111 : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl

Niewielka Doris czeka na dom już 7 lat.Czy ktoś odmieni jej los? Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Śląskie - Petsy

Niewielka Doris czeka na dom już 7 lat. Czy ktoś odmieni jej los? | Neeon.pl

Dzięki :loveu:

[quote name='izzie1983']Ogłoszenia Nelly:

Bono-polska
animalia
ojej.pl
gumtree.pl
petworld
vetmozga
adopcjapsa.pl
petsy.pl
mammisia.pl
e-zwierzak
e-gratka
morusek.pl

[quote name='San_(jagodowa:)']Wątek Arki:
http://www.dogomania.pl/forum/f1166/likwidacja-azylu-nie-pozwol-suczce-arce-utonac-147474/#post13044889

Już wrzucam :loveu: Gdybyś mi jeszcze według wzoru zrobiła takie podstawowe informacje, to byłaby bardzo wdzięczna

Posted

[quote name='San_(jagodowa:)']Ogłoszenia Reksa:
Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl
Rex - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl
Owczarek niem. Rex - zostań jego oczami
Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa
Ogłoszenie nr 2182 - Ślepy Rex - co się z nim stanie,gdy zlikwidują Azyl??? - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl

Potem dalej;)

Dzięki :loveu: Już wrzucam

[quote name='Daga & Maks']zrobiłam kilka ogłoszeń dla Doris :

Niewielka Doris już 7 lat czeka na dom / Psy > Pozostałe - Tarnowskie Góry

Doris czeka na dom już 7 lat.Czy ktoś odmieni jej los? : Ogłoszenie w Dwukropek.pl

Doris już 7 lat czeka na dom.Czy ktoś odmieni jej los? - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Katowice

Doris to mała suczka (39 cm w kłębie) ur / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

Doris czeka już 7 lat.Czy ktoś odmieni jej los? : dagaa111 : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl

Niewielka Doris czeka na dom już 7 lat.Czy ktoś odmieni jej los? Psy Szczeniaki Kundelki Katowice Śląskie - Petsy

Niewielka Doris czeka na dom już 7 lat. Czy ktoś odmieni jej los? | Neeon.pl

[quote name='izzie1983']Ogłoszenia Nelly:

Bono-polska
animalia
ojej.pl
gumtree.pl
petworld
vetmozga
adopcjapsa.pl
petsy.pl
mammisia.pl
e-zwierzak
e-gratka
morusek.pl

[quote name='San_(jagodowa:)']Wątek Arki:
http://www.dogomania.pl/forum/f1166/likwidacja-azylu-nie-pozwol-suczce-arce-utonac-147474/#post13044889

Już wrzucam :loveu: Gdybyś mi jeszcze według wzoru zrobiła takie podstawowe informacje, to byłaby bardzo wdzięczna

Posted

[quote name='carolinascotties']poczekam.. i przyznam, zed ulatwiloby to sprawe -mozna byloby masowo wysylac maile - oczywiscie podpisane imieniem i nazwiskiem, oraz miejscem zamieszkania...

No to już wiem:

[quote name='barbarahorz']Link do petycji : proszę podpisujcie i rozsyłajcie do znajomych :
::::::www.petycje.pl::::::Petycja o wyznaczenie nowego terenu dla azylu "Cichy Kąt"

Osoby, które już podpisały petycję odręczną nie mogą podpisywać drugi raz internetowo.

[quote name='diana79']nie ma za co dziękować :lol:

ogłosiłam Kumpla na:
allegro.pl
adopcjapsa.pl
gumtree.pl
cafeanimal.pl
adopcje.org
alegratka.pl

Oczywiście, że jest. Dzięki :p:loveu:

Posted

Chciałam podpisać petycje, ale mi sie link nie otwiera. Próbowałam pare razy. Nie wiem czy to coś u mnie nie tak, czy może jednak link zły.
Bardzo proszę o info bo jeśli to ta druga opcja to lepiej to szybko poprawić bo szkoda głosów ludzi którzy sie nie będą mogli dostac na stronke.

Posted

graynew napisał(a):
Chciałam podpisać petycje, ale mi sie link nie otwiera. Próbowałam pare razy. Nie wiem czy to coś u mnie nie tak, czy może jednak link zły.
Bardzo proszę o info bo jeśli to ta druga opcja to lepiej to szybko poprawić bo szkoda głosów ludzi którzy sie nie będą mogli dostac na stronke.

u mnie działa..
Nie masz jakiś virów na kompie?

Posted

Edytuj proszę Merkurego:
imię - Merkury
wiek - ok.4 lat
wielkość - duży
zachowanie wobec innych zwierząt - raczej agresywny
charakter - energiczny, towarzyski, żywiołowy, bardzo tęskni za człowiekiem, kombinator, silny instynkt terytorialny;
jazda samochodem - nie za bardzo potrafi usiedzieć:/
komendy - reaguje na podstawowe komendy: siad, daj głos
chodzenie na smyczy - potrafi dobrze chodzić na smyczy, trochę ciągnie
zachowywanie czystości - do sprawdzenia
zdrowie - zdrowy, zaszczepiony, odrobaczony, wykastrowany
miejsce pobytu - schronisko Cichy Kąt w Tarnowskich Górach (Śląsk)
wymogi co do domu - tylko do mieszkania
dane kontaktowe:
Ania 602 318 518
Krzysiek 600 634 303 po 16

i Kumpla:
imię - Kumpel
wiek - ok.5 lat
wielkość - średni
zachowanie wobec innych zwierząt - bardzo łagodny wobec wszystkich suczek, psy niektóre toleruje
charakter - typowy przymilak, cienia agresji, zalizał i zaprzytulałby czlowieka
jazda samochodem - bardzo grzecznie jeździ
komendy - reaguje na podstawowe komendy: siad, zostań
chodzenie na smyczy - potrafi dobrze chodzić na smyczy
zachowywanie czystości - zachowuje czystość
zdrowie - zdrowy, zaszczepiony, odrobaczony, wykastrowany
miejsce pobytu - schronisko Cichy Kąt w Tarnowskich Górach (Śląsk)
wymogi co do domu - zasługuje na wspaniały dom i jest mu obojętne czy będzie to mieszkanko czy domek z ogródkiem
dane kontaktowe:
Ania 602 318 518
Krzysiek 600 634 303 po 16

wątek Kostka:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-kostek__kiedys-szkielet-dzis-grubas-pilne-ds-likwidacja-ck-126478/