Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bellatriks a brata to po co? :lol: nie bój się Koma Cię nie zje, najwyżej jak jej się bardzo spodobasz do Cię zaliże :lol:

coś zaleciało

co to co to

jakaś babka na spacerze powiedziała że jestem gruba :shake: to prawda?

położę się jak pańcia prosi :lol:

i zrobię głupią minę :razz:

;)

Posted

[quote name='justynia']
Witajcie Gabryjella i Komcia! Takiego umaszczonka to jeszcze nie widziałam :loveu: Cudna jest, i ta minka... :iloveyou:
Ło Matko Święta, coś mi się pomieszało :niewiem: To znaczy te nicki, nie wiem skąd mi się tu Gabryjella wzięła :oops: Koma, mam nadzieję, że się nie obrazisz ;) Uciekam sprawdzić, co jeszcze namieszałam :-(

Posted

[quote name='KaRa_TC']Wow u niej chusta jeszcze zyje:crazyeye: moje swoja podarly:diabloti:
Ano żyje i ma się dobrze :cool3: Sunia wie że jej gryźć nie wolno :evil_lol:

justynia no co Ty :calus:
to normalne jak się odwiedza tyle galerii że coś się miesza ;) znam to z autopsji ;)

Posted

[quote name='Gabryjella']Wprawdzie moja suka tez spręgowana, ale nie ma takiej figury jak Koma:p
Hihi, wiedziałam, że przypadkowo mi się nie pomieszało- jakieś podobieństwo jest, idę zaraz zobaczyć dokładnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Koma']bellatriks a brata to po co? :lol: nie bój się Koma Cię nie zje, najwyżej jak jej się bardzo spodobasz do Cię zaliże :lol:

coś zaleciało

co to co to

jakaś babka na spacerze powiedziała że jestem gruba :shake: to prawda?

położę się jak pańcia prosi :lol:

i zrobię głupią minę :razz:

;)
śliczniuteńka Komcia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

a brat - no wiesz.... on też ma świra na punkcie Komci:loveu: i tych jej koffanych uszek:evil_lol:

PZDR :buzi:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Hej Koma! :multi:
I gdzie obiecane zdjęcia? :cool3:
Hej! :)
Zdjęcia będą jutro bo się kiepsko czuję :shake: chyba coś mnie bierze :shake:
spadam do łóżeczka

[quote name='bellatriks']
a brat - no wiesz.... on też ma świra na punkcie Komci:loveu: i tych jej koffanych uszek:evil_lol:

hihi :lol: a myślałam że jako ochroniarz :cool3:

no, jedno :lol:

Posted

[quote name='nathaniel']Justyniu z kompa nie wstawisz ;)
Wejdz na http://www.imageshack.us/
Klikasz PRZEGLADAJ
wybierasz foto
kilkasz ok
A potem HOST IT ;)
Oj, wiem, wiem, ten adres mi się niechcący wstawił :roll:, w edytorze nie było go widać, ale jak już zatwierdziłam to się paskudztwo pojawiło :evil_lol:

Posted

Koma napisał(a):
Hej! :)
Zdjęcia będą jutro bo się kiepsko czuję :shake: chyba coś mnie bierze :shake:
spadam do łóżeczka

Jak tam zdróweczko? Mam nadzieję, że przeszła ta kiepścizna :lol: To pewnie wiosenne przesilenie :cool:

Posted

justynia napisał(a):
Jak tam zdróweczko? Mam nadzieję, że przeszła ta kiepścizna :lol: To pewnie wiosenne przesilenie :cool:

Przejść nie przeszła, ale daję radę ;) Dzięki :calus: to takie przeziębienie, ból gardła, katar...

g_o_n_i_a napisał(a):

Dzien dobry... :krolik: Wchodze tutaj i widze, ze nie ma zadnych fotek Pięknej... Koma?? :shake: :cool3:

Dzień dober :cool3: zaraz nadrobię zaległości ;)

Posted

Koma napisał(a):
hihi :lol: a myślałam że jako ochroniarz :cool3:

no jako ochroniarz to niezbyt - -on jest ode mnie o 3 lata młodszy:cool3: :evil_lol:

A Komcia piękna jak zwykle:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

PZDR:*