Koma Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 bellatriks a brata to po co? :lol: nie bój się Koma Cię nie zje, najwyżej jak jej się bardzo spodobasz do Cię zaliże :lol: coś zaleciało co to co to jakaś babka na spacerze powiedziała że jestem gruba :shake: to prawda? położę się jak pańcia prosi :lol: i zrobię głupią minę :razz: ;) Quote
Koma Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 I zapowiedź jutrzejszych fotek :cool3: z wczorajszego wiosennego spacerku :lol: *DOBRANOC* Quote
g_o_n_i_a Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Bo Pańcia tylko pstryka i pstryka... :evil_lol: Słodka :angel: Czekamy na zdjęcia! :multi: Quote
KaRa_ Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Szczuplutka ta modelka nasza:cool3: Wow u niej chusta jeszcze zyje:crazyeye: moje swoja podarly:diabloti: Quote
justynia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Witajcie Gabryjella i Komcia! Takiego umaszczonka to jeszcze nie widziałam :loveu: Cudna jest, i ta minka... :iloveyou: Quote
justynia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='justynia'] Witajcie Gabryjella i Komcia! Takiego umaszczonka to jeszcze nie widziałam :loveu: Cudna jest, i ta minka... :iloveyou: Ło Matko Święta, coś mi się pomieszało :niewiem: To znaczy te nicki, nie wiem skąd mi się tu Gabryjella wzięła :oops: Koma, mam nadzieję, że się nie obrazisz ;) Uciekam sprawdzić, co jeszcze namieszałam :-( Quote
Koma Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='KaRa_TC']Wow u niej chusta jeszcze zyje:crazyeye: moje swoja podarly:diabloti: Ano żyje i ma się dobrze :cool3: Sunia wie że jej gryźć nie wolno :evil_lol: justynia no co Ty :calus: to normalne jak się odwiedza tyle galerii że coś się miesza ;) znam to z autopsji ;) Quote
justynia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Gabryjella']Wprawdzie moja suka tez spręgowana, ale nie ma takiej figury jak Koma:p Hihi, wiedziałam, że przypadkowo mi się nie pomieszało- jakieś podobieństwo jest, idę zaraz zobaczyć dokładnie :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Hej Koma! :multi: I gdzie obiecane zdjęcia? :cool3: Quote
nathaniel Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Justyniu z kompa nie wstawisz ;) Wejdz na http://www.imageshack.us/ Klikasz PRZEGLADAJ wybierasz foto kilkasz ok A potem HOST IT ;) Quote
bellatriks Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Koma']bellatriks a brata to po co? :lol: nie bój się Koma Cię nie zje, najwyżej jak jej się bardzo spodobasz do Cię zaliże :lol: coś zaleciało co to co to jakaś babka na spacerze powiedziała że jestem gruba :shake: to prawda? położę się jak pańcia prosi :lol: i zrobię głupią minę :razz: ;) śliczniuteńka Komcia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a brat - no wiesz.... on też ma świra na punkcie Komci:loveu: i tych jej koffanych uszek:evil_lol: PZDR :buzi: Quote
Koma Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Hej Koma! :multi: I gdzie obiecane zdjęcia? :cool3: Hej! :) Zdjęcia będą jutro bo się kiepsko czuję :shake: chyba coś mnie bierze :shake: spadam do łóżeczka [quote name='bellatriks'] a brat - no wiesz.... on też ma świra na punkcie Komci:loveu: i tych jej koffanych uszek:evil_lol: hihi :lol: a myślałam że jako ochroniarz :cool3: no, jedno :lol: Quote
justynia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='nathaniel']Justyniu z kompa nie wstawisz ;) Wejdz na http://www.imageshack.us/ Klikasz PRZEGLADAJ wybierasz foto kilkasz ok A potem HOST IT ;) Oj, wiem, wiem, ten adres mi się niechcący wstawił :roll:, w edytorze nie było go widać, ale jak już zatwierdziłam to się paskudztwo pojawiło :evil_lol: Quote
justynia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Koma napisał(a):Hej! :) Zdjęcia będą jutro bo się kiepsko czuję :shake: chyba coś mnie bierze :shake: spadam do łóżeczka Jak tam zdróweczko? Mam nadzieję, że przeszła ta kiepścizna :lol: To pewnie wiosenne przesilenie :cool: Quote
g_o_n_i_a Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Dzien dobry... :krolik: Wchodze tutaj i widze, ze nie ma zadnych fotek Pięknej... Koma?? :shake: :cool3: Quote
Koma Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 justynia napisał(a):Jak tam zdróweczko? Mam nadzieję, że przeszła ta kiepścizna :lol: To pewnie wiosenne przesilenie :cool: Przejść nie przeszła, ale daję radę ;) Dzięki :calus: to takie przeziębienie, ból gardła, katar... g_o_n_i_a napisał(a): Dzien dobry... :krolik: Wchodze tutaj i widze, ze nie ma zadnych fotek Pięknej... Koma?? :shake: :cool3: Dzień dober :cool3: zaraz nadrobię zaległości ;) Quote
Koma Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Koleżanka Komki- mała Sonia z patyczkiem modelka :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 No i do kogo tak szczerzysz zebiska? :evil_lol: :iloveyou: Quote
bellatriks Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Koma napisał(a):hihi :lol: a myślałam że jako ochroniarz :cool3: no jako ochroniarz to niezbyt - -on jest ode mnie o 3 lata młodszy:cool3: :evil_lol: A Komcia piękna jak zwykle:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: PZDR:* Quote
Lucy* Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Hello !! a jak się miewa Komańcza i jej Pani :buzi: :buzi: Quote
bellatriks Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Jaka śliczna koffana Komcia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: PS. Gorące pozdrowionka dla Komiastej przesyla moj brat:cool3: PZDR :buzi: Quote
Koma Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Dzięki za pozdrowionka :calus: ciąg dalszy Quote
Recommended Posts