Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

foty Komy może w weekend :razz:
a wiesz bellatriks że nie mogłam nic napisać w galerii miśków :-o wywalało mnie za każdym razem jak chciałam coś napisać :roll:

AZA

Posted

bellatriks napisał(a):
PS. Wywalało???? ale w taki sposób, że serwer nie mogł otworzyć jakiś zasobów??

Ojej nie wiem :oops: nie znam się, nie bardzo pamiętam co mi się pokazywało :roll: spróbuję jeszcze raz, to chyba takie chwilowe było- mam nadzieje :lol:

Alka napisał(a):
a jak pięknie pozują:loveu:

Taa tylko ile ja się namęczyłam żeby im razem fotkę zrobić :lol: ;)

A Komce doopka odżyła, jest chętniejsza do zabawy i nie warczy na każdego napotkanego psa :multi: No i nie wygląda już jak cielna krowa :evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
A Aza gdyby byla bardziej czekoladowa to mozna by bylo ja wziac za psiaka Kary :fadein:

Hahaha i gdyby jej odjąć dobre "parę" kilo :lol: :lol: :lol:
No i Aza to nie czekoladka tylko czarnula ;)

A jeśli już o KaRowych psiakach mowa to w bloku obok mieszka taka czekoladka a'la KaRy :lol: bardzo żywiołowa sunia, ale z Komą się nie lubią :shake:

Posted

Dobry, dobry!
Dziś już fotek nie będzie ale jutro o ile pogoda dopisze to pójdziemy na fotkowy spacerek :lol:
Trochę żałuję że dziś nie wzięłam aparatu bo Komka się pięknie bawiła z prześlicznym kolegą collie o fajnym imieniu- William :razz:

chciałam Wam pokazać psa kolegi ale mi imageshack nie działa :placz:

Posted

Koma, ktos kiedys powiedzial, ze najlepsze sytuacje naszym psom czesto zdarzaja się wtedy, gdy nie mamy aparatu. ;-) Następnym razem aparacik obowiązkowo! :D
Zawsze mozna wrzucić na miau ;-)

Posted

Koma napisał(a):
Hahaha i gdyby jej odjąć dobre "parę" kilo :lol: :lol: :lol:
No i Aza to nie czekoladka tylko czarnula ;)

A jeśli już o KaRowych psiakach mowa to w bloku obok mieszka taka czekoladka a'la KaRy :lol: bardzo żywiołowa sunia, ale z Komą się nie lubią :shake:

Aza to tak jak Sabcia moja ma troszke tluszczyku na boczkach:evil_lol: :lol: :lol:
Koma to ja prosze o zdjecie czekoladowej suni :eviltong:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Koma, ktos kiedys powiedzial, ze najlepsze sytuacje naszym psom czesto zdarzaja się wtedy, gdy nie mamy aparatu. ;-)

Oj, ktoś powiedział bardzo mądrze :fadein:

KaRa jak chcesz Azunię to tu więcej fotek --> www.azainora.pupile.com ;)

a oto śnupa kolegi :lol: