g_o_n_i_a Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet dla Komci i Jej Pańci ;) Quote
Koma Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Hej, dziękuję kochane kobitki za życzenia :loveu: :buzi: :buzi: :buzi: NORA Quote
g_o_n_i_a Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Słodziasta mordeńka! I ten śnieżek na wąskach :loveu: Quote
HuSkYdIaNa Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 ojeju jaki piekniutki psiaczek:loveu: zakochalem sie znowu:loveu: wiecej fot wiecej fot!!!!!!!!!:lol: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 ale fajniusia Norka:loveu: ale gdzie jest więcej Komecki???? Quote
Koma Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 foty Komy może w weekend :razz: a wiesz bellatriks że nie mogłam nic napisać w galerii miśków :-o wywalało mnie za każdym razem jak chciałam coś napisać :roll: AZA Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Ale fajniste psinki ,takie sliczne mordeczki :p Quote
g_o_n_i_a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Aza taka śliczna Czekoladka... :loveu: A Norcia? Taki ON'ek :loveu: Quote
bellatriks Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 super fotki:loveu: :loveu: PS. Wywalało???? ale w taki sposób, że serwer nie mogł otworzyć jakiś zasobów?? PZDR:* Quote
Alka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Koma napisał(a):AZA I NORA a jak pięknie pozują:loveu: Quote
Koma Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 bellatriks napisał(a):PS. Wywalało???? ale w taki sposób, że serwer nie mogł otworzyć jakiś zasobów?? Ojej nie wiem :oops: nie znam się, nie bardzo pamiętam co mi się pokazywało :roll: spróbuję jeszcze raz, to chyba takie chwilowe było- mam nadzieje :lol: Alka napisał(a):a jak pięknie pozują:loveu: Taa tylko ile ja się namęczyłam żeby im razem fotkę zrobić :lol: ;) A Komce doopka odżyła, jest chętniejsza do zabawy i nie warczy na każdego napotkanego psa :multi: No i nie wygląda już jak cielna krowa :evil_lol: Quote
anetta Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Brawo, brawo, brawo dla Komeczki :multi::klacz: Oby tak dalej! A Aza gdyby byla bardziej czekoladowa to mozna by bylo ja wziac za psiaka Kary :fadein: Quote
Koma Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 anetta napisał(a):A Aza gdyby byla bardziej czekoladowa to mozna by bylo ja wziac za psiaka Kary :fadein: Hahaha i gdyby jej odjąć dobre "parę" kilo :lol: :lol: :lol: No i Aza to nie czekoladka tylko czarnula ;) A jeśli już o KaRowych psiakach mowa to w bloku obok mieszka taka czekoladka a'la KaRy :lol: bardzo żywiołowa sunia, ale z Komą się nie lubią :shake: Quote
bellatriks Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 hey, i cio tam u mojej życiowej miłości -> Komeczki???:cool3: Quote
Koma Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Dobry, dobry! Dziś już fotek nie będzie ale jutro o ile pogoda dopisze to pójdziemy na fotkowy spacerek :lol: Trochę żałuję że dziś nie wzięłam aparatu bo Komka się pięknie bawiła z prześlicznym kolegą collie o fajnym imieniu- William :razz: chciałam Wam pokazać psa kolegi ale mi imageshack nie działa :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Koma, ktos kiedys powiedzial, ze najlepsze sytuacje naszym psom czesto zdarzaja się wtedy, gdy nie mamy aparatu. ;-) Następnym razem aparacik obowiązkowo! :D Zawsze mozna wrzucić na miau ;-) Quote
KaRa_ Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Koma napisał(a):Hahaha i gdyby jej odjąć dobre "parę" kilo :lol: :lol: :lol: No i Aza to nie czekoladka tylko czarnula ;) A jeśli już o KaRowych psiakach mowa to w bloku obok mieszka taka czekoladka a'la KaRy :lol: bardzo żywiołowa sunia, ale z Komą się nie lubią :shake: Aza to tak jak Sabcia moja ma troszke tluszczyku na boczkach:evil_lol: :lol: :lol: Koma to ja prosze o zdjecie czekoladowej suni :eviltong: Quote
Koma Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Koma, ktos kiedys powiedzial, ze najlepsze sytuacje naszym psom czesto zdarzaja się wtedy, gdy nie mamy aparatu. ;-) Oj, ktoś powiedział bardzo mądrze :fadein: KaRa jak chcesz Azunię to tu więcej fotek --> www.azainora.pupile.com ;) a oto śnupa kolegi :lol: Quote
Recommended Posts