Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A wymęczyła :diabloti: bo bardzo chciała zdjęcia "z języczkiem" :eviltong: :evil_lol:
jutro wrzucę resztę ;) a dziś na dobranoc

Posted

Co za uśmiech:loveu: :loveu: :loveu: Z Komci to psia modelka ona to umie świetnie wychodzić na zdjęciach;) Raz się uśmiechnie, drugi raz zasmuci a trzecim razem to powazna wychodzi na zdjeciu;)

Posted

[quote name='bellatriks']PS. Co Ty tam masz koma za plakaty nie-psie na poprzedniej foci????
ojć stare już, nie chce mi się zerwać :lol: jest coś Avril Lavigne, na drzwiach Eminem, dobrze że mi o nich przypomniałaś bo muszę się za nie wziąć :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']e tam wymęczona :razz:szczęśliwa ;-)
ja zawsze uważam że pies zmęczony to pies szczęśliwy :lol:

[quote name='KaRa TC']Z Komci to psia modelka
No baa :lol:

zdjęcie z dzisiejszej balkonowej sesji ;)

Posted

Kochana Komcia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Koma się pojawiszujmy jakiś spacerek, na ktorym Ty się pojawisz.... no bo... chyba by wypadalo, żebym wreszcie poznała miłość mojego zycia:loveu: :loveu:

PS.Co do tych plakatów, to chyba rzeczywiście musisz się za nie wziąć:evil_lol:

PZDR :buzi:

Posted

[quote name='bellatriks']Koma się pojawiszujmy jakiś spacerek, na ktorym Ty się pojawisz.... no bo... chyba by wypadalo, żebym wreszcie poznała miłość mojego zycia:loveu: :loveu:
A co to znaczy? :evil_lol:

Wiesz co do tych spacerków... łódzkie dgmaniackie piechy z tego co zauważyłam są dość masywne i duże, a że Koma się takich bullowatych boi i reaguje agresją ze strachu to wątpie czy jest sens jej narażać na stres związany z dalekim dojazdem i spotkaniem z psami których się obawia :shake: Może gdyby te spacery były niedaleko.
Natomiast serdecznie zapraszam gdzieś bliżej mnie :cool3: Żebyś poznała moją paskudę ;)

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
A na cóż tak patrzy? Ach te radarki :angel:

Na pieski oczywiście :lol:

A dziś na spacerku spotkałysmy niufa Maksa- Koma oczywiście jak tylko go zobaczyła to ciągła mnie do niego przez pół parku :roll: :lol: Ale Maks biedny już jest coraz słabszy :-( A jego pańcia smutna z tego powodu :-( Musiałam Komę nieco kontrolować żeby go swoim okazywaniem sympatii nie zamęczyła...

Posted

Koma napisał(a):
A co to znaczy? :evil_lol:

Wiesz co do tych spacerków... łódzkie dgmaniackie piechy z tego co zauważyłam są dość masywne i duże, a że Koma się takich bullowatych boi i reaguje agresją ze strachu to wątpie czy jest sens jej narażać na stres związany z dalekim dojazdem i spotkaniem z psami których się obawia :shake: Może gdyby te spacery były niedaleko.
Natomiast serdecznie zapraszam gdzieś bliżej mnie :cool3: Żebyś poznała moją paskudę ;)

o kurcze! Co to mi z tego wyszło???:crazyeye: ale nawet nie pamiętam co chcialam napisać za słowo:oops: :evil_lol:

PS. To Tyson jest "pies wagi ciężkiej", mamy też w naszym gronie mniejsze czworonogi (np. Fantę).

A tak ogólnie, to ja bym bardzo chętnie gdybym tylko mogła gdzieś w wasze rejony podjechała, tylko żebym ja wiedziala jak i ktorędy tam dotrzeć...:cool3: :oops: :lol:

No i oczywiście, jak zawsze, gorące pozdrowioka dla Komci:loveu:

Posted

bellatriks napisał(a):
PS. To Tyson jest "pies wagi ciężkiej", mamy też w naszym gronie mniejsze czworonogi (np. Fantę).

No tak tylko boję się że Fantę to by Koma pogoniła :oops: brakuje mi w naszym gronie jakiegoś kudłacza płci męskiej :lol:

bellatriks napisał(a):
A tak ogólnie, to ja bym bardzo chętnie gdybym tylko mogła gdzieś w wasze rejony podjechała, tylko żebym ja wiedziala jak i ktorędy tam dotrzeć...:cool3: :oops: :lol:

Z miejsc może bardziej znanych a gdzie mogłabym się z sunią doczłapać jest może park Podolski, no nie wiem może jeszcze gdzieś by się dotarło.

później wrzuce jeszcze fotki ;)

Posted

Koma napisał(a):

A dziś na spacerku spotkałysmy niufa Maksa- Koma oczywiście jak tylko go zobaczyła to ciągła mnie do niego przez pół parku :roll: :lol: Ale Maks biedny już jest coraz słabszy :-( A jego pańcia smutna z tego powodu :-( Musiałam Komę nieco kontrolować żeby go swoim okazywaniem sympatii nie zamęczyła...

Ojej... :-( :-(

Posted

Koma napisał(a):
No tak tylko boję się że Fantę to by Koma pogoniła :oops: brakuje mi w naszym gronie jakiegoś kudłacza płci męskiej :lol:

Poczekaj parę latek, kiedyś bedę miała psa, to poki będzie szczeniakiem będzie z Komcią brykał:cool3: tylko ciekawe co potem... :hmmmm:

Koma napisał(a):
Z miejsc może bardziej znanych a gdzie mogłabym się z sunią doczłapać jest może park Podolski, no nie wiem może jeszcze gdzieś by się dotarło.

później wrzuce jeszcze fotki ;)

Podolski??? hmmmm... poszukam, podpytam i może ktoregoś pięknego dnia będę w stanie się zjawić:razz:

Posted

[quote name='KaRa_TC']A na co chory jest Maksiu,ze tak slabnie? czy moze to staruszek?
Staruszek :-( Chociaż pewnie doszła do tego jakaś choroba, jednak jakoś nigdy o prpblemach zdrowotnych nie rozmawialiśmy... szkoda mi go bardzo, mam nadzieje że jeszcze troszkę pożyje

Poczekaj parę latek, kiedyś bedę miała psa, to poki będzie szczeniakiem będzie z Komcią brykał:cool3: tylko ciekawe co potem... :hmmmm:

hah aż się boję napisać bo pomyślisz że Koma to jakaś bestia :lol: bo za szczeniakami nie przepada :roll: ona poprostu jest charakterna po tym jak zostałą kilkakrotnie zaatakowana przez większe bullowate psy i teraz ma uraz :shake: właściwie od zawsze były problemy z kontaktami z innymi psami, jak była mała nie umiała się bawić, inne szczeniaki skakały po niej zaczepiały a ona leżala skulona :shake: jednak agresywna nigdy nie była, dopiero jak poczuła na sobie psie zęby zrobiła się ostrożniejsza

Podolski??? hmmmm... poszukam, podpytam i może ktoregoś pięknego dnia będę w stanie się zjawić:razz:

oby :buzi: robi się ciepło to pogoda zachęca do wychodzenia na powietrze :lol: wczoraj byłyśmy na spacerku, są foty ale te później ;)

Posted

Dobra, wyjście jest jedno: jak będzie cieplutko, to jade do Was tam gdzieś na koniec świata:cool3:

PS. Tylko uważaj, bo chyba w takim wypadku musialabym zabrać brata:oops: :shake:

A Komcia - :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: