Koma Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:ale grzeczna modelka dla odmiany- trochę niegrzecznej modelki- w wersji spacerowej będzie później :cool3: PIKA napisał(a):Ale modelina :multi: dzięki :calus: Quote
Koma Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Komka spacerowa ;) mój kopacz :lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Kopacz :evil_lol: I kochany Łobuziaczek :loveu: Quote
KaRa_ Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Ja Ci dam obcinać Komci ogonek na boksera:lol: Quote
Alka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Komka za prętami , ma świetny punkt obserwacyjny :loveu: Quote
Koma Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 KaRa haha ja też się zastanawiałam jak to się stało że Komce się ogon na zdjęciu uciął :evil_lol: Alka no prawda prawda ona uwielbia wyglądać przez balkon :cool3: Quote
Agnes Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Koma napisał(a):Agnes żebyś Ty widziała co Koma wyrabia gdy jest puszczona na polu :evil_lol: robi z kilkanaście kół jak wariatka, dopiero jak jej jęzor wisi do ziemi to jest w pełni szczęśliwa :lol: mam nadzieję że się już niedługo zrobi cieplej to nareszcie będziemy sobie robić dalsze spacery :multi: prosze sie tutaj nie wykrecac pogoda ;) Jak byly mrozy -20 czy -30 stopni no to rozumiem, ale tak? Cieplo sie ubieramy, ewentualnie psa tez jak marznie i na spacer dlugi marsz! :) Ja teraz jak pracuje to czasami Aza chodzi na dlugie spacery tylko 2 razy w tyg, ale staram sie jak najczesciej, ja wole isc na pole niz lazic po osiedlu - po osiedlu chodze 10-15 minut max ;) Quote
bellatriks Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Komeczka jest cudna:loveu: :loveu: :loveu: a uszko na balkonie odgina tak fajnie:loveu: ... wtedy mi strasznie przypomina suczkę mojej kumpeli... bo Luna(tak się wabi) jak idzie ulicą to oboje uszu tak superowsko odgina do tyłu:cool3: wtedy jest taka słodziutka;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 ale modelinka z tej Komy, nopiekna jest i tyle :loveu: Quote
Koma Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Agnes zależy jeszcze jak blisko masz to pole :cool3: no i o ile czasu możesz na to poświęcić. U nas to nie za bardzo bo zanim tam się dojdzie to będzie już ciemno :roll: dlatego czekam z utęsknieniem na ciepłe długie i słoneczne dni ;) i póki co musimy zadowolić się spacerami na osiedlu i ganianiem za zabawką :razz: bellatriks, Daga_i_Oskar :buzi: dzięki :multi: a tu uwaga- Komka i buziaki ze swoim najukochańszym amorkiem :cool3: niufkiem Maksem :lol: (zwróćcie uwagę na ogon :cool3: ) ;) Quote
Teklunia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Dobry wieczor, czy mozna Was odwiedzic? :lol: Komka jest sliczna, ma niesamowite spojrzenie :loveu::loveu::loveu: Pelne psiej madrosci :) Dobranoc :bye: Quote
Alicja Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Jaka ona maleńka w porównaniu z niufkiem :crazyeye:i ten ogonek :lol: Quote
Koma Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Jaka ona maleńka w porównaniu z niufkiem :crazyeye:i ten ogonek :lol: hihi no tak malutka chudzinka przy nim :lol: ale mnie najbardziej zadziwia co Komka takiego w nim widzi :lol: on już niemłody, bawić się nie ma siły, a Komka wariuje z radości jk on tylko na nią spojrzy :lol: a jak już go zobaczy z daleka to chce mi ręcę urwać :evil_lol: ach te psy... Teklunia ależ oczywiście, zapraszam częściej ;) no i dziękuję za komplementy w imieniu Komy ;) Quote
bellatriks Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 ojejku!!! Ale Komcia się ślicznie wita z kumplem:loveu: :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Ojejku, skąd ja znam ten widok wariującego ogonka. :evil_lol: :loveu: A Komcia, to mam nadzieję, ze Ci nie odleciała...? :angel: :loveu: Quote
Lucy* Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Koma napisał(a):a tu uwaga- Komka i buziaki ze swoim najukochańszym amorkiem :cool3: niufkiem Maksem :lol: (zwróćcie uwagę na ogon :cool3: ) ;) Ale Komka ma faceta :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: kawał chłopa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Koma Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):A Komcia, to mam nadzieję, ze Ci nie odleciała...? :angel: :loveu: haha nie odleciała nie :lol: Lucy* napisał(a):Ale Komka ma faceta :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: kawał chłopa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No ja nie wiem, na psy podobnych rozmiarów patrzy bokiem a do takiego miśka się łasi jak szalona :lol: Zaraz wrzucę fotki śpiącej Komki :cool3: Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Koma napisał(a):zaspana sarenka :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kto śmiał ją obudzić :mad: Quote
Recommended Posts