KaRa_ Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Kielbaski suszysz na żyrandolu czy jak?:lol: :lol: :lol: Quote
Koma Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 hihi nie :lol: ona jest nim poprostu oburzona bo nie znosi odgłosu jak się go opuszcza i podnosi :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Koma'] ;) Krolewna... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Koma Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Tak tak królewna, ona już sobie przywłaszczyła mój fotel :lol: Teraz też właśnie na nim śpi :lol: Quote
bellatriks Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 jaka słodziuchna Komcia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: PS. Fajne masz plakaty, Koma;) Quote
Koma Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [LEFT]ale stare już :lol: wypadałoby pozmieniać bo już troszkę wyblakły, tylko jakoś nie chcę mi się do tego zabrać :lol: bo jak już zrobić to całą ścianę a to jest trochę roboty :lol: właśnie wyszedł od nas dystrybutor Acany ;) dał nam 3 paczuszki próbek, zobaczymy czy Komce zasmakuje ;)[/LEFT] Quote
g_o_n_i_a Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Koma napisał(a):Tak tak królewna, ona już sobie przywłaszczyła mój fotel :lol: Teraz też właśnie na nim śpi :lol: I tak powinno być... :cool3: :evil_lol: Życzymy miłego pączkowania w dniu dzisiejszym... :p Quote
bellatriks Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Koma napisał(a):ale stare już :lol: wypadałoby pozmieniać bo już troszkę wyblakły, tylko jakoś nie chcę mi się do tego zabrać :lol: bo jak już zrobić to całą ścianę a to jest trochę roboty :lol: właśnie wyszedł od nas dystrybutor Acany ;) dał nam 3 paczuszki próbek, zobaczymy czy Komce zasmakuje ;) stare, ale jare;) grunt, że nadal cieszą wzrok:evil_lol: PZDR:* Quote
Koma Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 dobry dobry :calus: ja właśnie oglądam "Nieustraszonych" :evil_lol: ohyda :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Bry wieczor :p A czemu tu tak pusto? Czy będą zdjęcia Komciastej? :loveu: Quote
Koma Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Ano pusto, mało kto zagląda :placz: Komką nikt się nie interesuje :placz: mam fotki ale czy jest sens pokazać? :roll: ;) Quote
KaRa_ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Koma napisał(a):Ano pusto, mało kto zagląda :placz: Komką nikt się nie interesuje :placz: mam fotki ale czy jest sens pokazać? :roll: ;) Koma jak bedziesz tak gadasz,to podpadniesz mi:cool3: Ja chce fotki gonca afrykanskiego:lol: :lol: Quote
Koma Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 to dla Ciebie- goniec afrykański ;) Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 A dlaczego Goniec Afrykański ma tylko 1 fotkę :mad: Quote
KaRa_ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Koma']to dla Ciebie- goniec afrykański ;) Toć to pierwsza klasa gonca afrykanskiego:lol: :lol: :lol: .Ale macie sniegu u mnie juz nic pojedynczych miejscach jest snieg:shake: Quote
Koma Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Alu, narazie jedna ;) tylko coś mi net słabo chodzi i resztę wrzucę jutro ;) KaRa ja Ci z przyjemnością ten śnieg oddam, przyjeżdzaj i zabieraj :lol: Ja już mam dosyć zimy :diabloti: Quote
KaRa_ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Koma']Alu, narazie jedna ;) tylko coś mi net słabo chodzi i resztę wrzucę jutro ;) KaRa ja Ci z przyjemnością ten śnieg oddam, przyjeżdzaj i zabieraj :lol: Ja już mam dosyć zimy :diabloti: A w co mam go zabrać?:cool3: Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Koma']Alu, narazie jedna ;) tylko coś mi net słabo chodzi i resztę wrzucę jutro ;) KaRa ja Ci z przyjemnością ten śnieg oddam, przyjeżdzaj i zabieraj :lol: Ja już mam dosyć zimy :diabloti::pjutro wpadnę zobaczyć :razz: Quote
Koma Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 KaRa_TC napisał(a):A w co mam go zabrać?:cool3: damy rade :p ja już marzę, żeby go nie było :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::pjutro wpadnę zobaczyć :razz: zapraszam :cool3: Quote
Koma Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 NA DOBRANOC :sleep2: reszta jutro ;) Quote
KaRa_ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Koma napisał(a):damy rade :p ja już marzę, żeby go nie było :evil_lol: Ja rzumiem,ze Ty go na pake wrzucasz:lol: Quote
KaRa_ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='Koma']NA DOBRANOC :sleep2: reszta jutro ;) Komeczka sliczna :loveu: :loveu: :loveu: Jakie ma mądre oczy;) Quote
g_o_n_i_a Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Koma']NA DOBRANOC :sleep2: reszta jutro ;) Piękna, przepiękna, cudaśna i słodziasta mordeńka!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Daisunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Piękna, przepiękna, cudaśna i słodziasta mordeńka!! :loveu::loveu::loveu::loveu: zdjęcie świetne :multi: :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts