Marta_Ares Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ale sliczna Komcia:loveu: :loveu: :loveu: fajna ma ta obroze;) Quote
Korenia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Koma napisał(a): Nie pływa :shake: Boi się wejść do wody... To tak jak Amy ;) Chociaż dzisiaj zmoczyła przez przypadek stopy :evil_lol: Quote
Koma Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 evaxon napisał(a):a co ona tak przy tym pozowaniu jezykiem zamiata po nochalku:evil_lol: ? :lol: też się zdziwiłam jak w domu zobaczyłam foty :lol: Marta_Ares napisał(a):ale sliczna Komcia:loveu: :loveu: :loveu: fajna ma ta obroze;) Dzięki :loveu: A obróżka kupiona na DGM bazarku :loveu: Korenia napisał(a):To tak jak Amy ;) Chociaż dzisiaj zmoczyła przez przypadek stopy :evil_lol: No to Komka nie jest sama ;) Też sobie przez przypadek zmoczyła łapki, ale szybko się cofnęła :evil_lol: wiq napisał(a):jak to kiepsko pozuje?? :loveu::loveu::loveu: No kiepsko ją usadzić do zdjęcia :razz: Większość wychodzi poruszonych, bo Komka nie mogła przez chwilę usiedzieć :evil_lol: Przykładowo na 20 zdjęć wychodzi 10 :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 a wiem widzialam ja na bazarku:evil_lol: Quote
bellatriks Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 śliczne foteczki, kochana Komcia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: <rozpływa się> Quote
simbik Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Fajne zdjątka z Młynka:lol: , szczególnie te na pieńku. Sto lat tam nie byłam :roll: ... ostatnio jeszcze z moją poprzednią dożycą Simbusią. Quote
Koma Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Witamy... Zaraz uciekamy z sunią do weta. Chyba musimy jeszcze przez parę dni dawać jej leki. Dwa dni temu zaczęła się trząść a dzisiaj popiskiwać. Mleka nie ma dużo ale jednak... Dzisiaj- właściwie jak co tydzień, popołudnie spędziliśmy na spacerze przy torach. Gdyby ktoś mi rok temu powiedział, że kiedyś będę mogła spokojnie spuszczać Komę ze smyczy- nie uwierzyłabym. Zadziwia mnie, że pies który przez pierwsze 2-3 lata życia chodził prawie cały czas na smyczy, teraz grzecznie się pilnuje i wraca na każde wołanie. Oczywiście w miejscach, które nie są specjalnie rozpraszające, ale nie wymagam od niej cudów, w końcu nie jest psem w pełni zrównoważonym i pewnym siebie, ma swoje fobie i urazy, których już chyba nie wyleczymy... Parę fotek z zeszłego tygodnia Portrety i nie tylko... Quote
Behemot Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Koma'] Komciu, nie dość, że chodzisz na MOJĄ łąkę, to jeszcze dajesz Komie wodę z TEJ samej butelkie, co ja :razz: Ja Soni nalewam wodę do zakrętki albo... na frisbee :evil_lol: Quote
bellatriks Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Super Komciasta :loveu: Marzena, a na wystawie planujesz się pojawić? ;) Quote
Koma Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='Behemot']Ja Soni nalewam wodę do zakrętki albo... na frisbee :evil_lol: Ciekawe rozwiązanie :razz: :razz: :razz: [quote name='bellatriks']Marzena, a na wystawie planujesz się pojawić? ;) Będę napewno, tylko jeszcze nie wiem w który dzień. Próbuję namówić dziadka, żeby nas podwiózł bo chciałam jechać z Komką przymierzyć jakieś szelki, te co ma już się trochę zniszczyły ;) Kupiliśmy suni nylonowe frisbee, które chociaż mamy od zaledwie dwóch dni to już jest poprute :evil_lol: Słabo lata więc Komka nie bardzo ma jak się wykazać, poza tym chyba nie podoba jej się to tak jak myślałam że będzie :cool3: Zamiast mi je przynieść to zabiera się za jego gryzienie, a gdy upadnie nie bardzo potrafi go podnieść :roll: Może kupić gumowe Trixie, już sama nie wiem? Quote
Klaudia :-) Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Marzena może umówmy się na jakiś spacer to zobaczyłabym jak to Komkowe frisbee wygląda i ewentualnie jaki talerzyk powinnaś jej dalej kupić. Quote
Koma Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Klaudia, obawiam się, że to frisbee nie pociągnie dłużej niż 2-3 dni :lol: Pewnie, że możemy się spotkać, tylko problem gdzie? Ja Komy nigdzie dalej sama nie wezmę bo sobie nie dam z nią rady... W pobliskim sklepie zoologicznym znalazłam gumowe frisbee świecące w nocy :cool1: Jak to zniszczy to chyba kupię właśnie takie :niewiem: zdjęcia słabe ale i tak się pochwalimy- jak Komcia przybija pionę :cool3: i śnupek Quote
bellatriks Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Komciasta fiu fiu... elegancko tą pionę przybija:evil_lol::cool3: moja kochana śnupka:loveu: i czarniutkie uszka:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
Cerber Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Cerber przybija identycznie piątkę:multi: :multi: :multi: :multi: i identycznie czasami leży i się w coś wpatruje:multi: :multi: :multi: :multi: kochana piękna Komusia, cudowna jest:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bellatriks Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 nie wiem, co jest, ale jakieś pół godziny - godzinę temu wpadłam tu i napisałam posta, teraz przychodzę i... nie ma:crazyeye: u Cerbera to samo :hmmmm: Dogomania ma mnie dość:evil_lol: A Komcia - śliczniasta. Moje kochane czarne uszka:loveu::loveu::loveu: Quote
Koma Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Witajcie! DGM mnie dosłownie wyprowadza z równowagi :angryy: Nie widzę większości ostatnich postów, które raz się pojawiają a raz znikają... :roll: Mam sporo fotek, ale nie wiem czy je wrzucać, bo pewnie i tak znikną :roll: Wczoraj i w sobotę byliśmy z Komcią u dziadków, u Atosa. Postępy w ich zaprzyjaźnianiu jakieś są, nie prują się już cały czas jak podczas pierwszej wizyty i nie wchodzą sobie specjalnie w drogę. Niestety właściwie podczas każdego spotkania musimy je przynajmniej raz rozdzielać :shake: Przez Komę :shake: Fotki Komkowo- Atosowe będą później. Narazie tylko jedno- ukazujące, że potrafią spokojnie leżeć coraz bliżej siebie :cool3: a narazie Komka z pierwszym frisbee Quote
e.v.a Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 :grin::grin: jaka pokraka:grin: jak bym Tigre widziala:grin: witanko:multi: Quote
:: FiGa :: Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Cudne pyszczydło :loveu: Komkolot :grin: Komka świetnie lata :multi: A to Komka o Atosika zazdrosna jest? :cool3: Quote
bellatriks Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 super foteczki!:multi: Ale z Komki frisbiara zrobiła :loveu: sportsmenka, że hej! Quote
Recommended Posts