Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

evaxon napisał(a):
a co ona tak przy tym pozowaniu jezykiem zamiata po nochalku:evil_lol: ?

:lol: też się zdziwiłam jak w domu zobaczyłam foty :lol:
Marta_Ares napisał(a):
ale sliczna Komcia:loveu: :loveu: :loveu: fajna ma ta obroze;)

Dzięki :loveu: A obróżka kupiona na DGM bazarku :loveu:
Korenia napisał(a):
To tak jak Amy ;) Chociaż dzisiaj zmoczyła przez przypadek stopy :evil_lol:

No to Komka nie jest sama ;) Też sobie przez przypadek zmoczyła łapki, ale szybko się cofnęła :evil_lol:
wiq napisał(a):
jak to kiepsko pozuje??
:loveu::loveu::loveu:

No kiepsko ją usadzić do zdjęcia :razz: Większość wychodzi poruszonych, bo Komka nie mogła przez chwilę usiedzieć :evil_lol: Przykładowo na 20 zdjęć wychodzi 10 :evil_lol:

Posted

Witamy...
Zaraz uciekamy z sunią do weta. Chyba musimy jeszcze przez parę dni dawać jej leki. Dwa dni temu zaczęła się trząść a dzisiaj popiskiwać. Mleka nie ma dużo ale jednak...
Dzisiaj- właściwie jak co tydzień, popołudnie spędziliśmy na spacerze przy torach. Gdyby ktoś mi rok temu powiedział, że kiedyś będę mogła spokojnie spuszczać Komę ze smyczy- nie uwierzyłabym. Zadziwia mnie, że pies który przez pierwsze 2-3 lata życia chodził prawie cały czas na smyczy, teraz grzecznie się pilnuje i wraca na każde wołanie. Oczywiście w miejscach, które nie są specjalnie rozpraszające, ale nie wymagam od niej cudów, w końcu nie jest psem w pełni zrównoważonym i pewnym siebie, ma swoje fobie i urazy, których już chyba nie wyleczymy...

Parę fotek z zeszłego tygodnia

Portrety

i nie tylko...

Posted

[quote name='Koma']

Komciu, nie dość, że chodzisz na MOJĄ łąkę, to jeszcze dajesz Komie wodę z TEJ samej butelkie, co ja :razz:
Ja Soni nalewam wodę do zakrętki albo... na frisbee :evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']Ja Soni nalewam wodę do zakrętki albo... na frisbee :evil_lol:
Ciekawe rozwiązanie :razz: :razz: :razz:
[quote name='bellatriks']Marzena, a na wystawie planujesz się pojawić? ;)
Będę napewno, tylko jeszcze nie wiem w który dzień. Próbuję namówić dziadka, żeby nas podwiózł bo chciałam jechać z Komką przymierzyć jakieś szelki, te co ma już się trochę zniszczyły ;)

Kupiliśmy suni nylonowe frisbee, które chociaż mamy od zaledwie dwóch dni to już jest poprute :evil_lol: Słabo lata więc Komka nie bardzo ma jak się wykazać, poza tym chyba nie podoba jej się to tak jak myślałam że będzie :cool3: Zamiast mi je przynieść to zabiera się za jego gryzienie, a gdy upadnie nie bardzo potrafi go podnieść :roll: Może kupić gumowe Trixie, już sama nie wiem?

Posted

Klaudia, obawiam się, że to frisbee nie pociągnie dłużej niż 2-3 dni :lol:
Pewnie, że możemy się spotkać, tylko problem gdzie? Ja Komy nigdzie dalej sama nie wezmę bo sobie nie dam z nią rady...
W pobliskim sklepie zoologicznym znalazłam gumowe frisbee świecące w nocy :cool1: Jak to zniszczy to chyba kupię właśnie takie :niewiem:

zdjęcia słabe ale i tak się pochwalimy- jak Komcia przybija pionę :cool3:

i śnupek

Posted

Cerber przybija identycznie piątkę:multi: :multi: :multi: :multi:

i identycznie czasami leży i się w coś wpatruje:multi: :multi: :multi: :multi:

kochana piękna Komusia, cudowna jest:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

nie wiem, co jest, ale jakieś pół godziny - godzinę temu wpadłam tu i napisałam posta, teraz przychodzę i... nie ma:crazyeye: u Cerbera to samo :hmmmm: Dogomania ma mnie dość:evil_lol:

A Komcia - śliczniasta. Moje kochane czarne uszka:loveu::loveu::loveu:

Posted

Witajcie!
DGM mnie dosłownie wyprowadza z równowagi :angryy: Nie widzę większości ostatnich postów, które raz się pojawiają a raz znikają... :roll:

Mam sporo fotek, ale nie wiem czy je wrzucać, bo pewnie i tak znikną :roll:
Wczoraj i w sobotę byliśmy z Komcią u dziadków, u Atosa. Postępy w ich zaprzyjaźnianiu jakieś są, nie prują się już cały czas jak podczas pierwszej wizyty i nie wchodzą sobie specjalnie w drogę. Niestety właściwie podczas każdego spotkania musimy je przynajmniej raz rozdzielać :shake: Przez Komę :shake:
Fotki Komkowo- Atosowe będą później.
Narazie tylko jedno- ukazujące, że potrafią spokojnie leżeć coraz bliżej siebie :cool3:

a narazie Komka z pierwszym frisbee