Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My tez jestesmy z Kabat i bardzo chetnie wybierzemy sie na jakis spacerek, obecnie jeszcze przez 2 tygodnie jestesmy do dyspozycji niemalze od 10 rano do 20, siedem dni w tygodniu :)

Posted

AGI, to super :D
ale pozwol ze spytam - jestescie suczka, czy pieskiem? bo Sabinie sie ciut wymagania zaostrzyly :wink: pieski sa ok, suczki niekoniecznie :roll:

Posted

[b]Flaire,[/b] jak juz pisalam - bardzo chetnie :D
tylko chce najpierw przyzwyczaic moje psice do noszenia kaganca... tak na wszelki wypadek, gdybym popelnila jakas glupote, ktora skonczy sie rzuceniem sie Sabiny z zebami na Misie... :roll: mysle, ze w przyszlym tygodniu juz bedzie ok.
no i jednak wolalabym, zeby teren byl dla mojej psicy neutralny... masz jakies fajne miejsca do spacerow w swojej okolicy?
a w ogole z ktorej czesci Mokotowa jestes? moze pasowalaby Ci Dolinka Sluzewiecka? tylko o takiej porze, zeby tam za duzo psow nie bylo.
wiem tez, ze kiedys wzdluz alei Wilanowskiej, za dworcem autobusowym byly dzikie laki, gdzie praktycznie w ogole nie bylo psow. ale nie jestem pewna, czy ich nie zabudowali...
my z Sabina tez mozemy praktycznie wszedzie dojechac. metro nam niestraszne 8)
generalnie na obcym terenie Sabina jest duzo spokojniejsza i nie ma zabojczych zapedow - jesli ja nie popelnie zadnej glupoty :roll:

Posted

Dolinka Służewiecka może być. Na tych dzikich łąkach i działkach też spacerowałyśmy, choć tam jest naprawdę dziko - czasami różne dziwaczne typy się tam kręcą :roll: .

Najczęściej chodzę z Misią nad stawy na tyłach Królikarni, bo to dla mnie najbliżej. No ale tam są te stawy i kaczki, więc dla niektórych psów tomiejsce się nie nadaje, a poza tym miejsca tam nie aż tak dużo.

No i czasami chodzimy na Pola Mokotowskie.

Posted

[b]Flaire[/b] na tych dzikich lakach swego czasu bardzo czesto bywalam, bo mieszkalam niedaleko - pzy Pulawskiej. tamtejszym pijaczkom strasznie sie moj Boogie podobal, po pewnym czasie zaczeli mi sie nawet klaniac :lol: jedyny problem to szklo - pamietam, ze bylo go tam pelno. to byla nasza stala trasa wlasnie do stawow za Krolikarnia :D (BTW w jeziorku Boogie tak sobie rozwalil lape, ze musial biedak miec szyta pod narkoza :( )
Krolikarnia odpada, nie dlatego, ze mam uraz, ale dlatego, ze przestrzen tam w sumie niewielka no i te kaczki... a i ludzi chodzi tam sporo. wole, zeby Sabina miala wiecej miejsca i mniej podniet. wtedy na pewno bedzie swobodniejsza. a i ja tez 8)
w ogole wielki mam sentyment do tamtych okolic, do Dolinki Sluzewieckiej tez, bo tam codziennie na spacery chodzilismy.

to jestesmy wstepnie umowione w Dolince :D

[b]AGI[/b] czy Twoja suczka ma na imie Tequila i jest malym ciemnym staffikiem/astem? jesli tak, to ja Cie chyba kojarze :lol:
mieszkam przy Dembego i czasem widuje mloda dziewczyne z taka wlasnie suczka :D

Posted

Nie to nie my :) na osiedlu jest 2 Tequilla wlasnie ast, a moja to niezaduza ruda bokserka i przewaznie krecimy sie w okolicach Villardczykow :D

Posted

Jutro bedę na polach mokotowskich, o 11.00.
Będzie troszkę różnych psiaków -moje 2 PONy, 3-4 teriery pszeniczne!!!, chyba 2 lub 3 CTRy i na pewno jeszcze inne pieski.

Zapraszam!

Posted

Wczoraj, ale nie sianko, tylko żwirek (dla moich szczurasków) :wink:
Moje poniaste usiłowały zjeść jakieś uszy, czy ogony... :oops:

Fajnie tak poczuc, że ludzie na DGM nie są wirtualni, ale istnieją naprawdę!

Pozdrawiam!

Posted

A no rzeczywiście. Jakoś mi się ubzdurało sianko w głowie... Ja dużo wcześniej myślałam, że to Ty bo raczej żadko na Ochocie widzi się 2 PONki spacerujące. A już wcześniej wiedziałam, że mieszkasz na Ochocie. A tak wogóle to zawsze mi sie podobała ta młodsza :D Jeszcze jak kuleczką była.

Posted

banjo, na Forty mówisz... Szkoda, że nie wiesz o której, bo może tez bym z czarna poszła, chociaż od Twojego psinteczka to chyba jest z 5 razy mniejsza ;)

Posted

Jak na razie to jakoś nie ma spacerków. Na ostatnim byłyśmy My! Jak chcesz foteczki to są w dziale ONków chyba "Ilu jest tu Owczarkarzy".

A tak poza tym to ja bym się chętnie wybrała na spacerek :D

Posted

[quote name='doddy']PALATINA a Ty przypadkiem nie przychodzisz na bazarek na Mołdawską na zakupy do zoologicznego?[/quote]

Doddy
Znasz może Grubla (prawie labek). Też chodzi na zakupy na Mołdawską do zoologicznego.

Posted

Grubla?
Nie kojarze imienia. Ale może dlatego, że tam jest tyle Labko podobnych, że trudno nad nimi nadąrzyć.... :lol:
A On na pewno przychodzi do Małgosi? Bo na Mołdawskiej są 3 zoologiczne.