doddy Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Ja w razie co mogę w przyszłą sobotę. Ale mniej więcej około 13 - 13.30 Quote
AGI Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 My tez jestesmy z Kabat i bardzo chetnie wybierzemy sie na jakis spacerek, obecnie jeszcze przez 2 tygodnie jestesmy do dyspozycji niemalze od 10 rano do 20, siedem dni w tygodniu :) Quote
asher Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 AGI, to super :D ale pozwol ze spytam - jestescie suczka, czy pieskiem? bo Sabinie sie ciut wymagania zaostrzyly :wink: pieski sa ok, suczki niekoniecznie :roll: Quote
AGI Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Ups no to jest problem.... bo Teki to suczka. Quote
Flaire Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Misia też suczka. Bardzo przyjazna, można powiedzieć, natrętnie przyjazna. Ale odwoływalna... Więc jak chcesz, to możemy spróbować. Quote
asher Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 [b]Flaire,[/b] jak juz pisalam - bardzo chetnie :D tylko chce najpierw przyzwyczaic moje psice do noszenia kaganca... tak na wszelki wypadek, gdybym popelnila jakas glupote, ktora skonczy sie rzuceniem sie Sabiny z zebami na Misie... :roll: mysle, ze w przyszlym tygodniu juz bedzie ok. no i jednak wolalabym, zeby teren byl dla mojej psicy neutralny... masz jakies fajne miejsca do spacerow w swojej okolicy? a w ogole z ktorej czesci Mokotowa jestes? moze pasowalaby Ci Dolinka Sluzewiecka? tylko o takiej porze, zeby tam za duzo psow nie bylo. wiem tez, ze kiedys wzdluz alei Wilanowskiej, za dworcem autobusowym byly dzikie laki, gdzie praktycznie w ogole nie bylo psow. ale nie jestem pewna, czy ich nie zabudowali... my z Sabina tez mozemy praktycznie wszedzie dojechac. metro nam niestraszne 8) generalnie na obcym terenie Sabina jest duzo spokojniejsza i nie ma zabojczych zapedow - jesli ja nie popelnie zadnej glupoty :roll: Quote
Flaire Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Dolinka Służewiecka może być. Na tych dzikich łąkach i działkach też spacerowałyśmy, choć tam jest naprawdę dziko - czasami różne dziwaczne typy się tam kręcą :roll: . Najczęściej chodzę z Misią nad stawy na tyłach Królikarni, bo to dla mnie najbliżej. No ale tam są te stawy i kaczki, więc dla niektórych psów tomiejsce się nie nadaje, a poza tym miejsca tam nie aż tak dużo. No i czasami chodzimy na Pola Mokotowskie. Quote
asher Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 [b]Flaire[/b] na tych dzikich lakach swego czasu bardzo czesto bywalam, bo mieszkalam niedaleko - pzy Pulawskiej. tamtejszym pijaczkom strasznie sie moj Boogie podobal, po pewnym czasie zaczeli mi sie nawet klaniac :lol: jedyny problem to szklo - pamietam, ze bylo go tam pelno. to byla nasza stala trasa wlasnie do stawow za Krolikarnia :D (BTW w jeziorku Boogie tak sobie rozwalil lape, ze musial biedak miec szyta pod narkoza :( ) Krolikarnia odpada, nie dlatego, ze mam uraz, ale dlatego, ze przestrzen tam w sumie niewielka no i te kaczki... a i ludzi chodzi tam sporo. wole, zeby Sabina miala wiecej miejsca i mniej podniet. wtedy na pewno bedzie swobodniejsza. a i ja tez 8) w ogole wielki mam sentyment do tamtych okolic, do Dolinki Sluzewieckiej tez, bo tam codziennie na spacery chodzilismy. to jestesmy wstepnie umowione w Dolince :D [b]AGI[/b] czy Twoja suczka ma na imie Tequila i jest malym ciemnym staffikiem/astem? jesli tak, to ja Cie chyba kojarze :lol: mieszkam przy Dembego i czasem widuje mloda dziewczyne z taka wlasnie suczka :D Quote
AGI Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Nie to nie my :) na osiedlu jest 2 Tequilla wlasnie ast, a moja to niezaduza ruda bokserka i przewaznie krecimy sie w okolicach Villardczykow :D Quote
PALATINA Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Jutro bedę na polach mokotowskich, o 11.00. Będzie troszkę różnych psiaków -moje 2 PONy, 3-4 teriery pszeniczne!!!, chyba 2 lub 3 CTRy i na pewno jeszcze inne pieski. Zapraszam! Quote
doddy Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 PALATINA a Ty przypadkiem nie przychodzisz na bazarek na Mołdawską na zakupy do zoologicznego? Quote
PALATINA Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 [quote name='doddy']PALATINA a Ty przypadkiem nie przychodzisz na bazarek na Mołdawską na zakupy do zoologicznego?[/quote] Owszem, owszem... :lol: Chodzę tam! Quote
doddy Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 To wczoraj czy przedwczoraj dawałam Ci sanko. Tak myślałam, że to Ty :D Quote
PALATINA Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Wczoraj, ale nie sianko, tylko żwirek (dla moich szczurasków) :wink: Moje poniaste usiłowały zjeść jakieś uszy, czy ogony... :oops: Fajnie tak poczuc, że ludzie na DGM nie są wirtualni, ale istnieją naprawdę! Pozdrawiam! Quote
doddy Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 A no rzeczywiście. Jakoś mi się ubzdurało sianko w głowie... Ja dużo wcześniej myślałam, że to Ty bo raczej żadko na Ochocie widzi się 2 PONki spacerujące. A już wcześniej wiedziałam, że mieszkasz na Ochocie. A tak wogóle to zawsze mi sie podobała ta młodsza :D Jeszcze jak kuleczką była. Quote
PALATINA Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 No to licze na wspólny spacerek i to nie jeden! Quote
banjo Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 My się jutro wybieramy na spacerek ale raczej na Forty, jeszcze nie wiem o której...jak bedzie to bardziej planowany wypad to dam znać :P Quote
Justa Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 banjo, na Forty mówisz... Szkoda, że nie wiesz o której, bo może tez bym z czarna poszła, chociaż od Twojego psinteczka to chyba jest z 5 razy mniejsza ;) Quote
Ka-Vanga Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Hej, warszawscy dogomaniacy, kiedy i gdzie umawiacie sie na spacerki? Quote
doddy Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Jak na razie to jakoś nie ma spacerków. Na ostatnim byłyśmy My! Jak chcesz foteczki to są w dziale ONków chyba "Ilu jest tu Owczarkarzy". A tak poza tym to ja bym się chętnie wybrała na spacerek :D Quote
Ka-Vanga Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Penie zaraz zlookam foty :D . To moze cos by zorganizowac, jakies spotkanko naszych psiakow :D . Quote
donya Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 [quote name='doddy']PALATINA a Ty przypadkiem nie przychodzisz na bazarek na Mołdawską na zakupy do zoologicznego?[/quote] Doddy Znasz może Grubla (prawie labek). Też chodzi na zakupy na Mołdawską do zoologicznego. Quote
doddy Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Grubla? Nie kojarze imienia. Ale może dlatego, że tam jest tyle Labko podobnych, że trudno nad nimi nadąrzyć.... :lol: A On na pewno przychodzi do Małgosi? Bo na Mołdawskiej są 3 zoologiczne. Quote
Recommended Posts