agamika Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Wczoraj w schronisku przez dobre 10 min przecierałam oczy jak ja zobaczyłam .. niemogłam uwierzyć w to co moje oczy do mózgu przesyłały . Ten kto pamieta pokraka co tu z Krzyczek przyjechał, od razu pozna ... Odiś wypisz wymaluj , tylko chudośc z innej przyczyny . To nie tylko fizyczne podobienstwo, SOnia to taki sam ciaptok jak Odikvel Platfus . Kurcze i zamiast teraz pracowac, niewytrzymałam i MUSze Wam ja pokazac . Sonia to podobno juz 3 letnia sunia (ale chyba troszke zawyzony ten wiek ) - jest cudooowna, na spacerze lekko wylekniona, chaotyczna rozkojarzona. Ale Buziaki rozdaje... Jest tak cudwnie bezbronna :oops: No mi w kazdym razie odbiło :oops: - nie moge na jej zdj nawet patrzec, bo mam ochote zwiac z pracy do Niej :oops: .. Odi rok czekał na dom , Ona niemoze az tyle czekac, bo ja zeświruje... wiec prosze o pomoc w ogłaszaniu w trosce o mojhe zdrowie psychiczne :oops: Sonia ma zwenątrzwydzielnicza niewydolnośc trzustki - dstaje enzymy trzustkowe . W schronisku jest karmiona 2 razy dziennie i jak nabierze masy troszke wiecej , to bedzie wysterylizowana i bedzie miala zoperowana przepukline pępkową. (namiary : gryzniakaga[at]gmail.com 889 628 346 ) i musze wracac do pracy bo wylecę .... Quote
irenaka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Agamika:loveu:, przypomniał mi się koszmar Krzyczek:-(. Nie wiesz skąd sunia jest? A może uda się zebrać deklaracje na hotel dla tego CUDA:loveu: Quote
Ank@ Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 a może to siostra ? taka podobna i też ma chorą trzustkę :p Quote
agamika Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 ale właśnie trzustka to różnica :evil_lol:.. Odiś ma zdrową ( na szczęście ) Sonia sie błąkała gdzieś na działkach jakiś , raczej nie ma szans na takie prawdziwe pokrewieństwo z Odisiem ;) hotel... ja ledwo ciągnę na Korę a w zasadzie to na minusie ciągnę :( PS. SOnie Aska wyprowadziłana spacer, ale ukradłam jej ją .. musi mi to wybaczyć:oops:.. ale Odi jest szczególnym psem dla mnie ..i to jakbym go zobaczyła :oops::oops::oops: a dla porównania zdjęcie Odiego ... i jeszcze raz SOnia ... Quote
irenaka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ale NUMER!!!:crazyeye: Nawet tak samo oklapnięte ucho:crazyeye: Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 agamika napisał(a):Wczoraj w schronisku przez dobre 10 min przecierałam oczy jak ja zobaczyłam .. niemogłam uwierzyć w to co moje oczy do mózgu przesyłały . Ten kto pamieta pokraka co tu z Krzyczek przyjechał, od razu pozna ... Odiś wypisz wymaluj , tylko chudośc z innej przyczyny . To nie tylko fizyczne podobienstwo, SOnia to taki sam ciaptok jak Odikvel Platfus . Kurcze i zamiast teraz pracowac, niewytrzymałam i MUSze Wam ja pokazac . Sonia to podobno juz 3 letnia sunia (ale chyba troszke zawyzony ten wiek ) - jest cudooowna, na spacerze lekko wylekniona, chaotyczna rozkojarzona. Ale Buziaki rozdaje... Jest tak cudwnie bezbronna :oops: No mi w kazdym razie odbiło :oops: - nie moge na jej zdj nawet patrzec, bo mam ochote zwiac z pracy do Niej :oops: .. Odi rok czekał na dom , Ona niemoze az tyle czekac, bo ja zeświruje... wiec prosze o pomoc w ogłaszaniu w trosce o mojhe zdrowie psychiczne :oops: Sonia ma zwenątrzwydzielnicza niewydolnośc trzustki - dstaje enzymy trzustkowe . W schronisku jest karmiona 2 razy dziennie i jak nabierze masy troszke wiecej , to bedzie wysterylizowana i bedzie miala zoperowana przepukline pępkową. (namiary : gryzniakaga[at]gmail.com 889 628 346 ) i musze wracac do pracy bo wylecę .... Sonia faktycznie jak dwie krople z odim ale max (ten ktory chodzi od dwoch tygodni z ulka )jest duzo chudszy ,,on z kolei nie ma pol zoładka bo jak byl w hotelu zjadl podobno jakąs gabke i musieli mu wyciac . On chyba z 2,5 roku temu ratowany byl od smalcu przez Toz ale jak trafil po tym zdazeniu na operacje do schroniska tak tez tam zostal.:shake: Myslalm ,ze moze on ma juz dom ale jak szukalam jakiegos psa (a nie chodza po budach) to zauwazylam Maxa i poznlam go .on tez powinien jadac czesciej ale chyba tak nie jest. sory ,ze nie na temat soni ale moze przy okazji ogloszen soni Mogla bym prosic o pomoc w ogloszeniach Maxa ,a ja z koleji pomoge w ogloszeniach :lol: soni:lol: Aga czy moge wyslac zdjecia maxa do ciebie ? a ty wyslij mi zdjecia soni.:loveu: Quote
agamika Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 na zdj czekam :) a j Max wiem gdzie "mieszka " i myślę ze dostaje na pewno cos ekstra,,, ;) ma bardzo fajną opiekunkę boksów Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 agamika napisał(a):na zdj czekam :) a j Max wiem gdzie "mieszka " i myślę ze dostaje na pewno cos ekstra,,, ;) ma bardzo fajną opiekunkę boksów nie moge odnalesc twojego maila :shake:prosze wyslij mi adres Quote
Anashar Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ona rzeczywiście jak dwie krople wody z Odikiem :lol: Ja jak mi Aga pokazała zdjęcie, to nie wierzyłem jak mi napisała, że to nei Odi :razz: Quote
Asior Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ale małpa, no........ nie dosć, ze mi podwędziła psa to nie poczekała aż obrobię zdjęcia.... :eviltong: Quote
terra Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Sunia wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/krakow-onek-suczka-do-6-lat-poszukiwana-147147/#post13017653 Quote
agamika Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 super :) dzieki za zdj, jutro zaczynam ogłaszanie :) Quote
Kasia 22 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 hm....no niesamowite podobieństwo z Sonią !:smile: - chyba powinni się poznać... U Odaszka wszystko ok, z Zulusem poprawnie, Odi chętnie zaczepia go do zabawy,i zabawa a i owszem super ale zazwyczaj do czasu .....;( (miewają małe spięcia) Zulus jednak jest starszy i taki łowiecki, nie myśli raczej o zabawie, tylko co by tu upolować ;( np kota frustka :-o:mad: Na szczęście fruścio ma swoją taktykę... pozdrawiamy k i t Quote
agamika Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Sonia - owczarek , 2-3 lata,urocza a bez szansy ? (763118431) - Aukcje internetowe Allegro ALE KOMPLETNIE JESTEM BEZ WENY DO PISANIA :oops: jakby kts mial jakies zmiany d tekstu to chetnie "wysłucham " Quote
Asior Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 po pierwsze szybko usuń ten tekst"prosimy nie licytować".. jak dostrzeże to allegro to Ci usuną aukcję... po drugie wg mnie ona nie ma więcej niż 2 lata... zęby ma białe i nie starte.... a o tekst to uśmiechnij się do Marysi, pisze naprawdę piękne... Quote
Recommended Posts