Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ZUZANNA11']Jamor, rozwiń tego posta, bo siedzę jak na szpilkach.[/QUOTE]

tak od czasu do czasu jak nie bedziecie podnosic wątku toffina, to ja bede was wkurzał i podnosił ciśnienie.
Pies czuje sie dobrze i wszystko u niego ok. pozdrawiam

Posted

[quote name='jamor']tak od czasu do czasu jak nie bedziecie podnosic wątku toffina, to ja bede was wkurzał i podnosił ciśnienie.
Pies czuje sie dobrze i wszystko u niego ok. pozdrawiam[/QUOTE]
A to ja Ci dziękuję, za taką terapię wstrząsową:)

Posted

Na chwilę obecną mamy [B][COLOR=#9932cc]635,65[/COLOR][/B] zł. czyli do 6 lub 7 lub 8 grudnia mamy zapłacone. Nie wiem ile będzie wynosiła faktura?
Ja mam do wpłacenia 450 zł na Tofinka to na następny miesiąc też jakoś starczy. Ale to wszystko się skończy i w styczniu zostaje tylko moja deklaracja 150 zł.
Co dalej?

Posted

Tak dokładnie rzecz biorąc, to na koncie Toffina zostanie 290,65 zł.
Jest zapłacone za poprzedni hotelik te 664,35, czyli zostało tak jak piszesz Asiu 635,65 zł.
Jutro zapłacę fakturę od Jamora na 345 zł (za okres od 7.11 do 30.11) i zostanie [COLOR=DarkOrchid][B]290,65.[/B][/COLOR] A to starczy na zapłacenie kolejnych 19 dni, czyli do 19.12. Jeśli Asia wpłaci 450 zł to to wystarczy na kolejnych 30 dni.
Tylko, słuchajcie, czemu Asia ma sama finansować Toffina...?

Posted

Magda, spójrz do mojego rozliczenia w pierwszym poście. Znów mi się coś nie zgadza. :roll: Muszę nie mieć jakiejś wpłaty, czy czegoś. Mi wychodzi, ze Toffinkowi zostało na koncie 130,65. :oops:

Posted

[quote name='Madziek']Na koncie Toffina jest tak:

wpłynęło 100 zł od ketuni za bazarek
oraz 60 zł z dopiskiem na Skrytka, więc przenaczam tą sumę na Toffina
[/B][/QUOTE]

nie masz uwzględnionych tych dwóch wpłat

Posted

[quote name='jamor']toffi juz upasiony na swieta, to jak ?[/QUOTE]
Mogę Ci sprezentować Bobbiego z Tomaszowskiego schroniska:) odchudzi Tofino w trzy sekundy:):)Jak je zaprzęgniesz do sań:):):)

Posted

To i ja się dołączę, jeśli można ;)

Powiedzcie mi, bo nie mam czasu na razie przeglądać, a nie wiem czy pierwsza strona jest aktualna - ile Wam brakuje do opłacenia hotelu za bieżący miesiąc?