Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już wszystko wiem, znowu namieszałam. Allegro już mam gotowe ale zdjęcia nie chcą mi się wgrac. I zła strasznie jestem. Ale ktoś nad nami łapkę opieki trzyma, bo Asik zdzwonił się z Madzią i przesyłam tekst ze zdjęciami do Fundacji. Madzia mówiła że wieczorem wystawi i będzie legal przez fundacje. Przepraszam za zamieszanie. i hop do góry

Posted

dostałam PW...niestety nie mogę pomóc finansowo, gdyż opłacam już kilka zwierząt....gdyby tak wygrać w totka....bardzo ładny piesek.....napewno mu się uda...więc podbijam !

Posted

agnest napisał(a):
i Szarotka wróciła:):):):)

Juz pare dni, ale widocznie chodzimy po innych watkach :):)
Tofino
czy pijesz u Jamora wino?
szampana proponuje
co babelkami szafuje
Moze tez byc piwo
tylko nie chodz po nim krzywo :):)

Posted

Ja nie wiem ale z tego co Jamor piszę to w tym hotelu nic nie robią tylko piją.:razz: Dzięki bogu, że jak piszę Jamor nasz Toffino zawsze najbardziej trzeźwy.
To naprawdę wyjątkowy pies.
Agnest może dodać to do ogłoszeń . To jest dodatkowy atut jeśli chodzi o samców :evil_lol:

Posted

Cytuje za Jamorem jego zdanie na temat Toffina i kotów:
"nie mam kota, ale z tego co gadałem z Tofikiem , to jesli kot nie bedzie mu właził do michy i nie bedzie spał na jego posłaniu , to ok. Tofik jest tolerancyjny"

Przypominam o bazarkach ciuszki i głupotki takie jak lubi każda prawdziwa babka;)
http://www.dogomania.pl/threads/176840-ciuszki-dla-dzieci-i-dla-mamusi-na-KorAE-Amika-i-Toffino-do-20-01-2010
http://www.dogomania.pl/threads/176868-misz-masz-na-KorAE-Amika-i-Toffino-do-25-01-2010
Zapraszam wszystkich którzy zawitali na wątku