Szarotka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Zuzliku musimy nie pozwolic na to, zeby Toffino trafil do schronu. On wrocil z adopcji bo wlasiciciel sam mial bardzo trudna sytuacje finansowa i nie widzial (biala laska), a jakis sasiad stale ich przesladowal. To chyba nie jest pies, ktory sobie w schronie mogl by poradzic :(:(:( Quote
danka4u1 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Rozsyłam hurtem zaproszenia na wątek. Tylko tak mogę pomóc.Mam nadzieję, ze na 100 zaproszeń, ktoś odpowie... Pewnie będą duble, ale nie można siedzieć z założonymi rękami. Quote
anett Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Szarotka']............... Zamowilam ogloszenia na bazarku, ale nie wiem czy Toffik ma allegro, a ja nigdy nie robilam, wiec moze w ten sposob pomozesz ?? ..................[/QUOTE] To czy Toffik ma allegro?? Jeżeli nie, bardzo proszę o tekst + zdjęcia + kontakt na wątku lub na maila: [email][email protected][/email] Szarotko i wrzuć linki do aktualnych ogłoszeń. Quote
Lolalola Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 :placz:oj przykro mi widziec taka biede.............faktycznie potwornie smutny pies.........a taki piekny..........pod koniec tygodnia wplacam 15zl.........wiecej nie moge,jestem urabana deklaracjami:( Quote
danka4u1 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Borówka16']Hop w górę ![/QUOTE] [quote name='chatita']Do góry Tofficzku ![/QUOTE] [quote name='Lolalola']:placz:oj przykro mi widziec taka biede.............faktycznie potwornie smutny pies.........a taki piekny..........pod koniec tygodnia wplacam 15zl.........wiecej nie moge,jestem urabana deklaracjami:([/QUOTE] Dzięki, wielkie dzięki za przybycie na wątek Tofficzka i pomoc. :multi:Bądźcie z nami.:lol: Quote
*Jot* Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Piękna psinka z Toffika. Na pewno coś prześlę Toffikowi.Nie wiem jeszcze ile,ale chyba każda wpłata się liczy. Proszę napisać tylko co wpisać w tytule przelewu. [B]Powodzenia Toffiku.[/B] :multi: Quote
ranias Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Jestem i ja .Tyle tego psiego nieszczęścia,że zaczynam się bać... Quote
Cavy Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Biedny Toffik. :shake: Podnoszę. Hop do góry piesku! :multi: Quote
danka4u1 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ranias, jot11 dzięki za przybycie do Toffika. Dane do przelewu są w pierwszym poście, tytułem: dla Toffika [IMG]http://republika.pl/blog_vb_1132440/2300984/tr/pies_68.gif[/IMG]TOFFIK DZIEKUJE Quote
dorota1 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Zaraz wpłacę jednorazowo 20 zł na Tofficzka, więcej nie dam rady.:shake: Quote
danka4u1 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Dorota, to dużo, bardzo dużo. Dziękujemy i Toffinka też. Quote
Lilek Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Hej, przyjmiecie mnie na wątek?Właśnie dostałam wiadomość o Toffiku i to, co chwilowo mogę zrobić, to podrzucić wątek do góry. Hop, pieseńku! Nie daj się. Postaram się coś wyskrobać. Boże, ile tej psiej biedy. Quote
danka4u1 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Dzięki kolejne cioteczki za odwiedziny u Toffika. Jest nas już tutaj tłum. Psina nie wie, ile dobrych ludzi o niej myśli, ale niedługo przekona się o tym.:multi::multi: Quote
kopciuszek Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Podbijam ... nic więcej zrobić nie mogę ;( Przykro mi ;( Quote
danka4u1 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Dlaczego jest Ci przykro.? Każdy pomaga, jak ma możliwości. Dzięki za odwiedziny u Toffika i bądź z nami. Im nas więcej, tym większe szanse ma psia bida. Pozdrowienia. Quote
Szarotka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Kazdy pomaga jak moze :):) wiadomo, ze nikt nie siedzi na kopalni diamentow ;), wiec obecnosc i podnoszenie watku, rozsylanie, wysylanie pw. do innych ciotek i wujkow, oraz ogloszenia, bazarki, bardzo sie taka pomoc liczy. Moze jest tu na watku jakas artystka lub artysta i zorbil by ktos banerek ???????????????????? Danka4u1 przesun ostatni banerek na prawo, bo Ci zabiora. Mnie sie to juz stalo i musze zrobic od nowa........... Quote
danka4u1 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Banerek chce zrobić GaBi12, zarasz do niej napiszę Quote
Szarotka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='anett']To czy Toffik ma allegro?? Jeżeli nie, bardzo proszę o tekst + zdjęcia + kontakt na wątku lub na maila: [email][email protected][/email] Szarotko i wrzuć linki do aktualnych ogłoszeń.[/QUOTE] Wysle Ci ten tekst i zdjecia co wyslalam na ogloszenia, ktore sa w produkcji, bo kupilam na bazarku. Jak dziewczyny zrobia to wkleje. Quote
danka4u1 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Szarotka'] Danka4u1 przesun ostatni banerek na prawo, bo Ci zabiora. Mnie sie to juz stalo i musze zrobic od nowa...........[/QUOTE] Litości, jak to mam zrobić???? Ma to być w jednym " szeregu" wg wojskowego regulaminu??? Quote
Ciapkowa. Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Oczywiście, że zrooobie! Ale jutro, dobrze? :) Quote
Recommended Posts