Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Apolonia robi sie tragicznie glosna :roll: to, ze wymusza uwage wrzaskiem to juz sie przyzwyczailam ale teraz szczeka jak ktos chodzi po klatce, jak domofon dzwoni :roll: najgorsze jest jednak to, ze szczeka w nocy :roll: uslyszy cos w drugim pokoju, zrywa sie na nogi i zaczyna sie drzec :roll: zadnego ostrzezenia, mruczenia, podnoszenia glowy od razu hop na nogi i lalalalalalalallalalal na jedym oddechu :cool1:
jezor jej urwe niedlugo:diabloti:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Soema']No to sobie wychowałaś :grins:
albo chcesz domy zniechęcić...:eviltong:[/QUOTE]

[quote name='PapryczkaChili']no własnie ;)
chyba to drugie :D
małpiszon mały ;)[/QUOTE]

Mumisie nauczylam, ze w domu sie nie szczeka, pitbulek ma wlasne zdanie na ten temat :cool1:

Posted

[quote name='GameBoy']otoz to wlasnie olbasem katuje siebie, TZ, psy kota, kurierow i listonosza :cool1:

co do [B]paczek to w ogole bez komentarza[/B], niby w ciagu 14 dni ma byc odpowiedz ale nigdy nie ma czasem to kilka miesiecy trwa :shake:[/QUOTE]

a ubezpieczona paczka byla? bo ja sie przyznam, wyslalam kiedys ze Szczecina sweterek wart 5 euro moze, ubezpieczylam na 200zl :diabloti: sweterek zaginál, bylo dochodzenie, ale i tak po kilku miesiácach musieli nam to 200zl dac. bo jak mieliby zresztá sprawdzic wlasciwá wartosc sweterka? Ja to bym juz tylko ubezpieczone wysoko paczki wysylala, to paré zl extra :razz:

Posted

[quote name='Diora']Proponuję zmienić tytuł wątku na : [B]Maleńka Pola-2 mies- chora, wyrzucona w lesie ma dt I NIE szukamy domku stałego. [/B]

:evil_lol:[/QUOTE]

szukamy szukamy

[quote name='Asiaczek']No, właśnie, to kiedy zmieniamy tytuł wątku?:lol:

Pzdr.[/QUOTE]

jak sie znajdzie ;) jutro idziemy sie szczepic

Posted

[quote name='emilia2280']a ubezpieczona paczka byla? bo ja sie przyznam, wyslalam kiedys ze Szczecina sweterek wart 5 euro moze, ubezpieczylam na 200zl :diabloti: sweterek zaginál, bylo dochodzenie, ale i tak po kilku miesiácach musieli nam to 200zl dac. bo jak mieliby zresztá sprawdzic wlasciwá wartosc sweterka? Ja to bym juz tylko ubezpieczone wysoko paczki wysylala, to paré zl extra :razz:[/QUOTE]

ciotka i co mi z tej kasy za kilka miesiecy? ja na teraz jej potrzebuje :shake:

Posted

[quote name='Tengusia']buuuuziole z PL dla Polci od cioci prosze przekazac :grins: :loveu:[/QUOTE]

wrocila czy od futer? Polcia obok troche chrapie ale moge jeszcze dobudzic :eviltong:

Posted

[quote name='GameBoy']wrocila czy od futer? Polcia obok troche chrapie ale moge jeszcze dobudzic :eviltong:[/QUOTE]

wrocila wrocila ... futerka jeszcze na wygnaniu jutro popoludniu po nie jade :multi::multi::multi: juz sie doczekac nie moge :loveu:

Posted

[quote name='Tengusia']wrocila wrocila ... futerka jeszcze na wygnaniu jutro popoludniu po nie jade :multi::multi::multi: juz sie doczekac nie moge :loveu:[/QUOTE]

calusmy my tez przekazujemy i Bolciowi duuuzo zdrowka
tez sie boje, ze Polka moze miec cos z nerkami :shake:

Posted

Dziewczyny zajrzyjcie na wątek. Tam chłopak opiekuje się zapieluszkowaną sunią. Radzi sobie, choć nie ma za wielkiego wsparcia:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=135544[/url]

Posted

[quote name='emilia2280']lallaa laaa. jestem taka mila :diabloti: na zyczenie Game boy :diabloti: ale zapraszam do balona w podpisie jakby co :diabloti: uzyteczny wátek.[/QUOTE]

:Dog_run::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Pola nie zaszczepiona, jestem lekko wkurzona, bo specjalnie jechalam do dom po psa a sie okazalo, ze poki mala bierze antybiotyk szczepiona nie bedzie :cool1: cholera mogliby sie jakos lepiej informowac :cool1:

szczepiona bedzie we wtorek, czyli spedzi u nas jeszcze tydzien wiecej - nie wiem kiedy ja wydam tego psa, chyba w 2010 :cool1:

z nowosci na plus, sunia zalatwia sie juz tylko na podklady - darowala sobie podloge

Posted

Hehehe, a ja nawet wiem, dlaczego tak robi.
Bo jak sie sika na podłoge, to łapki się moczą. A na podkładacha,to wszystko od razu wsiąka w podkład i łapki sa suche!
To taka moja teoria w stosunku do psiaków...:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hehehe, a ja nawet wiem, dlaczego tak robi.
Bo jak sie sika na podłoge, to łapki się moczą. A na podkładacha,to wszystko od razu wsiąka w podkład i łapki sa suche!
To taka moja teoria w stosunku do psiaków...:lol:

Pzdr.[/QUOTE]

moze i masz racje :p wyjezdzamy dzis na "swieta", sfore zabieram ze soba, dzikiego pitbula tez :diabloti:

Posted

[quote name='czarna1977']Dziewczyny zajrzyjcie na wątek. Tam chłopak opiekuje się zapieluszkowaną sunią. Radzi sobie, choć nie ma za wielkiego wsparcia:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=135544[/URL][/QUOTE]

No ale tam jest napisane, że Funia znalazła dom, a teraz potrzebna jest kasa na transport do Niemiec ;)

Posted

[quote name='mala_czarna']No ale tam jest napisane, że Funia znalazła dom, a teraz potrzebna jest kasa na transport do Niemiec ;)[/QUOTE]

juz sie przestraszylam, ze moj pitek do niemiec :eviltong:

Posted

[quote name='GameBoy'] wyjezdzamy dzis na "swieta", sfore zabieram ze soba, dzikiego pitbula tez :diabloti:[/QUOTE]

To Apoloniusz Wielki też się zmieści?? :cool3: Farciara :evil_lol:

Posted

[quote name='Diora']To Apoloniusz Wielki też się zmieści?? :cool3: Farciara :evil_lol:[/QUOTE]

w ogole jeden nasz sasiad mysli, ze to piesek - bo Apoloniusz - i wola na nia Tajnerek :evil_lol:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']bier na wyjazd kaganca dla pitta!!!![/QUOTE]

no chyba wezne :cool1: bo rodzicom cao rozwali :cool1:
chociaz ich rotta na bank zdominuje, tego nawet nasz kot zdominowal :evil_lol: