GameBoy Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Apolonia robi sie tragicznie glosna :roll: to, ze wymusza uwage wrzaskiem to juz sie przyzwyczailam ale teraz szczeka jak ktos chodzi po klatce, jak domofon dzwoni :roll: najgorsze jest jednak to, ze szczeka w nocy :roll: uslyszy cos w drugim pokoju, zrywa sie na nogi i zaczyna sie drzec :roll: zadnego ostrzezenia, mruczenia, podnoszenia glowy od razu hop na nogi i lalalalalalalallalalal na jedym oddechu :cool1: jezor jej urwe niedlugo:diabloti: Quote
Soema Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 No to sobie wychowałaś :grins: albo chcesz domy zniechęcić...:eviltong: Quote
PapryczkaChili Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='Soema']No to sobie wychowałaś :grins: albo chcesz domy zniechęcić...:eviltong:[/QUOTE] no własnie ;) chyba to drugie :D małpiszon mały ;) Quote
GameBoy Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='Soema']No to sobie wychowałaś :grins: albo chcesz domy zniechęcić...:eviltong:[/QUOTE] [quote name='PapryczkaChili']no własnie ;) chyba to drugie :D małpiszon mały ;)[/QUOTE] Mumisie nauczylam, ze w domu sie nie szczeka, pitbulek ma wlasne zdanie na ten temat :cool1: Quote
Diora Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Proponuję zmienić tytuł wątku na : [B]Maleńka Pola-2 mies- chora, wyrzucona w lesie ma dt I NIE szukamy domku stałego. [/B] :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 No, właśnie, to kiedy zmieniamy tytuł wątku?:lol: Pzdr. Quote
emilia2280 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='GameBoy']otoz to wlasnie olbasem katuje siebie, TZ, psy kota, kurierow i listonosza :cool1: co do [B]paczek to w ogole bez komentarza[/B], niby w ciagu 14 dni ma byc odpowiedz ale nigdy nie ma czasem to kilka miesiecy trwa :shake:[/QUOTE] a ubezpieczona paczka byla? bo ja sie przyznam, wyslalam kiedys ze Szczecina sweterek wart 5 euro moze, ubezpieczylam na 200zl :diabloti: sweterek zaginál, bylo dochodzenie, ale i tak po kilku miesiácach musieli nam to 200zl dac. bo jak mieliby zresztá sprawdzic wlasciwá wartosc sweterka? Ja to bym juz tylko ubezpieczone wysoko paczki wysylala, to paré zl extra :razz: Quote
GameBoy Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='Diora']Proponuję zmienić tytuł wątku na : [B]Maleńka Pola-2 mies- chora, wyrzucona w lesie ma dt I NIE szukamy domku stałego. [/B] :evil_lol:[/QUOTE] szukamy szukamy [quote name='Asiaczek']No, właśnie, to kiedy zmieniamy tytuł wątku?:lol: Pzdr.[/QUOTE] jak sie znajdzie ;) jutro idziemy sie szczepic Quote
GameBoy Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='emilia2280']a ubezpieczona paczka byla? bo ja sie przyznam, wyslalam kiedys ze Szczecina sweterek wart 5 euro moze, ubezpieczylam na 200zl :diabloti: sweterek zaginál, bylo dochodzenie, ale i tak po kilku miesiácach musieli nam to 200zl dac. bo jak mieliby zresztá sprawdzic wlasciwá wartosc sweterka? Ja to bym juz tylko ubezpieczone wysoko paczki wysylala, to paré zl extra :razz:[/QUOTE] ciotka i co mi z tej kasy za kilka miesiecy? ja na teraz jej potrzebuje :shake: Quote
Tengusia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 buuuuziole z PL dla Polci od cioci prosze przekazac :grins: :loveu: Quote
GameBoy Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Tengusia']buuuuziole z PL dla Polci od cioci prosze przekazac :grins: :loveu:[/QUOTE] wrocila czy od futer? Polcia obok troche chrapie ale moge jeszcze dobudzic :eviltong: Quote
Tengusia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='GameBoy']wrocila czy od futer? Polcia obok troche chrapie ale moge jeszcze dobudzic :eviltong:[/QUOTE] wrocila wrocila ... futerka jeszcze na wygnaniu jutro popoludniu po nie jade :multi::multi::multi: juz sie doczekac nie moge :loveu: Quote
GameBoy Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Tengusia']wrocila wrocila ... futerka jeszcze na wygnaniu jutro popoludniu po nie jade :multi::multi::multi: juz sie doczekac nie moge :loveu:[/QUOTE] calusmy my tez przekazujemy i Bolciowi duuuzo zdrowka tez sie boje, ze Polka moze miec cos z nerkami :shake: Quote
czarna1977 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dziewczyny zajrzyjcie na wątek. Tam chłopak opiekuje się zapieluszkowaną sunią. Radzi sobie, choć nie ma za wielkiego wsparcia: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=135544[/url] Quote
emilia2280 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 lallaa laaa. jestem taka mila :diabloti: na zyczenie Game boy :diabloti: ale zapraszam do balona w podpisie jakby co :diabloti: uzyteczny wátek. Quote
GameBoy Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='emilia2280']lallaa laaa. jestem taka mila :diabloti: na zyczenie Game boy :diabloti: ale zapraszam do balona w podpisie jakby co :diabloti: uzyteczny wátek.[/QUOTE] :Dog_run::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
GameBoy Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Pola nie zaszczepiona, jestem lekko wkurzona, bo specjalnie jechalam do dom po psa a sie okazalo, ze poki mala bierze antybiotyk szczepiona nie bedzie :cool1: cholera mogliby sie jakos lepiej informowac :cool1: szczepiona bedzie we wtorek, czyli spedzi u nas jeszcze tydzien wiecej - nie wiem kiedy ja wydam tego psa, chyba w 2010 :cool1: z nowosci na plus, sunia zalatwia sie juz tylko na podklady - darowala sobie podloge Quote
Asiaczek Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Hehehe, a ja nawet wiem, dlaczego tak robi. Bo jak sie sika na podłoge, to łapki się moczą. A na podkładacha,to wszystko od razu wsiąka w podkład i łapki sa suche! To taka moja teoria w stosunku do psiaków...:lol: Pzdr. Quote
GameBoy Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Asiaczek']Hehehe, a ja nawet wiem, dlaczego tak robi. Bo jak sie sika na podłoge, to łapki się moczą. A na podkładacha,to wszystko od razu wsiąka w podkład i łapki sa suche! To taka moja teoria w stosunku do psiaków...:lol: Pzdr.[/QUOTE] moze i masz racje :p wyjezdzamy dzis na "swieta", sfore zabieram ze soba, dzikiego pitbula tez :diabloti: Quote
mala_czarna Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='czarna1977']Dziewczyny zajrzyjcie na wątek. Tam chłopak opiekuje się zapieluszkowaną sunią. Radzi sobie, choć nie ma za wielkiego wsparcia: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=135544[/URL][/QUOTE] No ale tam jest napisane, że Funia znalazła dom, a teraz potrzebna jest kasa na transport do Niemiec ;) Quote
GameBoy Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='mala_czarna']No ale tam jest napisane, że Funia znalazła dom, a teraz potrzebna jest kasa na transport do Niemiec ;)[/QUOTE] juz sie przestraszylam, ze moj pitek do niemiec :eviltong: Quote
Diora Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='GameBoy'] wyjezdzamy dzis na "swieta", sfore zabieram ze soba, dzikiego pitbula tez :diabloti:[/QUOTE] To Apoloniusz Wielki też się zmieści?? :cool3: Farciara :evil_lol: Quote
GameBoy Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Diora']To Apoloniusz Wielki też się zmieści?? :cool3: Farciara :evil_lol:[/QUOTE] w ogole jeden nasz sasiad mysli, ze to piesek - bo Apoloniusz - i wola na nia Tajnerek :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 bier na wyjazd kaganca dla pitta!!!! Quote
GameBoy Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']bier na wyjazd kaganca dla pitta!!!![/QUOTE] no chyba wezne :cool1: bo rodzicom cao rozwali :cool1: chociaz ich rotta na bank zdominuje, tego nawet nasz kot zdominowal :evil_lol: Quote
Recommended Posts