Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL=http://img42.imageshack.us/i/s4023239.jpg/][IMG]http://img42.imageshack.us/img42/874/s4023239.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img9.imageshack.us/i/s4023238.jpg/][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/8091/s4023238.jpg[/IMG][/URL]

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GameBoy'][URL=http://img9.imageshack.us/i/s4023238.jpg/][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/8091/s4023238.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

A co, spadochron w kadrze się nie zmieścił? :eviltong:

Posted

[quote name='gallegro']A co, spadochron w kadrze się nie zmieścił? :eviltong:[/quote]

niestety moj telefon nie robi panoramicznych :evil_lol:

Polka od jutra bedzie na nowym antybiotyku na pecherz ale decyzja bedzie wieczorem to napisze. Na smyczy chodzi cudnie, chociaz glownie biegnie za Muminem, pozatym nie ukrywam, ze ledwo co czuje, ze cos jest na koncu tej smyczy :cool1: chodzimy po chodnikach tylko, na trawke raczej nie. Wiem, ze to kontrowersyjne, takie spacerki bez szczepien, ale Polcia jest dzikusem, reaguje strachem na swiat zewnetrzny ( dzis starsznie sie bala i kulila jak dzwony bily w kosciele) wiec uznalismy, ze musi wychodzic, wetka powiedziala, ze na spacerki chodnikowe moze chodzic.

Posted

[quote name='Tengusia']ciezko sie nie zakochac w tej malej :loveu::loveu::loveu:[/quote]

cholera, niestety nalezaloby dodac :oops: ludzie na spacerach robia wielkie oczy jak mowie, ze to kundel :evil_lol: takie sliczne, takie male i kundel :evil_lol: w glowach sie nie miesci :cool1:

Posted

[quote name='GameBoy']cholera, niestety nalezaloby dodac :oops: ludzie na spacerach robia wielkie oczy jak mowie, ze to kundel :evil_lol: takie sliczne, takie male i kundel :evil_lol: w glowach sie nie miesci :cool1:[/QUOTE]

no bo ona jest taka ze nic tylko sciskac i calowac :loveu::loveu::loveu: ale nie wiem czy chcialabym az tak malego pieska w domciu, fajne sa takie maluszki ale ja jednak wole wieksze gabaryty :diabloti:

Posted

[quote name='Tengusia']no bo ona jest taka ze nic tylko sciskac i calowac :loveu::loveu::loveu: ale nie wiem czy chcialabym az tak malego pieska w domciu, fajne sa takie maluszki ale ja jednak wole wieksze gabaryty :diabloti:[/quote]

ona jest juz u nas miesiac :roll: po takim czasie to juz sama nie wiem czego chce :roll:

Posted

[quote name='GameBoy']ona jest juz u nas miesiac :roll: po takim czasie to juz sama nie wiem czego chce :roll:[/QUOTE]

domyslam sie ze nie jest latwo, patrzac jeszcze na to jaka jest rozkoszna i jak ladnie kontrastuje wzrostowo z Muminkiem :loveu:

Posted

[quote name='Tengusia']domyslam sie ze nie jest latwo, patrzac jeszcze na to jaka jest rozkoszna i jak ladnie kontrastuje wzrostowo z Muminkiem :loveu:[/quote]

i rece nie bola od szarpania, nikt sie jej nie boi, nie zwiewa, leki tansze / bo od wagi/:cool1:
tylko karma jest mega droga, ostatnio bralam jej jakas purine na wage bo mi nie doszlo to co zamowilam ale RC mini junior - to jest mega drogie a ona wciaga jak odkurzacz :cool1:

Posted

[quote name='GameBoy']i rece nie bola od szarpania, nikt sie jej nie boi, nie zwiewa, leki tansze / bo od wagi/:cool1:
tylko karma jest mega droga, ostatnio bralam jej jakas purine na wage bo mi nie doszlo to co zamowilam ale RC mini junior - to jest mega drogie a ona wciaga jak odkurzacz :cool1:[/QUOTE]

i gdzie jej sie to wszystko miesci takie malenstwo :evil_lol:

Posted

[quote name='Tengusia']i gdzie jej sie to wszystko miesci takie malenstwo :evil_lol:[/quote]

sama sie zastanawiam :roll: to jest w paczkach po 8 kilo ona je 3 razy dziennie, niby nie duzo a wcina 2gi worek

Posted

ciężko będzie Ci znaleźć taki dom dla Polci, który nie będzie jej traktował jak zabawki:roll:
ja początkowo brałam pod uwagę, że oddam File w dobre ręce jak już doprowadzę ją do ładu fizycznego i psychicznego...ale Ci ludzie którzy ją chcieli...york to przecież podusie, diamenciki na smyczkach, najlepsze kąski, spacerki 5 minutowe a może lepiej kuwetka...jak im zaczynałam wykład o terierach, o stanowczości, o zasadach, o szkoleniu w razie potrzeby to jakoś wszyscy dziwnie na mnie zaczynali patrzeć i ciumciali do Filki zamiast mnie słuchać...no i sucz została u mnie na wieki...nie znalazłam człowieka, który by traktował yorka jak psa...niestety:shake:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']ciężko będzie Ci znaleźć taki dom dla Polci, który nie będzie jej traktował jak zabawki:roll:
ja początkowo brałam pod uwagę, że oddam File w dobre ręce jak już doprowadzę ją do ładu fizycznego i psychicznego...ale Ci ludzie którzy ją chcieli...york to przecież podusie, diamenciki na smyczkach, najlepsze kąski, spacerki 5 minutowe a może lepiej kuwetka...jak im zaczynałam wykład o terierach, o stanowczości, o zasadach, o szkoleniu w razie potrzeby to jakoś wszyscy dziwnie na mnie zaczynali patrzeć i ciumciali do Filki zamiast mnie słuchać...no i sucz została u mnie na wieki...nie znalazłam człowieka, który by traktował yorka jak psa...niestety:shake:[/quote]

cichooo ja mieszkam w wiekszym miescie :evil_lol: statystycznie szanse wieksze :evil_lol:

Posted

[quote name='GameBoy']cichooo ja mieszkam w wiekszym miescie :evil_lol: statystycznie szanse wieksze :evil_lol:[/quote]
teoretycznie tak:diabloti: ale z drugiej strony tam większa moda na paniusie z malutkimi piesiami na smyczkach z diamencikami:evil_lol: u mnie to zaścianek...pies to buda i zarcie raz dziennie:cool1:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']teoretycznie tak:diabloti: ale z drugiej strony tam większa moda na paniusie z malutkimi piesiami na smyczkach z diamencikami:evil_lol: u mnie to zaścianek...pies to buda i zarcie raz dziennie:cool1:[/quote]

cicho cicho cicho :loveu:

Posted

GB wez mi daj namiary na tego kogoś kto Ci zrobił kubrak dla Polci...
bo mi trzeba dla Fili...tylko ze ja chce coś czarnego z napisem FBI:diabloti: poza tym ona jakas niewymiarowa i wolałabym zrobić na wymiar coś dla niej bo mi sucz marznie juz teraz a co dopiero w zimie...nie lubie kudłatych yorków to suka cierpi i marznie:roll:

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']GB wez mi daj namiary na tego kogoś kto Ci zrobił kubrak dla Polci...
bo mi trzeba dla Fili...tylko ze ja chce coś czarnego z napisem FBI:diabloti: poza tym ona jakas niewymiarowa i wolałabym zrobić na wymiar coś dla niej bo mi sucz marznie juz teraz a co dopiero w zimie...nie lubie kudłatych yorków to suka cierpi i marznie:roll:[/quote]

TAKS tu na dogo, uszyla i przeslala ;)

Posted

[quote name='GameBoy']cichooo ja mieszkam w wiekszym miescie :evil_lol: statystycznie szanse wieksze :evil_lol:[/quote]
moze ty jej wcale nie oddasz??:cool3::cool3::cool3:
po takim czasie, do takiej slodyczy mozna sie przyzwyczaic...
a odzwyczaic jest ciezko:cool3::cool3::cool3:
poza tym tak ladnie sie komponuje z twoim pieskiem:cool3::cool3::cool3:

Posted

no tak, są psy-psy i psy-maskotki... trzeba uważac, ale da się ;) no i można ludzi uświadamiac - dobry domek podatny na uświadamianie to też cenny domek :)

a POlcia faktycznie kradnie serce, chociaż w duecie z Muminem to poprostu rewelacja :D taka zgodnośc i te ich przytulanki :loveu::loveu::loveu:
a mały psiak się plącze pod nogami, trzeba się przyzwyczaic, ale po trasie w PKP warszawa - wrocława - warszawa cieszę się, że mam dwa małe psiaki a nie ciut większe :evil_lol:

Polcia jest super, naprawdę - i wielka zasługa GB że z takiej kreaturki wyleniałej zrobiła taką małą ciałem a wielką charakterkiem bestię :diabloti: jak będzie zaszczepiona i będzie mogła spokojnie się socjalizowac z psiakami to dopiero wtedy wyjdzie, że GB zakochana w Muminie zrobiła jego mini wersję :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='kasik wawa']moze ty jej wcale nie oddasz??:cool3::cool3::cool3:
po takim czasie, do takiej slodyczy mozna sie przyzwyczaic...
a odzwyczaic jest ciezko:cool3::cool3::cool3:
poza tym tak ladnie sie komponuje z twoim pieskiem:cool3::cool3::cool3:[/quote]

TZ znowu wczoraj podjal temat :cool1:

[quote name='PapryczkaChili']no tak, są psy-psy i psy-maskotki... trzeba uważac, ale da się ;) no i można ludzi uświadamiac - dobry domek podatny na uświadamianie to też cenny domek :)

a POlcia faktycznie kradnie serce, chociaż w duecie z Muminem to poprostu rewelacja :D taka zgodnośc i te ich przytulanki :loveu::loveu::loveu:
a mały psiak się plącze pod nogami, trzeba się przyzwyczaic, ale po trasie w PKP warszawa - wrocława - warszawa cieszę się, że mam dwa małe psiaki a nie ciut większe :evil_lol:

Polcia jest super, naprawdę - i wielka zasługa GB że z takiej kreaturki wyleniałej zrobiła taką małą ciałem a wielką charakterkiem bestię :diabloti: jak będzie zaszczepiona i będzie mogła spokojnie się socjalizowac z psiakami to dopiero wtedy wyjdzie, że GB zakochana w Muminie zrobiła jego mini wersję :diabloti: :evil_lol:[/quote]

poki Polki nie zaszczepie i nie zaczipuje i tak nie oddam, chce byc pewna, ze po szczepieniu nie wroci jest nuzeniec, raz mi sie tak zdarzylo :cool1: chcialalabym ja troche poduczuc posluszenstwa bo narazie to diablo jest :diabloti:

bede jej szukac domu na 100% ale co z tego wyniknie - nie wiem ;)

Posted

[quote name='Chikinchan']A był bardziej na tak, czy bardziej na nie? jeśli można zapytać oczywiście ;)[/quote]

niestety na tak, ale musimy myslec racjonalnie i poszukac jej domu
cale szczescie jeszcze nie teraz :cool1:

Posted

[quote name='GameBoy']niestety na tak, ale musimy myslec racjonalnie i poszukac jej domu
cale szczescie jeszcze nie teraz :cool1:[/quote]

Ech, ten zdrowy rozsądek................ :shake: ;)

[SIZE=1]PS. Szeleczki już wysłane :p[/SIZE]