Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tylko tradycyjnie, ale od jutra przez tę resztę dni pogłosuje więcej osób z mojego otoczenia, samej rodzinki 5 sztuk, w różnych lokalizacjach (Czy liczy się IP? Tzn. czy ja mogę głosować z kompa w pracy i liczone będzie oddzielnie?)

Posted

Jak masz np dwa kompy w domu,to z reguły one mają ten sam IP. W pracy najpewniej będzie tak samo,na tym samym IP możesz dac tylko 5 głosów na dzień. Ale spóbowac warto ;) Ale może każdy z rodzinki ma swój FB? Bo wtedy IP się nie liczy,a tylko ilośc kont na FB. Można oddać 5 głosów logując się przez FB,a zaraz potem 5 głosów metodą tradycyjną (ale tu się liczy IP kompa)
Widzę,że te 800 głosów dzisiaj to większośc należy do jamniczych ciotek i sznaucerzych :) Ale zwarte społeczności!

Posted

[quote name='marako']Ja tylko tradycyjnie, ale od jutra przez tę resztę dni pogłosuje więcej osób z mojego otoczenia, samej rodzinki 5 sztuk, w różnych lokalizacjach (Czy liczy się IP? Tzn. czy ja mogę głosować z kompa w pracy i liczone będzie oddzielnie?)[/QUOTE]
Możesz zagłosować tradycyjnie z kompa domowego, potem z pracy, bo nie ma logowania itd. Przetestowałam i poszło :)

Posted

[quote name='brazowa1']Ale może każdy z rodzinki ma swój FB? Bo wtedy IP się nie liczy,a tylko ilośc kont na FB. Można oddać 5 głosów logując się przez FB[/QUOTE]
W tym rzecz, że nie każdy lubi akceptować regulaminy takich kont jak to zakładane gazetowe. U nas więc pozostaje metoda tradycyjna, ale już przekazałam link i będzie nawet z tej metody trochę głosów, bo 4 x praca + 3 x różne domy.

Posted

dziewczyny (i chłopaki jeśli tu zaglądają) czy ktoś mógłby pomóc z ogłoszeniami???? albo jakby Wam wpadł w ręce bazarek ogłoszeniowy - proszę o link tylko jakiś gdzie nie trzeba czekać miesiąc :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']dziewczyny (i chłopaki jeśli tu zaglądają) czy ktoś mógłby pomóc z ogłoszeniami???? albo jakby Wam wpadł w ręce bazarek ogłoszeniowy - proszę o link tylko jakiś gdzie nie trzeba czekać miesiąc :shake:[/QUOTE]
ja już kiedyś pisałam Ci Monika, że jak tylko potrzeba ogłoszeń to pisz do mnie.. bez bazarku.. dla sznaucerów zrobię :) bo dzięki Tobie mam Zuzę a moi rodzice Tolę :):):)

Posted

w Żorach w azylu mamy sznaucerowatą przekochaną sunię:

Kora to urocza, średniego wzrostu sunia w wieku ok 2 latka, jest bardzo grzeczna i spokojna, na spacerach chodzi grzecznie - nie ciągnie. jest idealna.
Kora, nie sprawia żadnych problemów.uwielbia kontakt z człowiekiem, słucha jak się do niej mówi i skupia się na przewodniku Jest wesołą i radosną suczką. Jak tylko soędo niej podchodzi siada na dwóch łapkach i prosi i spacerek. Psi ideał. KOntakt [email protected] tel. 506011513

http://tablica.pl/oferta/kora-idealna-sunia-szuka-domu-ID3pEjR.html

Posted

ta niunia jest już na www i fb - zerduszko mi ją jakiśczas temu pokazała

SKOŃCZYŁAM płodzić bazarki - Zapraszam serdecznie - dla sznupków :lol:

UWAGA - MOŻLIWA ŁĄCZONA WYSYŁKA Z TYCH TRZECH BAZARKÓW
http://www.dogomania.pl/forum/threads/247811-Książkowy-na-sznaucery-do-25-10-g-21
http://www.dogomania.pl/forum/threads/247813-UBRANIOWY-na-sznaucery-do-25-10-g-21
http://www.dogomania.pl/forum/threads/247840-Biżuteria-SREBRO-zegarki-gadżety-kosmetyki-i-in-na-sznaucery-do-25-10-g-21

Posted

Niestety po prawie dwóch latach do schroniska (tym razem już na amen) wrócił sznaucerowaty Fafik...
W grudniu 2011 był na hotelu, oddany na kilka dni, a odebrany po ok miesiącu...
Teraz oddany, bo właściciel stracił mieszkanie. Ma 8 lat