Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Te 2 olbrzymy znalezione 2 tyg. temu, suka i pies. Dały nogę z nowego domu. Z tego co kojarzę, powinny być już ostrzyżone. Tylko tu jest sporo wsi :shake:

Posted

Czy te dwa olbrzymy (suka i pies, co znalazły dom u sąsiada weta) naprawdę dały nogę z nowego domu? Bo wcześniej była mowa o tym, że Czak (pojedynczy olbrzym długo odławiany) uciekł z hoteliku pod Kluczborkiem. A o tych dwóch nie było nic na temat ucieczki.

Posted

[quote name='marako']Czy te dwa olbrzymy (suka i pies, co znalazły dom u sąsiada weta) naprawdę dały nogę z nowego domu? Bo wcześniej była mowa o tym, że Czak (pojedynczy olbrzym długo odławiany) uciekł z hoteliku pod Kluczborkiem. A o tych dwóch nie było nic na temat ucieczki.

Czaka złapali i jest w hotelu

a parka nawiała dziś :( załamać sie można

zrobiłam taki plakat na szybko

Posted (edited)

Kolejna sylwestrowa znajda - OKOLICE DĘBLINA

1 stycznia na trasie Kock- Dęblin, we wtorek, została znaleziona sunia SZNAUCER MINI CZARNA około 1-1,5 roku. Jest bardzo wesoła i ufna, umie załatwiać się na dworze.
Była bardzo brudna i zaniedbana, miała dredy na łapach.
Została przebadana przez weterynarza jest zdrowa.
Do niedzieli przebywać będzie w Lubartowie u dziewczyny która ją znalazła i zaopiekowała się nią a potem będzie prawdopodobnie pojedzie z nią do Warszawy i tam będzie czekała na właściciela.

783048489

Edited by malawaszka
Posted

OLKUSZ - zabieramy jutro - na razie missieek weźmie do siebie do hoteliku, ja muszę pomyśleć...

minik, nie znam płci, wieku, nic

średniakowaty mix, może PONowaty, nei wiem, chłopak

Posted

zerduszko napisał(a):
I jak? Kluskową kto zabrał?

jeszcze nikt :shake: w poniedziałek ma ją zabrać pani Teresa - wolontariuszka ze schroniska, szkoda, że dziś nie wzięła bo była już z nią na spacerze ze swoim psem :placz: ja bym się zapłakała jakbym miała zostawić tak
no ale do poniedziałku już blisko - jak coś nie wyjdzie to wtedy ją wezmę ja

a my mamy dwa nowe psiaki z Olkusza - jeszcze nie wiem nic bo missieek nie mogła rozmawiać

Posted

Właściciele szukaja domu dla takiego psiaka. Jakby tak trochę przymknąć oko, to przypomina na tym zdjęciu białego sznupa albo westa:oops: Na szczęście jest wykastrowany. Może ktoś o takim marzy?
http://tablica.pl/oferta/oddam-w-dobre-rece-wykastrowanego-psa-ID24EXF.html#c2c8b4c94d;r:;s:

O, a tu drugi podobny. 3-letni z Dąbrowy Górniczej. Jakiś wysyp? :shake:
http://tablica.pl/oferta/oddam-psa-ID24Eq1.html#d4b82f0cfb;r:;s:

Posted

i co z miniatura - Czarnym z Pal ucha ...
nie dacie rady zabrac 'przy okazji' drugiego Pieprz-sól, jest w tym samym miejscu

było parę telefonów i 2 osoby były ogladac, ale nic z adopcji nie wyszło :(

cos mi sie zdaję, że moja 'pudlowata' suka, jak odrośnie bedzie wygladała tak - kropka w kropke:

Posted

na czarnego domek czeka - być może w ten weekend już się uda, póki co bardzo mam pomysł na drugiego :( ech same chłopaki ostatnio.. gdyby był suczką to już dawno by nei był w schronisku :(

Posted

ania0112 napisał(a):
Słyszałam, że sunie z olkusza bierze moja mama na dt :lol: to teraz proszę imię wymyślić dla maleństwa :p

no własnie się wyklarowało i Danusia ratuje mój zadek ;) imię jutro

Posted

Byłam przekonana ze tak to się skończy jak wczoraj usłyszałam, ze moze dt dać jakiejś bidzie. Z Brokatem tez tak było ze ledwo usłyszałam o pomyśle a Brokat już na kanapie w domu siedział :lol: apropos.... jutro pierwsze spotkanie Twoje z chłopakiem :cool3: