Jump to content
Dogomania

Sznaucery w schroniskach - informacje bieżące - ZAJRZYJ i pomóż!!!

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak dobrze, dzięki za info o Orim; myślałam, że to już wczoraj minęło, bo zabrany 5.11.

A Hoppe - jakie prawdziwie sznaucerowe dumne i bystre spojrzenie! Te brudne kudły chyba mu nie dawały nawet podnieść głowy, wyglądał na 100 lat.

Posted

Spieszę z info o sopockim sznaucerze jamniczym-Wlochu.Już jest naprawiony,zaprzyjaznilismy się,pozwala się czesać,w sumie zostala nam do opanowania kufa,ale jakoś się wybitnie nie spieszę,bo ciagle pamietam poczatki i nie potrafie tego wymazac z pamieci. Delikatne operacje nozyczkami akceptuje.Beda z niego psy,odkąd jest moim przyjacielem nigdy nie pokazal zabkow,ewentualne protesty objawiaja sie odsuwaniem i siadaniem,gdy czesze zadek.Utyl.

Posted

[quote name='DZIR']http://tablica.pl/oferta/foster-mlody-mix-sznaucera-sredniego-czeka-na-paluchu-ID1wsWd.html Mamy problem . Ela nie może znaleźć tego psa .Dwie wolontariuszki o imieniu MAGDA nic nie wiedzą na temat psa. Joanna też nic nie wie .Jest w bazie ale nie można ustalić miejsca -gdzie on jest. Może nie ma go już w schronisku. ?. Poszukiwania trwają.

no nie mogę... co za burdel na tym cholernym paluchu :angryy: a co? jest ktoś zainteresowany adopcją? na facebooku jest taki nr do Wolontariuszki Magdy 516 457 357 przy Fosterze

Posted (edited)

Przed chwilą zadzwoniłam pod nr . który podałaś. Odezwała się pani ,która przyznała, że ogłasza fostera. Naświetliłam sprawę i prosiłam o inne- dodatkowe zdjęcia Fostera . Ma zaraz przesłać na Twój adres e-maila. Dwa tygodnie temu prosiłaś o dodatkowe zdjęcia dla Foresta.

Edited by DZIR
Posted

no cudna!!!!!

Właśnie przekazałam Hoppego z Białegostoku do DT, z małymi przygodami bo u mnie nie może być za prosto, ale się udało :D teraz :kciuki: żeby się dogadał z Dobrusiem - olbrzymkiem!