Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mona nie jest wyprowadzana na spacer tylko ona wyprowadza nas na spacer...kieruje gdzie mamy iść, kiedy przystać a najlepiej usiąść na trawie i obserować wokoło wszystko co się dzieje przez kilka ładnych minut....jak jej się piesek nie spodoba to szczeka na niego barytonem :)...jej przyjaźn z Lizi i Figą się rozwija do tego stopnia, ze niedługo przejmą całe mieszkanie :)

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anhata']teraz Kiki bierze ostatnią serię zastrzyków...lekarz stwierdził, że jej nerki wytwarzają więcej moczu, niż wydala moczu przy cewnikowaniu....jakby ktoś ją zobaczył pierwszy raz w życiu dzisiaj, to by nie powiedział, że ona nie jest chora...
u Pati zaprzyjaźniła się z suczkami....szczególnie z jedną psią koleżanką :) lubi siedzieć na kanapie i zachowuje się tak jakby oglądała telewizję :)
Dobrze to napisalas i ja dobrze zrozumialam??Czy moze źle Ci się napisało????:oops::oops:CZy t stwierdzenie lekarza oznaczza cos niedobrego????:-(:-(:-(:-(

Posted

...o Mateńko..to mimo wszystko są dobre wiesci....wstrzymalam oddech jak to czytalam..i moje nadzieje wzrosly kolejny raz...Kikuniu....sunieczko..walcz dziewczynko.....będzie dobrze...musi być....:loveu::loveu::loveu:

Posted

a w międzyczasie oczekiwań na info zaproszę na wątek:

w Radomiu, u jednego człowieka nietsraniącego od trunków oszczeniła się suczka. Na świat przyszło 6 szczeniaczków. Pan niezbyt o nie dba. Jednego pożyczył małym dziewczynkom.
Teraz pan nie wie co się z nim stało:shake:

one już same jedzą...zaczynają się rozchodzić........zostało 5:placz: 4szuczki i chłopaczek najmniejszy
boimi się ,że poznikają..........

psiaczki już powoli można zabierać, skoro jedzą same…..

http://www.dogomania.pl/forum/f1161/6-szczeniaczkow-do-dolu-w-ziemi-pojdzie-moze-jeden-chlopak-sie-ostanie-172063/

Posted

U Kiki zle....wet nie daje juz szans na wyzdrowienie....sunia jest poza tym osowiala.....pzrestaje merdac ogonem....boi sie wsiadac do samochodu, bo czuje, ze jedzie do lecznicy...

Posted

anhata napisał(a):
U Kiki zle....wet nie daje juz szans na wyzdrowienie....sunia jest poza tym osowiala.....pzrestaje merdac ogonem....boi sie wsiadac do samochodu, bo czuje, ze jedzie do lecznicy...

tak bardzo mi przykro:-( dziewczyny jesteście wspaniałe,tyle zrobiłyście dla suni...brakuje mi słów........

Posted

anhata napisał(a):

Nie..nie..nie....nie wierzę..i modle sie o cud.....bo w cuda wierzę.....Kikuniu...dziewczynko...walcz..prosze...walcz...tyle przeszłaś...możesz wygrac tą walke...tylko sie nie poddawaj....prosze.....

Posted

anhata napisał(a):
my wczoraj plakalismy.....szczegolnie moja mama przezywa.....dobrze, że trafila na Patrycje......

NO ale co...jakie plany w zwiazku z tym??Do kiedy bedziemy czekać????Do kiedy Kikunia ma szanse na zycie...?????:placz::placz::placz::placz: