anhata Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 moja mama jeszcze nie wrocila...pojechala do tego psiaka... moja Lizi wyszkoli Mailnke :D:D::D:D jeszcze kilka dni Quote
lilith27 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 myślę, że powoli można myśleć o malinkowych ogłoszeniach zanim akcja się rozkręci na prawdę na pewno troszkę zejdzie Quote
lilith27 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Kiki dziś zjadła od mojego TZ mięska z ręki cieszyła się na nasz widok, choć troszkę Kamila oszczekała nauczyłam ją dziś skakać na ludzia (:diabloti:) cewnik jest na miejscu okazuje się nadto, że Kiki potrafi chodzić na smyczy Quote
lilith27 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 .......................................... Quote
lilith27 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Kiki już wyjełysmy cewnik zgodnie z zaleceniami lekarza Malinka się klimatyzuje, pilnuje posesji, poszczekuje dalej prosimy wsparcie Quote
lilk_a Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 przeoczyłam , czy nie ma podanego żadnego konta na które można wpłacać pieniądze ? Quote
lilith27 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 konto publicznie nie jest podane poproszę Anię, żeby podesłała pw osobom zainteresowanym Quote
lilith27 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Kiki nie załatwia się w ogóle bez cewnika z nowu jest problem przysiada co chwila ale nie może się załatwić suńka była dziś na spacerku na smyczy sprawuje się super idzie grzecznie i spokojnie pilnuje się do psiaków na posesjach agresji nie wykazywała ruchliwą ulicę znosi spokojnie lilk_a wysłałam sms Ani pozdrawiamy Quote
anhata Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 wczoram znowu mialam problemy, zeby tutaj sie dostac. Czemu tak sie dzieje? To jest strasznie denerwujace! tak dostalam sms...dzieki dziewczyny.....jutro podam konto mamy na pw.. Quote
bullterrierka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='anhata']wczoram znowu mialam problemy, zeby tutaj sie dostac. Czemu tak sie dzieje? To jest strasznie denerwujace! tak dostalam sms...dzieki dziewczyny.....jutro podam konto mamy na pw..[/quote] ja też wczoraj nie moglam się zalogować... co u Kiki byłyście u weta? Quote
lilith27 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Kikunia w poniedziałek o 9,00 ma umówioną wizytę Quote
lilith27 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 właśnie sobie pomyślałam mam parę fantów na bazarek czy byłby ktoś chętny zrobić bazarek? Quote
aina155 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 A ten problem z moczem nie wplywa no to, czy moze miec zabieh? Nie bedzie miec jakis problemow z tym? Quote
lilith27 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 miedzy innymi zabieg jest właśnie po to, żeby jej pomogło Quote
aina155 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Bo jak nie to jest szansa na darmowa. Tylko musze wiedziec czy jestescie zainteresowani. Quote
lilith27 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 zabieg jest zaplanowany i umówiony na poniedziałek rano w radomskiej lecznicy ponieważ od tego dnia ja nie mogę się kiki zajmować to był ostateczny termin z możliwych nie ma możliwości przełożenia tego na później kiki po zabiegu zostanie dwa dni pod obserwacją a potem trzeba ją przewieźć do hotelu pieniązki idą z prywatnej kieszeni prośba o wsparcie wynika z faktu, iż dla dziewczyn jest to wysiłek finansowy dlatego też nie zapadła decyzja o wcześniejszym terminie, żeby nie piętrzyć kosztów za hotel za dni, w których ja mogę suniami się zająć z pewnych przyczyn są nadto pewne problemy logistyczne z transportem na spore odległości do niedzieli mogłabym ja slużyć autem, potem niestety już nie Czy Kiki byłaby w radomiu? Czy ewentualnie też tego dnia mógłby odbyć się zabieg? Quote
lilith27 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 aina napisałam do dziewczyn, przekazałam propozycję bardzo dziękujemy co dziewczyny zadecydują, nie wiem od dziś malinka zmieniła miejsce pobytu poznaje uroki dt domowego i poznaje inne zwierzeta (koty i psy) malinka została zaszczepiona jutro rano kiki jedzie do lecznicy bardzo proszę, żeby pamiętać o suniach i odwiedzać je na wątku Quote
gonia66 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Lilith...a dlugo zostaną sunie w hoteliku???CZy po Twoim powrocie wracaja do Ciebie????Mam nadzieje ze szybko znajda domek- obie są śliczne:loveu::loveu: Quote
aina155 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='lilith27']aina napisałam do dziewczyn, przekazałam propozycję bardzo dziękujemy co dziewczyny zadecydują, nie wiem[/quote] Czy ja moge prosic o jakas wiadomosc? Quote
gonia66 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Sunia juz chyba po zabiegu...:razz:????????????????? Quote
aina155 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Prosze o pilne skontaktowanie sie ze mna na priv- sprawa bardzo wazna. Dziekuje. Quote
Recommended Posts