anhata Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 w sprawie ogloszen Mony poprosze Marcik.... Quote
lilith27 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 rozmawiałam z Ewą wczoraj Kikunia raczej bez zmian trzymamy kciuki jednak bardzo bardzo mocno przypominam o bazarku zegarkowym http://www.dogomania.pl/forum/f99/do-08-11-zegarki-od-yves-rocher-172056/ Quote
gonia66 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='anhata']Kiki bierze jeszcze zastzryki....konczy serie ...i czekamy na rezultaty.....oby zadzialalo OBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roll::roll::roll::roll: Quote
lilith27 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 myślę, że nie po to wszystko szło po grudzie dziewczynom i nie po to wiatr wiał w oczy żeby ich staraniaposzły na marne nic nie dzieje się bez przyczyny i ich starania chyba mają jakieś przeznaczenie taką mam nadzieję Quote
gonia66 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='lilith27']myślę, że nie po to wszystko szło po grudzie dziewczynom i nie po to wiatr wiał w oczy żeby ich staraniaposzły na marne nic nie dzieje się bez przyczyny i ich starania chyba mają jakieś przeznaczenie taką mam nadzieję No i ja też.....(lilith..ale TY mnie kurna wytresowalas w tym pisaniu:eviltong::eviltong::eviltong:) Quote
lilith27 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 tak sobie dumałam ostatnio............ że jednak rozpisywanie sie jednak zdaje egzamin tu na dogo czasem człowiek napisze coś króko treściwie i nagle się okazuje, że resztę dopowiedziano sobie, lub odczytano przez swój subiektywny pryzmat .... no a potem to już wojna ........bo ktoś kogoś obraził Quote
lilith27 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 podnoszę Kikunię prosimy o ogłoszenia dla malinki Quote
lilith27 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 chyba tylko Ty goniu dziękuję Ci bardzo za wsparcie beznadzieja jakaś :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
gonia66 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='lilith27']chyba tylko Ty goniu dziękuję Ci bardzo za wsparcie beznadzieja jakaś :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-([/QUOTE]no TAK..NIE UMIEM TEGO ZROZUMIEC ZE SA WATKI, na ktore tak malo osob zaglada..jak to się dzieje....niektore psiaki maja zainteresowania ze pięciu..a u niektorych taka cisza...a KIkunia naprawde warta jest zaineresowania i pomocy...dobrze, ze chociaz ma Was- dobre Anioły obok siebei..z Wami nie zginie ..no i nie bedzie zapomnuanym anonimowym psem....ktory zapewne juz dawno by nie zyl gdybyscie Jej nie kochaly...to ja Wam dziękuję za opiekę nad Kikunia.//... Quote
anhata Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 chyba kazdy ma swoje przeznaczenie...tak jak pisalyscie...moze i by mnie tutaj nie bylo,gdybym kiedys wyszla za pewnego idiote..dzieki Bogu z nim juz dawno nie jestem.. co do Kiki bez zmian.... jesli chodzi o ogloszenia nie zdwonilam ze wzgledu na weekend....czas za szybko mija Quote
gonia66 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='anhata']chyba kazdy ma swoje przeznaczenie...tak jak pisalyscie...moze i by mnie tutaj nie bylo,gdybym kiedys wyszla za pewnego idiote..dzieki Bogu z nim juz dawno nie jestem.. co do Kiki bez zmian.... jesli chodzi o ogloszenia nie zdwonilam ze wzgledu na weekend....czas za szybko mija CZyli co??Ciągle Ja cewnikujecie??Czy lekarz to mowi ze ciagle sa szanse czy juz neistety za poźno..???Kurcze...tu cisza..a Kikunia dobrze, ze ma Was..ale ciekawa jestem cyz jąnie boli to cewnikowanie..??? Quote
lilith27 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 dr Karol pytał się wczoraj Beatki o zdrowie Kiki Quote
gonia66 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='lilith27']dr Karol pytał się wczoraj Beatki o zdrowie Kiki[/QUOTE] Tez bardzo bym chciala wiedziec cos wiecej....:p Quote
lilith27 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 pewnie niedługo sprawa sie rozstrzygnie Quote
anhata Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 moja mama rozmawia z Patrycja doslownie co 3 dni czasem nawet co 2....Kiki jest cewnikowana....ale juz sie boi tego...boli ja to.... Quote
gonia66 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 anhata napisał(a):moja mama rozmawia z Patrycja doslownie co 3 dni czasem nawet co 2....Kiki jest cewnikowana....ale juz sie boi tego...boli ja to.... :placz::placz::placz::placz::placz:................................... Quote
Energy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Biedna sunieczka, czy są w ogóle szanse, że będzie sama siusiać? Quote
lilith27 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 myśle że są na tym polega ta kuracja inaczej kiki by nie była leczona Quote
gonia66 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 lilith27 napisał(a):myśle że są na tym polega ta kuracja inaczej kiki by nie była leczona I tej tylko wersji się trzymamy......Kikuniu..bedziesz zdrowa....wierze....:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Energy Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Trzymam kciuki, mam nadzieję, że będzie zdrowa:p Quote
anhata Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 teraz Kiki bierze ostatnią serię zastrzyków...lekarz stwierdził, że jej nerki wytwarzają więcej moczu, niż wydala moczu przy cewnikowaniu....jakby ktoś ją zobaczył pierwszy raz w życiu dzisiaj, to by nie powiedział, że ona nie jest chora... u Pati zaprzyjaźniła się z suczkami....szczególnie z jedną psią koleżanką :) lubi siedzieć na kanapie i zachowuje się tak jakby oglądała telewizję :) Quote
Recommended Posts