Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anhata']Kiki bierze jeszcze zastzryki....konczy serie ...i czekamy na rezultaty.....oby zadzialalo
OBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roll::roll::roll::roll:

Posted

myślę, że nie po to wszystko szło po grudzie dziewczynom
i nie po to wiatr wiał w oczy
żeby ich staraniaposzły na marne
nic nie dzieje się bez przyczyny
i ich starania chyba mają jakieś przeznaczenie

taką mam nadzieję

Posted

[quote name='lilith27']myślę, że nie po to wszystko szło po grudzie dziewczynom
i nie po to wiatr wiał w oczy
żeby ich staraniaposzły na marne
nic nie dzieje się bez przyczyny
i ich starania chyba mają jakieś przeznaczenie

taką mam nadzieję
No i ja też.....(lilith..ale TY mnie kurna wytresowalas w tym pisaniu:eviltong::eviltong::eviltong:)

Posted

tak sobie dumałam ostatnio............
że jednak rozpisywanie sie jednak zdaje egzamin tu na dogo

czasem człowiek napisze coś króko treściwie i nagle się okazuje, że resztę dopowiedziano sobie, lub odczytano przez swój subiektywny pryzmat ....
no a potem to już wojna ........bo ktoś kogoś obraził

Posted

[quote name='lilith27']chyba tylko Ty goniu

dziękuję Ci bardzo za wsparcie

beznadzieja jakaś

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-([/QUOTE]no TAK..NIE UMIEM TEGO ZROZUMIEC ZE SA WATKI, na ktore tak malo osob zaglada..jak to się dzieje....niektore psiaki maja zainteresowania ze pięciu..a u niektorych taka cisza...a KIkunia naprawde warta jest zaineresowania i pomocy...dobrze, ze chociaz ma Was- dobre Anioły obok siebei..z Wami nie zginie ..no i nie bedzie zapomnuanym anonimowym psem....ktory zapewne juz dawno by nie zyl gdybyscie Jej nie kochaly...to ja Wam dziękuję za opiekę nad Kikunia.//...

Posted

chyba kazdy ma swoje przeznaczenie...tak jak pisalyscie...moze i by mnie tutaj nie bylo,gdybym kiedys wyszla za pewnego idiote..dzieki Bogu z nim juz dawno nie jestem..
co do Kiki bez zmian....
jesli chodzi o ogloszenia nie zdwonilam ze wzgledu na weekend....czas za szybko mija

Posted

[quote name='anhata']chyba kazdy ma swoje przeznaczenie...tak jak pisalyscie...moze i by mnie tutaj nie bylo,gdybym kiedys wyszla za pewnego idiote..dzieki Bogu z nim juz dawno nie jestem..
co do Kiki bez zmian....
jesli chodzi o ogloszenia nie zdwonilam ze wzgledu na weekend....czas za szybko mija
CZyli co??Ciągle Ja cewnikujecie??Czy lekarz to mowi ze ciagle sa szanse czy juz neistety za poźno..???Kurcze...tu cisza..a Kikunia dobrze, ze ma Was..ale ciekawa jestem cyz jąnie boli to cewnikowanie..???

Posted

anhata napisał(a):
moja mama rozmawia z Patrycja doslownie co 3 dni czasem nawet co 2....Kiki jest cewnikowana....ale juz sie boi tego...boli ja to....

:placz::placz::placz::placz::placz:...................................

Posted

lilith27 napisał(a):
myśle że są
na tym polega ta kuracja
inaczej kiki by nie była leczona

I tej tylko wersji się trzymamy......Kikuniu..bedziesz zdrowa....wierze....:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

teraz Kiki bierze ostatnią serię zastrzyków...lekarz stwierdził, że jej nerki wytwarzają więcej moczu, niż wydala moczu przy cewnikowaniu....jakby ktoś ją zobaczył pierwszy raz w życiu dzisiaj, to by nie powiedział, że ona nie jest chora...
u Pati zaprzyjaźniła się z suczkami....szczególnie z jedną psią koleżanką :) lubi siedzieć na kanapie i zachowuje się tak jakby oglądała telewizję :)