pinkmoon Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Gdyńska Misty prawdopodobnie zostanie adoptowana przez panią, która dzisiaj ją odwiedziła i się dziewczyny zapoznawały :multi: Quote
wiewiora1 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Baron,,,,To ten Berni o ktorym mi Brazowa opowiadala:)piekny pies:)ooj trzeba miec sily na spacer z nim:) To tak jak ja kiedys w gdyni postanowilam wyprowadzic naszego kochanego doga,,,,no i ,,,,,,dobrze ze po drodze bylo drzewo i potem kraty i bramki itp ,,,bylo czego sie trzymac ,gdy ponosil,,,rumak jeden:) Quote
pinkmoon Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Na spacery z benkiem wyłączność ma tylko jeden z pracowników :) Quote
wiewiora1 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Wiem ,wiem ,,slyszalam ze dabrowka ma swietnych pracownikow,,,a jeden z nich ma prawdziwy dar do psow i zadnego sie nie boi,,,,,dobrze miec takich ludzi na stanowisku:)no i z sila:) Quote
brazowa1 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 ktos tam dzwonił,ale ciagle nie ci ludzie.Bo albo pytali,czy go mozna kasza karmić albo mieli dzieci albo za daleko. Quote
Litterka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Bernardyna? Kaszą? I może suchym chlebem jeszcze? :angryy::shake: Quote
pinkmoon Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Litterka']Bernardyna? Kaszą? I może suchym chlebem jeszcze? :angryy::shake:[/quote] hihi, i ziemniakami, ty jesteś specjalistka od takiego menu :loveu: Quote
Litterka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Taaa, jasne... Mikra generalnie wcina wszystko - parówkę, jabłko, suche, gotowane mięso z ryżem, winogrona, które uwielbia:crazyeye:, a je za 3 psy swojej "rasy":crazyeye: A teraz dostała kość z zoologa, którą kocha tak, że nawet z nią śpi! Tylko dlaczego śpi z kością w moim prywatnym łóżku? :mad: Quote
pinkmoon Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Benio zaczął dzisiaj nowe życie z nowymi ludźmi :multi::multi::multi: Quote
Fiks Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Świetna wiadomość :bigcool: Ps. A czy przyjechali ludzie oglądać Sawę? Quote
pinkmoon Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Nie, dzisiaj jedynymi gośćmi w schronie byli ludzie od Benia. Quote
zuzlikowa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Powodzenia beniku!!! Niech Ci się już życie dobrze układa!:loveu: Quote
Madallena Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 rewelacyjna wiadomośc!!! życzę jemu i nowym właścicelom wszystkiego dobrego! Oby inne benie tez znalazly swoj domek ;( Quote
KONICZYNKA 47 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Litterka napisał(a): Tylko dlaczego śpi z kością w moim prywatnym łóżku? :mad: Widzisz nawet kość Tobie do łóżka przynosi a Ty jeszcze marudzisz. Toż to dowód psiej miłości:loveu: Quote
zuzlikowa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 KONICZYNKA 47 napisał(a):Widzisz nawet kość Tobie do łóżka przynosi a Ty jeszcze marudzisz. Toż to dowód psiej miłości:loveu: ...i zaufania!!!:lol: Quote
Litterka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Benio ma domek? Wow! :multi::multi::multi: Quote
brazowa1 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 pożegnanie Benia ze schroniskiem z wolontariuszką silna dziewczyna! pożegnalna zabawa z ukochanym,schroniskowym pańciem potem pan został pożarty zywcem Quote
brazowa1 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 a Benio wsiadł do samochodu i pojechał. Oczywiscie kontrola bedzie. Quote
Fiks Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Kontrola musi być coby go kaszą nie karmili. Pańcio żyje i dziś mial duży żal do Pinkmoon, że nie obroniła Benia przed adopcją :evil_lol: Quote
pinkmoon Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Przed adopcją to ja mogę ewentualnie obronić Panchitę, schowam do kieszeni i będę udawać że nie ma takiego psa :evil_lol: ale z Beniem coś takiego niestety nie miało szansy przejść :eviltong: Quote
zuzlikowa Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Brązowa dzięki!! To piękny psiak i piękne zdjęcia!Za to te psiury kocham...potrafią być wielkie,a delikatne jak pluszaki!I zostałeś pożarty i...żyjesz dalej!!!:loveu: Tylko nie ma co zapominać,że potrafią!!! Quote
Litterka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Benio na zakończenie pobytu w schronie pożarł obsługę :lol: Super zdjęcia! :loveu: Quote
pinkmoon Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Mam nadzieję że psiak dojechał szczęśliwie, była przed nim dłuuuga podróż. A za dwa tygodnie Natalia z Patrycją go odwiedzają, o ile dobrze pamiętam :cool3: Quote
akucha Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ale foty!!!!!!!!!!!!!! Ale PIES!!!!!!!!!!!!! Chciałabym choć raz w zyciu mieć taki łeb i móc się do niego przytulić. Ale trzeba miec na to warunki. Zazdroszczę jego ludziom. Piękny misiek, cudo. Pancio z fotek fajny musi byc, widać, że benio go polubił :lol: Quote
Recommended Posts