Jump to content
Dogomania

Bernardyn-pełne dostojeństwo w klatce :( Schronisko Dabrówka k/Wejherowa ZAADOPTOWANY

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baron,,,,To ten Berni o ktorym mi Brazowa opowiadala:)piekny pies:)ooj trzeba miec sily na spacer z nim:)
To tak jak ja kiedys w gdyni postanowilam wyprowadzic naszego kochanego doga,,,,no i ,,,,,,dobrze ze po drodze bylo drzewo i potem kraty i bramki itp ,,,bylo czego sie trzymac ,gdy ponosil,,,rumak jeden:)

Posted

Taaa, jasne... Mikra generalnie wcina wszystko - parówkę, jabłko, suche, gotowane mięso z ryżem, winogrona, które uwielbia:crazyeye:, a je za 3 psy swojej "rasy":crazyeye: A teraz dostała kość z zoologa, którą kocha tak, że nawet z nią śpi! Tylko dlaczego śpi z kością w moim prywatnym łóżku? :mad:

Posted

Przed adopcją to ja mogę ewentualnie obronić Panchitę, schowam do kieszeni i będę udawać że nie ma takiego psa :evil_lol: ale z Beniem coś takiego niestety nie miało szansy przejść :eviltong:

Posted

Brązowa dzięki!! To piękny psiak i piękne zdjęcia!Za to te psiury kocham...potrafią być wielkie,a delikatne jak pluszaki!I zostałeś pożarty i...żyjesz dalej!!!:loveu:
Tylko nie ma co zapominać,że potrafią!!!

Posted

Ale foty!!!!!!!!!!!!!! Ale PIES!!!!!!!!!!!!!
Chciałabym choć raz w zyciu mieć taki łeb i móc się do niego przytulić.
Ale trzeba miec na to warunki. Zazdroszczę jego ludziom.
Piękny misiek, cudo.

Pancio z fotek fajny musi byc, widać, że benio go polubił :lol: