Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

....nie mam pomysłu marketingowego na ogłoszenia psiaka.....

na młodego za stary......na starego za młody.... ma ok. 8 lat...chociaż w schronisku należy do starszaków bo jak wiadomo w naszym schronisku starych piesków nie ma...

na chorego zbyt zdrowy.....na zdrowego jednak troche chory, ma jakąś adnotacje w karcie "uczulenie"... chociaż trudno już ustalić czy to on ma uczulenie...

na futerku jakiś drastycznych zmian nie widać...

psiunio ma nr 339/09
jest średnio-mniejszy,
potrzebuje bardzo naszej pomocy, bez dobrego poznania i wielu ogłoszeń nikt go ze schroniska nie weźmie...

Kontakt:
0792 333 938
[email protected]

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Jaki to boks? Jeśli będę w następnym tygodniu to spróbuję go wyciągnąć na obfocenie. Cudny piesek, taka miniaturowa łaciata krówka...

byłoby super cudownie......:loveu:
myślę że to boks 26... albo bardzo blisko 26;)

Posted

Udało mi się uzyskać parę informacji o Dinusiu :

Dinuś już raz siedział u nas w schronie i został zaadoptowany.
Ale jak się pózniej okazało nie trafił za dobrze ...
Wrócił ( nie wiem czy jako odebrany czy oddany )do nas do schronu w bardzo kiepskim stanie - bardzo zapchlony , wyłysiały i zabiedzony, zaniedbany .I ta informacja w karcie o uczuleniu ( trzeba tu chyba dopisać na pchły ) odnosi się bardziej do stanu w jakim pies przyszedł do schronu niż do stanu obecnego . Na chwilę obecną Dinuś jest w pełni wyleczony i skóra jest ok.
Co do charakterku Dinusia to tego mu na pewno nie brakuje !
Dinuś jest niewątpliwe straszną zadziorą do innych psów , zmieniał już 4krotnie boks (obecnie 23), gdyż wszędzie robił zadymy. On pogryzł parę psów, a i sam został też nieraz pogryziony ( ma blizny na łapkach ) .
W stosunku do ludzi - po przełamaniu pierwszych lodów , jest miłym i fajnym psiakiem.Na początku , jak już napisałam , troszkę z dystansem , bez wylewności , a później całkiem otwarty i przyjazny .
Idealny domek dla niego - raczej na pewno bez samca i może ze względu na "bojowy " charakterek pieska bez małych dzieci dla pewności...
Dinuś jak na swoje 8 latek jest w dobrej formie - silny i żywiołowy .
Na smyczy ciągnie jak mały parowóz i oczywiście zawsze tam gdzie on chce ...
To chyba w skrócie wszystko .

Fotki Dinusia :

Posted

1. gumtreepoznan: gumtree
2. wp.pl
3. najpewniej.pl
4. oxl.pl
5. przygarnijzwierzaka.pl
6. kokosy.pl
7. kupsprzedaj.pl
8. yellowpages.pl
9. ogloszenia.szczecin.pl
10. cafeanimal.pl
11. e-zwierzak.pl
12. interpress.net
13. hieprogloszanie.pl
14.centrumofert.pl
15. morousek.pl
16.psy.pl
17. alegratka.pl
18. adopcjapsa.pl
19. petworld
20. pineska.pl

Posted

co było do aktywacji aktywowalam...

dziekujemy za taką porządną porcyjke ogłoszeń!!!

fajnie wyszło... ja troche przygładziłam opis Iwonki, a Gosia wycięła jeszcze pare zbytecznych moich zdań...i mamy z boksowego huligana....
piesia do zakochania;):eviltong: