Agata69 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Jak tam poszedł zastrzyk? Jak poradził sobie Pucek sam w domu? Quote
asiamm Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 nieżywy :evil_lol: [IMG]http://images36.fotosik.pl/121/970fe50c55d522afmed.jpg[/IMG] Quote
Dorota Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 :evil_lol:jeszcze kołnierz i kłucie , a on już taki szczęsliwy i wyluzowany Quote
Beata i Artur Włocławek Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Już po zastrzyku - Pucek nawet nie jęknął :) Obawiałam się jak to będzie gdy sam zostanie w domu, ale nie potrzebnie - nic nie zbroił i nie nabrudził - spisał się wzorowo. Zdjęcia Puciniego wrzucimy jutro. Agata byłaś na koncercie? Jak jutro będziesz miała czas to zajrzyj do nas Quote
Andzike Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Bardzo się cieszę, że Pucek znalazł dom :))) a z wklejaniem zdjęc mam taki sam problem - niby wszystko ok, a jakoś dogo nie chce ze mną współpracować :[ Quote
Agata69 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Beata i Artur Włocławek'] Agata byłaś na koncercie? Jak jutro będziesz miała czas to zajrzyj do nas[/QUOTE] Byłam. Było super!! Bardzo dziekuję za prezent w postaci biletu! Przepraszam, że nie wpadnę dzisiaj, ale dopiero wróciłam z "terenu". Znalazłam sukę ze szczeniakami, całe towarzystwo dzikie. Załozę dzisiaj wątek to wkleję. [I][COLOR=DarkRed][B]Wszystkim pomagajacym psom w potrzebie składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Dnia Wolontariusza. Życzę wam mało interwencji, tylko szczęśliwych psów i tylko dobrych ludzi na waszej drodze, dużo dobrych , troskliwych domów i wielu udanych adopcji. [/B][/COLOR][/I] Quote
Beata i Artur Włocławek Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Witamy wszystkich forumowiczów i tych, którzy śledzą losy Pucka :). Mamy dobre wieści - otóż z naszym Puckiem jest już dobrze i z dnia na dzień, widać zaskakująco szybką poprawę, nie tylko samopoczucia ale też i nastroju co widać na załączonym niżej obrazku. Pozdrawiamy i przesyłamy wielkie podziękowania dla fundacji za tak wspaniałego psiaka jakim jest Pucek. [url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a738342acb48fea2.html[/url] Quote
malibo57 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Dobry wieczór! Jak to dobrze dostawać takie wiadomości:) Cudownie, po prostu! To my dziękujemy Wam, że jesteście tacy, jacy jesteście i ogromnie się cieszymy, że Pucek do Was trafił, a my mieliśmy okazję Was poznać. Serdeczności! I całus w nos dla Pucka! Quote
Beata i Artur Włocławek Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='malibo57']Ale dobrze:) Cieszymy się bardzo. Mam nadzieję, że zdrowe "dolne okolice" zostaną zaprezentowane na zdjęciu?:razz:[/QUOTE] Zgodnie z prośbą ;) [url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6090afec40f9bdee.html[/url] Quote
malibo57 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 No ślicznie:) Uspokoiłam się troszkę. Rozumiem, że zaognienie zeszło, a krwiaki zmieniły kolor i nie pałają już krwistą czerwienią i wchłaniają się? Pucusia już nie boli? Dzięki:) Quote
Beata i Artur Włocławek Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Pozwalam sobie jeszcze umieścić próbną relację video - jeżeli ten manewr przejdzie to kręcimy serial ;), tak jak obiecałem. Quote
elmira Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...acb48fea2.html[/url] Śliczna ta fotka :) Ale biedne te "dolne partie". Dobrze, że Pucek zdrowieje. Quote
malibo57 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Relacja wideo, niestety się nie załapała:( Śladu po niej nie ma... Quote
Beata i Artur Włocławek Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Niby film się wgrał na fotosiku, ale go nie ma :( Jak tylko się uda to wrzucimy link. Pucini ma już się dobrze. Chodzi już bez kołnierza - zakładamy mu go tylko na noc. Zaczerwienienie już zeszło - zostały tylko strupki. Boleć też go nie boli bo rozwala się żeby go tam drapać ;) Quote
Dorota Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Fantastyczne zdjęcie Pucek nareszcie "na wozie" .:multi: Quote
Beata i Artur Włocławek Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Udało się w końcu z filmem - oto link: [url]http://www.fotosik.pl/video/15ecc3f91b3bc1b6.html[/url] Miłego oglądania ;) Quote
mimiś Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Puculek ma domek!! a jaki wdzięczny-trzepie dywany , moze z rozpędu i okna umyje na Swieta! Quote
elmira Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Słodki jest. Ja tylko mam jedną uwagę. Jeżeli Państwo nie mieszkają na parterze, to sąsiedzi moga się skarżyc, kiedy Pucunio ogonem bębni w podłogę :-D Quote
malibo57 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ale fajnie! Udało się z filmikiem:) Kapitalny. Ależ ten Puculek ma fajnie, cieplutko pod każdym względem. Dzięki Wam za to. I trzepie dywan, faktycznie:) Quote
luka1 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 ogon Pucka to super broń - miałam okazję się o tym przekonać. Quote
Agata69 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Bardzo proszę o pomoc! [url]http://www.dogomania.pl/threads/175097-BA-agam-o-pomoc-dla-szczeniakA-w-i-ich-matki-Kolejna-matka-Polka-na-mojej-drodze[/url] Quote
Beata i Artur Włocławek Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dobry wieczór :) Czytałem trochę o Pucku i jego poprzednich adopcjach..... Odetchnąłem z ulgą, że nam się udało i mieliśmy tyle szczęścia. Pucula jest już całkowicie wyluzowany ;) Właśnie wróciliśmy z wieczornego spacerku i tu muszę go pochwalić bo był bardzo grzeczny. Teraz się ułożył na swoim posłanku i śpi a przynajmniej próbuje nas nabrać. Tak przy okazji jeszcze zadam pytanie "mamie" Pucka - proszę udzielić mi informacji czy szwy które miał założone po zabiegu trzeba zdjąć u weterynarza, czy są to szwy z nici rozpuszczalnych. Na pewno rozmawialiśmy na ten temat, tylko przez to całe zamieszanie i ostatnio ciężkie dni w pracy jakoś wyleciało mi z głowy :( . Quote
Beata i Artur Włocławek Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Witamy:) Puciol ma się już dobrze. Zadomowił się i czasami "pokazuje różki" :) Quote
Agata69 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Beata i Artur Włocławek']Witamy:) Puciol ma się już dobrze. Zadomowił się i czasami "pokazuje różki" :)[/QUOTE] No proszę. Napiszcie oś więcej. W klinice uregulowaliscie? Nie mam czasu do was wpaść ale mysle często. Quote
Recommended Posts