Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cimi napisał(a):
Jeszcze raz dziękujemy serdecznie za życzonka :bigcool:

Teraz trochę Fionka się przypomni ;).

Oraz małe ujawnienie mnie :evil_lol:- specjalnie dla Piotra :evil_lol: :evil_lol:.

Zdjęcie nr 1

Zdjęcie nr 2

cóż za torpeda ja nie moge

a zdjęcia dla Piotra bardzo interesujące :cool3:

Posted

HuSkYdIaNa napisał(a):
jaki przystojniak!!!a ten galop :O

Jakby co to, to jest dziewczynka :cool3:

Piotrze dostaniesz w łeb :mad:. Za gadanie z Olkiem, żeby wziął aparat i robił mi fotki :roll:.

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Eeee, ale o czym Ty mówisz? :razz:

A przypadkiem nie rozmawiałeś wczoraj z Olkiem, :cool3: ? Bo dziś mi się chwalił :evil_lol: i wyjątkowo wziął aparat.

Posted

Cimi napisał(a):
A przypadkiem nie rozmawiałeś wczoraj z Olkiem, :cool3: ? Bo dziś mi się chwalił :evil_lol: i wyjątkowo wziął aparat.

Wczoraj to ja piłem na wieczorze panieńskim :p ... I z żadnym Olkiem nie rozmawiałem, wkręcił Cię typek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Wczoraj to ja piłem na wieczorze panieńskim :p ... I z żadnym Olkiem nie rozmawiałem, wkręcił Cię typek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

A to gnojek :angryy: :angryy:.

Posted

PiotrekJ napisał(a):
A tak swoją drogą to Twoje usta mnie urzekły :p ... Nie masz więcej? :cool3:

Nie mam i nie potrzebuję :evil_lol:

nikusia napisał(a):
Ale Fionka się o smyczkę nie potknęła?? :)

Nikusia dzięki za odiwedzinki ;). O smyczkę się nie potknęła. Smyczka jest krótka i cieniutka, tylko dla potrzeb szkolenia, bo posłuszeństwo ćwiczymy na chodnikach przy ulicy, bo tam bynajmniej nie ma śniegu ;).

Posted

Smyczka jest krótka i cieniutka, tylko dla potrzeb szkolenia, bo posłuszeństwo ćwiczymy na chodnikach przy ulicy, bo tam bynajmniej nie ma śniegu ;-).

I jak Wam idzie ? :cool3:

Posted

nikusia napisał(a):
I jak Wam idzie ? :cool3:

Jak idzie ? Idzie nam dobrze, z dnia na dzień coraz lepiej :cool3:, żałuje tylko, że popuściłam jej jak była mała :roll:.

Posted

Jak idzie ? Idzie nam dobrze, z dnia na dzień coraz lepiej :cool3:, żałuje tylko, że popuściłam jej jak była mała :roll:.

Tak jak ja Ramzesowi... - bo taki maluutki, to czego od niego wymagać... :evil_lol:
A co dokładniej robicie? :)

Posted

nikusia napisał(a):
A co dokładniej robicie? :)

Narazie to co obowiązuje w Obedience klasa 0 i teraz w związku z tym, że zawody zostały odwołane to będę się skupiać na PT, aby zdać egzamin. Teraz nakręcam Fione na koziołek drewniany, bo wcześniej kompletnie jej to nie interesowało ;).

nikusia napisał(a):
Tak jak ja Ramzesowi... - bo taki maluutki, to czego od niego wymagać... :evil_lol:

No nie to ;). Kiedyś chciałam tylko aby umiała siad, waruj, przynieść piłkę i dać łapę, przychodzenie.. takie ogólne podstawy funkcjonowania psa ze mną. I kiedyś mnie tak naszło, chyba też po części ambicja jak widziałam jak inni super pracują i sama zachciałam ;). Teraz wiem, że następny pies nie będzie miał ze mną łatwo :evil_lol:. Od początku będzie szkolony :lol:.