Cimi Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):Czemu? :-( Bo zostały odwołane :( Dziękujemy za życzonka :loveu: :loveu: Quote
Cimi Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Jeszcze raz dziękujemy serdecznie za życzonka :bigcool: Teraz trochę Fionka się przypomni ;). Oraz małe ujawnienie mnie :evil_lol:- specjalnie dla Piotra :evil_lol: :evil_lol:. Zdjęcie nr 1 Zdjęcie nr 2 Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 No nareszcie Fionka :multi: Piotr ...ale ty masz względy :razz: Quote
PiotrekJ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):No nareszcie Fionka :multi: Piotr ...ale ty masz względy :razz: Alu, wiesz :p ... Fioneczka :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
an3czka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Cimi napisał(a):Jeszcze raz dziękujemy serdecznie za życzonka :bigcool: Teraz trochę Fionka się przypomni ;). Oraz małe ujawnienie mnie :evil_lol:- specjalnie dla Piotra :evil_lol: :evil_lol:. Zdjęcie nr 1 Zdjęcie nr 2 Super!!!!! Co za galop! Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Cimi napisał(a):Jeszcze raz dziękujemy serdecznie za życzonka :bigcool: Teraz trochę Fionka się przypomni ;). Oraz małe ujawnienie mnie :evil_lol:- specjalnie dla Piotra :evil_lol: :evil_lol:. Zdjęcie nr 1 Zdjęcie nr 2 cóż za torpeda ja nie moge a zdjęcia dla Piotra bardzo interesujące :cool3: Quote
Cimi Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 HuSkYdIaNa napisał(a):jaki przystojniak!!!a ten galop :O Jakby co to, to jest dziewczynka :cool3: Piotrze dostaniesz w łeb :mad:. Za gadanie z Olkiem, żeby wziął aparat i robił mi fotki :roll:. Quote
DORRAG Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Cimi napisał(a): ale super latająca fioneczka:loveu: Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Cimi napisał(a):Piotrze dostaniesz w łeb :mad:. Za gadanie z Olkiem, żeby wziął aparat i robił mi fotki :roll:. Eeee, ale o czym Ty mówisz? :razz: Quote
Cimi Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Eeee, ale o czym Ty mówisz? :razz: A przypadkiem nie rozmawiałeś wczoraj z Olkiem, :cool3: ? Bo dziś mi się chwalił :evil_lol: i wyjątkowo wziął aparat. Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Cimi napisał(a):A przypadkiem nie rozmawiałeś wczoraj z Olkiem, :cool3: ? Bo dziś mi się chwalił :evil_lol: i wyjątkowo wziął aparat. Wczoraj to ja piłem na wieczorze panieńskim :p ... I z żadnym Olkiem nie rozmawiałem, wkręcił Cię typek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):Wczoraj to ja piłem na wieczorze panieńskim :p ... I z żadnym Olkiem nie rozmawiałem, wkręcił Cię typek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... A to gnojek :angryy: :angryy:. Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Cimi napisał(a):A to gnojek :angryy: :angryy:. No właśnie ;) ... A tak swoją drogą to Twoje usta mnie urzekły :p ... Nie masz więcej? :cool3: Quote
nikusia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 :cool2: Jak ja lubię takie zdjęcia... :loveu: Ale Fionka się o smyczkę nie potknęła?? :) Quote
Cimi Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 PiotrekJ napisał(a):A tak swoją drogą to Twoje usta mnie urzekły :p ... Nie masz więcej? :cool3: Nie mam i nie potrzebuję :evil_lol: nikusia napisał(a):Ale Fionka się o smyczkę nie potknęła?? :) Nikusia dzięki za odiwedzinki ;). O smyczkę się nie potknęła. Smyczka jest krótka i cieniutka, tylko dla potrzeb szkolenia, bo posłuszeństwo ćwiczymy na chodnikach przy ulicy, bo tam bynajmniej nie ma śniegu ;). Quote
nikusia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Smyczka jest krótka i cieniutka, tylko dla potrzeb szkolenia, bo posłuszeństwo ćwiczymy na chodnikach przy ulicy, bo tam bynajmniej nie ma śniegu ;-). I jak Wam idzie ? :cool3: Quote
Cimi Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 nikusia napisał(a):I jak Wam idzie ? :cool3: Jak idzie ? Idzie nam dobrze, z dnia na dzień coraz lepiej :cool3:, żałuje tylko, że popuściłam jej jak była mała :roll:. Quote
nikusia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Jak idzie ? Idzie nam dobrze, z dnia na dzień coraz lepiej :cool3:, żałuje tylko, że popuściłam jej jak była mała :roll:. Tak jak ja Ramzesowi... - bo taki maluutki, to czego od niego wymagać... :evil_lol: A co dokładniej robicie? :) Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Cimi napisał(a):Nie mam i nie potrzebuję :evil_lol: Ale ja tak :p ... Się uzależniłem :p ... Quote
Cimi Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 nikusia napisał(a):A co dokładniej robicie? :) Narazie to co obowiązuje w Obedience klasa 0 i teraz w związku z tym, że zawody zostały odwołane to będę się skupiać na PT, aby zdać egzamin. Teraz nakręcam Fione na koziołek drewniany, bo wcześniej kompletnie jej to nie interesowało ;). nikusia napisał(a):Tak jak ja Ramzesowi... - bo taki maluutki, to czego od niego wymagać... :evil_lol: No nie to ;). Kiedyś chciałam tylko aby umiała siad, waruj, przynieść piłkę i dać łapę, przychodzenie.. takie ogólne podstawy funkcjonowania psa ze mną. I kiedyś mnie tak naszło, chyba też po części ambicja jak widziałam jak inni super pracują i sama zachciałam ;). Teraz wiem, że następny pies nie będzie miał ze mną łatwo :evil_lol:. Od początku będzie szkolony :lol:. Quote
Recommended Posts