Cimi Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 A teraz jedno zdjęcie Fiony, bo reszta brzydka jest :lol:. Te jest ze wszystkich najfajniejsze :lol:. Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 moooooooooooooooja Fioneczka (chciałam napisać Szpileczka :oops: :lol: :lol: ) Quote
PiotrekJ Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Cimi napisał(a):A teraz jedno zdjęcie Fiony, bo reszta brzydka jest :lol:. Te jest ze wszystkich najfajniejsze :lol:. A gdzie czapka i szalik? :mad: W taką pogodę trzeba psa ciepło ubrać :razz: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Cimi napisał(a):A teraz jedno zdjęcie Fiony, bo reszta brzydka jest :lol:. Te jest ze wszystkich najfajniejsze :lol:. Fioneczka jestes cudasna :loveu: Quote
e.v.a Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Fiomeczko ty mały robaczku :D nośliczne wdzianko :loveu: ale pańcia mogla by sie postarac i wiecej fotek wlepiac:roll: Quote
Cimi Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):A gdzie czapka i szalik? :mad: Wystarczy jej kubrak i ja cała opatulona :lol:. PiotrekJ napisał(a):W taką pogodę trzeba psa ciepło ubrać :razz: ... A gdzie Loco ma kubrak, czapkę, szalik i buciki :mad: ? evaxon napisał(a):Fiomeczko ty mały robaczku :D Lepiej by pasowało określenie wielki insekcie :evil_lol: :evil_lol:. evaxon napisał(a):ale pańcia mogla by sie postarac i wiecej fotek wlepiac:roll: Pańcia ma mało czasu :roll:. Quote
nikusia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Narazie to co obowiązuje w Obedience klasa 0 i teraz w związku z tym, że zawody zostały odwołane to będę się skupiać na PT, aby zdać egzamin. Teraz nakręcam Fione na koziołek drewniany, bo wcześniej kompletnie jej to nie interesowało ;-). :klacz: :klacz: Super! :cool3: A fota Fioneczki prześliczna!!!!!! A jakie ma słodkie zmarszczki na czole!! :lol: :multi: Quote
Cimi Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Fionka i trochę naszej okolicy ;)- czyli głowne miejsce gdzie ćwiczymy posłuszeństwo. Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 śliczna jest Fioneczka i jak grzecznie siedzi :loveu: Quote
PiotrekJ Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Cimi napisał(a):Fionka i trochę naszej okolicy ;)- czyli głowne miejsce gdzie ćwiczymy posłuszeństwo. Agatko, wiesz że ja leń jestem :roll: ... Może wpadniesz i poćwiczysz posłuszeństwo z Locersem? :razz: Quote
Agga Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Fioneczko jestes boska:loveu: No a pańcia kazała ci dupeczką siedzieć na zimnej podłodze:mad: Quote
e.v.a Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 biedna Fionka ..kaza jej siedziec:shake: haha dala bym wszystko zeby Tigra byla taka posluszna:placz: Quote
an3czka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Cimi napisał(a):Fionka i trochę naszej okolicy ;)- czyli głowne miejsce gdzie ćwiczymy posłuszeństwo. Witaj Agatko! Ależ ona ładnie siedzi. Taka dumna, wyprostowana:lol: Quote
Cimi Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 PiotrekJ napisał(a):Agatko, wiesz że ja leń jestem :roll: ... Oj widzę, że leń jesteś :roll: :evil_lol:. PiotrekJ napisał(a):Może wpadniesz i poćwiczysz posłuszeństwo z Locersem? :razz: Ta i coś jeszcze :p. Ty wpadnij to Ci pokaże co i jak :evil_lol: :evil_lol:. Agga napisał(a):No a pańcia kazała ci dupeczką siedzieć na zimnej podłodze:mad: Od razu na zimnej :roll:, akurat ciepło u nas było :lol:. Matko przestańcie bo się zawstydzę :oops:. Quote
Cimi Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 No kiedy dasz mi jeść :mad: Mmmm... dobre było :lol: :lol: A tak wyglądam po pysznym jedzonku- przysmak Fiony :evil_lol: :evil_lol:. Quote
e.v.a Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Cimi napisał(a): chodz Fioneczko ciocia ewa sciagnie ci jedzonko z noska :evil_lol: hehe super zdiatko :D Quote
Cimi Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 KaRa_TC napisał(a):Oj za krótki języczek ma a żeby zlizać?:lol: To jest po prostu oferma :lol: i ja muszę po jakiś papkach nos scierać :evil_lol:. evaxon napisał(a):chodz Fioneczko ciocia ewa sciagnie ci jedzonko z noska :evil_lol: Ta ja jestem dobra pańcia i ścieram :lol: :lol:. Quote
e.v.a Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Cimi napisał(a):Ta ja jestem dobra pańcia i ścieram :lol: :lol:. no własnie widze jaka dobra:roll: zdiec malo ... nosek nie starty .... eeee co z ciebie za pańcia :eviltong: Fioneczko ale ci sie paskuda trafila i popacz jak nie ladnie na ciebie mowi ..oferma pchiii...:lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Fioneczka, w dodatku z nochalem ufefłanym :loveu: :loveu: :loveu: ... Quote
Cimi Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 evaxon napisał(a): Fioneczko ale ci sie paskuda trafila i popacz jak nie ladnie na ciebie mowi I jeszcze dodatkowo gupku i wstrętna babo :evil_lol: :evil_lol:. A tak po za tematem to za równe dwa tygodnie mam urodziny :evil_lol:. Quote
e.v.a Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Cimi napisał(a): A tak po za tematem to za równe dwa tygodnie mam urodziny :evil_lol:. :evil_lol: znowu picie:evil_lol: Quote
Cimi Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: znowu picie:evil_lol: No ba :lol!: :lol!: I to jeszcze moja 18-stka :evil_lol: :evil_lol:. Quote
Recommended Posts