Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Czy ktoś tutaj ma urodzinki ? :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] :laola:

[CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=red]:drink1:Dorosłości to namiastka :new-bday:
[COLOR=purple]:knajpa:Gdy nadejdzie osiemnastka:new-bday:[/COLOR]
:drinka: Śmiało ściągaj swój pas cnoty -:cunao:
[COLOR=purple]:popcorn:Chłopcy wezmą Cię w obroty:BIG:[/COLOR]
:cunao:Tańcz od rana do wieczora -:tort:
[COLOR=purple]:new-bday:Na skrupuły przyjdzie pora:knajpa:[/COLOR]
:drinka:By Cię nie dopadły [/COLOR][COLOR=red]gar[B]yr,:BIG: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=purple]:tort: I ględzący wciąż mąż stary!:drinking:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/B]

Posted

[quote name='PiotrekJ']Tylko spróbuj, a baty będą :mad: :mad: :mad: ...[/QUOTE]
Ty Ty ja mam prawdziwego obrońce w dzień i w nocy przy nodze :evil_lol:.

Daga Dzięki :calus:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']:drinka: Śmiało ściągaj swój pas cnoty -:cunao:
[/quote]

Dagula, do czego Ty Agatkę namawiasz? Przecież Ona dopiero 18 lat skończyła :evil_lol: :evil_lol: ;) ...

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Agatko, a jakby Twója Fionka zareagowała na takie coś jak York :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Może kiedyś się wybierzemy do parku pochodzic co?? :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Cimi']Ty Ty ja mam prawdziwego obrońce w dzień i w nocy przy nodze :evil_lol:.[/quote]
po cholere nosisz w nogawce sztachety:razz: :lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Dagula, do czego Ty Agatkę namawiasz? Przecież Ona dopiero 18 lat skończyła :evil_lol: :evil_lol: ;) ...[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Piotruś ona może już w ogól,e go nie mieć :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Piotruś ona może już w ogól,e go nie mieć :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Co racja to racja :p ...

Agatko, przyznaj się :razz: ...

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Agatko, a jakby Twója Fionka zareagowała na takie coś jak York :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Obawiam się, że Oskar jest troszkę gabarytowo za mały dla Fiony :evil_lol:. Fiona jest psem bardzo mało delikatnym mogłam to zaobserwować po zabawach ze mną :evil_lol: i jak z innymi psami. Ostatnio zgniotła jamnika z klatki :lol:. Jeśli Oskar lubi być zrównany z ziemią, popychany tyłkiem czy trącanie nosem to czemu nie :evil_lol:. Aha i jakiekolwiek wąchanie jej tyłka przez psy nie wchodzi w grę :diabloti: oraz szczekanie na nią to sygnał, że ona też zacznie tylko, że bardzo donośnie :evil_lol:.

Piotrze : moja słodka tajemnica :evil_lol:.

Posted

[quote name='evaxon']dziendoberek dziewczyny :cool3:[/QUOTE]
Cześć Ewa :cool3:. U nas leje od wczoraj :roll:. Fiona jak wyszła nie wiedziała co ma zrobić :lol:.

Posted

[quote name='Cimi']Cześć Ewa :cool3:. U nas leje od wczoraj :roll:. Fiona jak wyszła nie wiedziała co ma zrobić :lol:.[/quote]
haha u nas tez padalo wieczorem ale to nam nie przeszkodzilo w szwedaniu sie:evil_lol: Tigrze jakos nie przeszkadza deszcz:roll: ...dzis u nas fee pogoda mokre chodniki pada co jakis czas :-( gdzie to sloneczko gdzie??:placz:

Posted

[quote name='Cimi']U nas leje, a to w sumie mało powiedziane :roll:. Wielkie kałuże, nie ma jak chodzić i gdzie.[/quote]
uuu to wspolczuje ja wlasnie bylam z psem na dworku i musze przyznac ze pogoda nawet nawet. slonko chce si eprzebic przez chmurki deszczyk nie pada nie ma wiatru i ciepelko ...chyba jednak si ewybiore pobiegac z psiem (znaczy ona bedzie biegac:evil_lol: )

Posted

[quote name='PiotrekJ']Mi nie powiesz? :razz: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]

A niby czemu miałabym mówić :cool3: :evil_lol: ?

Cześć .

Posted

Teraz to co robimy nagminnie :lol:

[img]http://img141.imageshack.us/img141/9978/29032zm3ep.gif[/img]

[img]http://img140.imageshack.us/img140/1681/29034zm2uo.gif[/img]