e.v.a Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Cimi']No a co zawsze mogło być gorzej :evil_lol: :evil_lol:.[/quote] chyba nie:evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='evaxon']chyba nie:evil_lol:[/quote] Chociaż raz się z Tobą zgadzam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Cimi Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Jak to nie ? Może być gorzej, bo zdjęć mogę np. nie wklejać :evil_lol:. Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Cimi']Jak to nie ? Może być gorzej, bo zdjęć mogę np. nie wklejać :evil_lol:.[/quote] Tylko spróbuj, a baty będą :mad: :mad: :mad: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Czy ktoś tutaj ma urodzinki ? :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] :laola: [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=red]:drink1:Dorosłości to namiastka :new-bday: [COLOR=purple]:knajpa:Gdy nadejdzie osiemnastka:new-bday:[/COLOR] :drinka: Śmiało ściągaj swój pas cnoty -:cunao: [COLOR=purple]:popcorn:Chłopcy wezmą Cię w obroty:BIG:[/COLOR] :cunao:Tańcz od rana do wieczora -:tort: [COLOR=purple]:new-bday:Na skrupuły przyjdzie pora:knajpa:[/COLOR] :drinka:By Cię nie dopadły [/COLOR][COLOR=red]gar[B]yr,:BIG: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=purple]:tort: I ględzący wciąż mąż stary!:drinking:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/B] Quote
Cimi Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Tylko spróbuj, a baty będą :mad: :mad: :mad: ...[/QUOTE] Ty Ty ja mam prawdziwego obrońce w dzień i w nocy przy nodze :evil_lol:. Daga Dzięki :calus: Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']:drinka: Śmiało ściągaj swój pas cnoty -:cunao: [/quote] Dagula, do czego Ty Agatkę namawiasz? Przecież Ona dopiero 18 lat skończyła :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Agatko, a jakby Twója Fionka zareagowała na takie coś jak York :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Może kiedyś się wybierzemy do parku pochodzic co?? :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
e.v.a Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Cimi']Ty Ty ja mam prawdziwego obrońce w dzień i w nocy przy nodze :evil_lol:.[/quote] po cholere nosisz w nogawce sztachety:razz: :lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dagula, do czego Ty Agatkę namawiasz? Przecież Ona dopiero 18 lat skończyła :evil_lol: :evil_lol: ;) ...[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Piotruś ona może już w ogól,e go nie mieć :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PiotrekJ Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Piotruś ona może już w ogól,e go nie mieć :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Co racja to racja :p ... Agatko, przyznaj się :razz: ... Quote
e.v.a Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 ale wy ględzicie:shake: mozemyjuz zaczac pic zdrowko Agaty ??:roll: :lol: Quote
Cimi Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Agatko, a jakby Twója Fionka zareagowała na takie coś jak York :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Obawiam się, że Oskar jest troszkę gabarytowo za mały dla Fiony :evil_lol:. Fiona jest psem bardzo mało delikatnym mogłam to zaobserwować po zabawach ze mną :evil_lol: i jak z innymi psami. Ostatnio zgniotła jamnika z klatki :lol:. Jeśli Oskar lubi być zrównany z ziemią, popychany tyłkiem czy trącanie nosem to czemu nie :evil_lol:. Aha i jakiekolwiek wąchanie jej tyłka przez psy nie wchodzi w grę :diabloti: oraz szczekanie na nią to sygnał, że ona też zacznie tylko, że bardzo donośnie :evil_lol:. Piotrze : moja słodka tajemnica :evil_lol:. Quote
Cimi Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='evaxon']dziendoberek dziewczyny :cool3:[/QUOTE] Cześć Ewa :cool3:. U nas leje od wczoraj :roll:. Fiona jak wyszła nie wiedziała co ma zrobić :lol:. Quote
e.v.a Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Cimi']Cześć Ewa :cool3:. U nas leje od wczoraj :roll:. Fiona jak wyszła nie wiedziała co ma zrobić :lol:.[/quote] haha u nas tez padalo wieczorem ale to nam nie przeszkodzilo w szwedaniu sie:evil_lol: Tigrze jakos nie przeszkadza deszcz:roll: ...dzis u nas fee pogoda mokre chodniki pada co jakis czas :-( gdzie to sloneczko gdzie??:placz: Quote
Cimi Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 U nas leje, a to w sumie mało powiedziane :roll:. Wielkie kałuże, nie ma jak chodzić i gdzie. Quote
e.v.a Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Cimi']U nas leje, a to w sumie mało powiedziane :roll:. Wielkie kałuże, nie ma jak chodzić i gdzie.[/quote] uuu to wspolczuje ja wlasnie bylam z psem na dworku i musze przyznac ze pogoda nawet nawet. slonko chce si eprzebic przez chmurki deszczyk nie pada nie ma wiatru i ciepelko ...chyba jednak si ewybiore pobiegac z psiem (znaczy ona bedzie biegac:evil_lol: ) Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Cimi']Piotrze : moja słodka tajemnica :evil_lol:.[/quote] Mi nie powiesz? :razz: :evil_lol: :evil_lol: Tak w ogole to cześć :p ... Quote
Cimi Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']Mi nie powiesz? :razz: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] A niby czemu miałabym mówić :cool3: :evil_lol: ? Cześć . Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Cimi']A niby czemu miałabym mówić :cool3: :evil_lol: ? Cześć .[/quote] No bo ja to jestem ja :cool3: :p ... Quote
Cimi Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']No bo ja to jestem ja :cool3: :p ...[/QUOTE] Szczerze ? Nie przekonałeś mnie :diabloti:. Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Cimi']Szczerze ? Nie przekonałeś mnie :diabloti:.[/quote] Jak sobie chcesz, będę musiał się domyślać :razz: ;) ... Quote
Cimi Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']Jak sobie chcesz, będę musiał się domyślać :razz: ;) ...[/QUOTE] Jak musisz :evil_lol:. Quote
Cimi Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Teraz to co robimy nagminnie :lol: [img]http://img141.imageshack.us/img141/9978/29032zm3ep.gif[/img] [img]http://img140.imageshack.us/img140/1681/29034zm2uo.gif[/img] Quote
Recommended Posts