Mi. Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 piękna galeria! :lol: :loveu: :loveu: :loveu: super foty:loveu: plis dawaj jak najwięcej, a my zapraszamy do siebie ;) Quote
quo-vadis Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Ps jak psy, to ich futro (a zwłaszcza Harnasia) nie miałoby miejsca:razz: Hehe z tą sierścią nie byłobyaż takiego problemu - całe mieszkanie mamy wyłożone panielami :cool3:. mowisz-masz: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Suuuuuper :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pozdraaaawiam i czekam na kolejne foooooooootki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
jezzmam Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Hej Hej te psiaki Harnaś i Hela są mi jakoś znajome:) Piękne psiska góralskie:))Z moich stron rodzinnych:)) Z kąd są?? Ja mieszkalam do tej pory kolo Zakopanego. Pozdrowienia z Krakowa dla Pyszczków podhalańskich!!HEJ!! Quote
diabelkowa Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 sliiicne miiisie :]]]] i Harnas jakie piekne imie :]]]] i Halka oczywiscie tez :]] tak goralsko :D Quote
Mi. Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 ale świetna fota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Imbirka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 ale one są kochane miśki, szkoda bell, że są tak daleko tak bym je wymiziała:lol: :loveu: Quote
bellatriks Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Imbir1 napisał(a):ale one są kochane miśki, szkoda bell, że są tak daleko tak bym je wymiziała:lol: :loveu: ja zawsze mogę Wam namiastkę misiów przywieźć:cool3: zwłaszcza teraz, jak idzie wiosna, to tyle sierści gubią, że ładną pierzynkę można by sobie zrobić:evil_lol: Quote
Koma Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='bellatriks']:cool3: :eviltong: :crazyeye: a czego on tam szuka? :evil_lol: :eviltong: [quote name='bellatriks'] ale pieszczochy :loveu: koniecznie porób dużo fotek jak będziesz u miśków! :multi: Quote
bellatriks Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Koma napisał(a): koniecznie porób dużo fotek jak będziesz u miśków! :multi: Koniecznie porobię:cool3: A Ty koniecznie codziennie cykaj fotki i wstawiaj do Komkowej galeryjki^^ Quote
Koma Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='bellatriks']A Ty koniecznie codziennie cykaj fotki i wstawiaj do Komkowej galeryjki^^ Najpierw powklejam to co mam :lol: chociaż i tak mało kto ogląda :shake: Jedziesz do miśków na cały długi weekend? Quote
bellatriks Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='Koma']Najpierw powklejam to co mam :lol: chociaż i tak mało kto ogląda :shake: na pewno wszyscy ogladają^^ ale jak patrzą na Komcię to z zachwytu rece im odmawiają posłuszeństwa i nie chcę pisać na klawiaturce;) [quote name='Koma'] Jedziesz do miśków na cały długi weekend? tak:cool3: na caluśki:multi: dlatego zaraz wrzuce po kolei wszystkie fotki Bonza:eviltong: A potem to będziecie tylko czekać (czekac - myślalby kto:shake: , nikt nie czeka!:/) na aktualne focie:razz: już otwieram Imageshacka^^ Quote
agabass Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 no ładny ten czarny kiciu coś mi to mówi 7 życzeń 7 życzyeć 7 życzeń łołułołuooooo Quote
bellatriks Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 agabass napisał(a):no ładny ten czarny kiciu coś mi to mówi 7 życzeń 7 życzyeć 7 życzeń łołułołuooooo hehe.. ja kiedyś oglądałam 7 zyczeń^^ Quote
agabass Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 bellatriks napisał(a):hehe.. ja kiedyś oglądałam 7 zyczeń^^ mogłabym mieć takiego Rademenesa spełnijacego życzenia hahahhaha Quote
bellatriks Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 agabass napisał(a):mogłabym mieć takiego Rademenesa spełnijacego życzenia hahahhaha oj tak, ja też:evil_lol: ale póki co jest Bonzo niespełniający życzeń^^ PZDR:* Quote
bellatriks Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 no moi drodzy... przykrych info mam dla was tyle, że można się załamać. To mniej przykre: tata jest uczulony na kota i dziadek będzie musiał oddać Bonza. Ta okropna: Halka ma boreliozę!!!! Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 bellatriks napisał(a):no moi drodzy... przykrych info mam dla was tyle, że można się załamać. To mniej przykre: tata jest uczulony na kota i dziadek będzie musiał oddać Bonza. Ta okropna: Halka ma boreliozę!!!! o qrcze :shake: co za pechowy okres :shake: trzymaj się Kochana Quote
MoniŚ Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Bellatriks 3majcie sie :calus: Glaski dla Halki i reszty! Quote
kinga.l Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Halka, psiaku trzymaj się ;] Głaski dla ciebie Bellatriks bedzie dobrze Quote
Recommended Posts