leni356 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Dogo07']Tylko niektóre psiaki nie mają żadnych info albo tylko 1 zdjęcie. Trochę to mało do ogłoszeń :roll:. Nie bardzo wiem jak w takim przypadku miałoby wyglądać ogłoszenie. Ale spróbuję się wziąść za allegratkę :). Tylko jaki kontakt podawać ?[/QUOTE] Będę się starała na bieżąco uzupełniać. Może trzeba zacząć od ogłoszeń psiaków których jeszcze nigdzie nie ma, nie były na allegro? Np te z Główna i z Nowodworu. Co myślicie? Kilka wrzuciłam na stronę [url=http://www.psydoadopcji.pl/]Psy do adopcji - nie kupuj psa, możesz pomóc adoptując.[/url] Quote
Onaa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 tylko o tych z Główna nic nie wiemy :shake: ani ile lat, ani czy to pies czy suka ciężko tak ogłaszać i zdjęcia takie mało wyraźne te biedaki z Główna to chyba trzeba by na dt i dopiero wtedy A jesli chodzi o tą skarpete kudłacza, to moze napisać na początku że mile widziana każda pomoc i że bardzo prosimy, że każda złotówka to na wagę złota, bo można uratować więcej kudłaczy , ze one takie zabiedzone i że bez naszej pomocy nie mają szans na domy. Że ważne są i deklaracje stałe, i te jednorazowe wpłaty, i bazarki. I że te pieniązki na co bedą przeznaczone. No i chyba trzeba troszkę się poreklamować :). Quote
nika28 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Salto jest już poogłaszany przeze mnie ;) Quote
leni356 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Dogo07'] A jesli chodzi o tą skarpete kudłacza, to moze napisać na początku że mile widziana każda pomoc i że bardzo prosimy, że każda złotówka to na wagę złota, bo można uratować więcej kudłaczy , ze one takie zabiedzone i że bez naszej pomocy nie mają szans na domy. Że ważne są i deklaracje stałe, i te jednorazowe wpłaty, i bazarki. I że te pieniązki na co bedą przeznaczone. No i chyba trzeba troszkę się poreklamować :).[/QUOTE] Dogo, będę wdzięczna za napisanie tekstu jeśli możesz. Ze mnie żaden redaktor niestety :shake: Quote
brazowa1 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 witam! ciotki,trzeba pilnie usunąc to ogloszenie! [URL]http://www.e-zwierzak.pl/najnowsze/0/5851/[/URL] ja mam problem,bo dalam go na mopomanii,a tam nie zagląda zaden mod i nie sa skasowane fotki :( usunelam juz z fotosika. Quote
mamanabank Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Erhan']Ten misiek z twarzy i wielkości to wygląda mi na CTR-a :roll:[/QUOTE] możesz go przedstawić miłośnikom rasy? Quote
leni356 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='brazowa1']witam! ciotki,trzeba pilnie usunąc to ogloszenie! [url=http://www.e-zwierzak.pl/najnowsze/0/5851/]Kluchon - ósmy cud świata :) : Kudłacze w potrzebie : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl[/url] ja mam problem,bo dalam go na mopomanii,a tam nie zagląda zaden mod i nie sa skasowane fotki :( usunelam juz z fotosika.[/QUOTE] Może da się podmienić fotki na innego psa, np na sunię kudłatą (jest podobna), poszukać moda, na pewno jakiś jest gdzieś Quote
Mantis Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='brazowa1']witam! ciotki,trzeba pilnie usunąc to ogloszenie! [url=http://www.e-zwierzak.pl/najnowsze/0/5851/]Kluchon - ósmy cud świata :) : Kudłacze w potrzebie : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl[/url] [/QUOTE] To ogłoszenie jest usunięte, ale "wisi" na serwerze e-zwierzaka, czyli mając bezpośredni link jest widoczne, na liście ogłoszeń go nie ma. Fotek nie podmienię, bo w usuniętych ogłoszeniach nie mam możliwości edycji :shake: Quote
Onaa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Mantis , a to ogłoszenie to jest usuniete czy zakończone ? Quote
Mantis Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Jak Kluchon znalazł dom ogłoszenie zakończyłam, potem usunęłam z listy, naiwnie myśląc, że zniknie również z serwera, ale nadal tam tkwi. Może napisać do Administratora strony? Quote
leni356 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 5 piesków ma domy, uaktualniłam na pierwszej, można je usunąć z ogłoszeń Quote
Onaa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Możesz spróbować, zapytać. Jak nie widać tego na stronie e-zwierzak, to chyba najważniejsze. A link z watku usunąć. Quote
Onaa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Leni, jaki kontakt w ogłoszeniach podawać ? Mail, tel. ? Quote
leni356 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Dogo07']Leni, jaki kontakt w ogłoszeniach podawać ? Mail, tel. ?[/QUOTE] [email][email protected][/email] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] 791949077 Quote
nika28 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Kolejny kudłacz : [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13486241#post13486241]Staruszek sznaucer porzucony pod marketem - Radom - Dogomania Forum[/url] :-( Quote
leni356 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Niestety z adopcji wraca Kajtuś, pan nie może przeżyć kopania dołów w ogrodzie :diabloti: Szukamy nowego domu, pies jest idealny - nie brudzi w domu, dogaduje się z psami i kotami, jest grzeczny i kochany. A do tego ŚLICZNY [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1164/maly-bialy-pies-na-krowim-lancuchu-juz-w-nowym-domu-szczesliwy-bezpieczny-kochany-145909/[/URL] [IMG]http://images43.fotosik.pl/194/c2f4bc17924cbcc4med.jpg[/IMG] Quote
rita60 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Oj ci ludzie,sami nie wiedza,czego chca:angryy:/a jak by kret kopał,to by było w porzadku:cool1:/. Quote
leni356 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='rita60']Oj ci ludzie,sami nie wiedza,czego chca:angryy:/a jak by kret kopał,to by było w porzadku:cool1:/.[/QUOTE] no właśnie :-( Quote
sacred PIRANHA Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 no jeśli pan ma wycackany ogrodzik a Kajtuś wyjątkową pasję do kopania to zapewne ciężko mu się pogodzić z tym...trudno...ważne, że wiemy coś więcej o psinie- przyszły dom musi się liczyć z tym że psiak kocha kopać...leni a gdzie Kajtuś będzie przebywał do czasu znalezienie mu DS?jest gdzie go umieścić? Quote
Poker Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 a niech to, gdzie on teraz przebywa? i dokąd wraca? Quote
rita60 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']no jeśli pan ma wycackany ogrodzik a Kajtuś wyjątkową pasję do kopania to zapewne ciężko mu się pogodzić z tym...trudno...ważne, że wiemy coś więcej o psinie- przyszły dom musi się liczyć z tym że psiak kocha kopać...leni a gdzie Kajtuś będzie przebywał do czasu znalezienie mu DS?jest gdzie go umieścić?[/QUOTE] Gdyby kazdy z nas podchodził tak do sprawy,to bysmy nie mieli psow:cool1:wycackane mieszkanko,wchodzimy a tu totalna demolka,tak było u mnie,ale liczyłam sie z tym,zrobiłam remoncik i czterołap powoli wyrosł z tego/oprocz małych incydentow:razz:/. Quote
leni356 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Kajtuś jest w Falenicy pod Warszawą, państwo go przetrzymają na czas znalezienia nowego domku, ale czasu wiele nie ma. Wysłałam do jednej osoby, która była zainteresowana Kajtusiem. To jest taki fajny pies.. Dołki to nawet mój jamnik kopał i to takie że raz się przekopał do sąsiada. Trzeba psa zająć czymś, spożytkować tą energię na coś. piaskownica z zakopanymi zabawkami, nie wiem co jeszcze Quote
Sabina02 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Cioteczki, sorki ale nie zagladalam tu jakis czas. Czy mozecie mi napisac ktore (o ile ktorekolwiek) z ponizszych psiaczkow z mojego grupowego Allegro znalazlo domki? Chcialabym uaktualnic ogloszenie: Brucio Punto Marfi Pepe Kumpel Rupert Muki Szejk Ksawery Otos Bakuś Blinkin Lulu Murzynek Brus Rysio Grześ Sunia Puchatek Sprocket Salem Gryfi Jesli ktos nie jest pewny o ktore psiaki chodzi, to fotki sa w Allegro: [URL="http://www.allegro.pl/item802612332_kudlate_pieski_czekaja_na_odmiane_smutnego_losu.html"]KUDŁATE PIESKI CZEKAJĄ NA ODMIANĘ SMUTNEGO LOSU (802612332) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] Quote
AgusiaP Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='leni356']Doszły wpłaty do skarpety - dziękujemy :loveu: 30 zł - AGUSIAP - dla Tusi 20 zł MAMANABANK Ponieważ Tusia już w domku to możemy przeznaczyć na inne kudłacze?[/QUOTE] Przepraszam, że dopiero teraz odpisuje na tego posta oczywiście, że tak;) Quote
brazowa1 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 grzes w typie PONa,Bounty na allegro opisana jako Sunia,Puchatek oraz Sprocket,pojechaly do domów.Czyli wszystkie przesliczne kudłaczki z Dąbrówki sa zaadotowane :) nic ponowatego na Dąbrówce nie ma:) Quote
Recommended Posts