agaga21 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 ja piernicze, ale historia...biedna sunia, tak się tuła:-( ale to już koniec, trzeba dla niej najlepszego domku pod słońcem takiego już na zawsze... zaraz wstawie foty od kajetana. Quote
Alicja Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 a jakby wstawić na niebieski fo z APELEM kto poznaje sunię , dywan :angryy:, może komuś szare komórki zapracują i uda sie znaleźć tego :mad:wspaniałomyslnego właściciela ...nie zeby oddać sunie ...ale :mad: Quote
doddy Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Alicja, tylko że ona nie poszła do nikogo z forum. :-( Nawet jeśli właściciele np. dzwonili do Marty to pewnie na stary numer, a ten jest nieaktualny bo dzwoniłam. Jedyna szansa, że uda nam się namierzyć Martę. Quote
ab-agnieszka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dobrze ze Lara jest juz bezpieczna duzo przeszla dom schronisko dom schronisko.:shake: Doddy Lara jest pod nasza opieka i niech juz tak zostanie dziekujemy za chec pomocy oczywiscie jak bedziemy jej potrzebowac to skorzystamy. Quote
Kana Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Agnieszka a nie warto sie dowiedziec od poprzednich wlascicieli co sie stalo ? Quote
ab-agnieszka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Kana napisał(a):Agnieszka a nie warto sie dowiedziec od poprzednich wlascicieli co sie stalo ? Moze i warto ale co to zmieni? Ale ich trzeba znalesc co nie jest na chwile obecna takie latwe. Jedynie nas jasny szlag trafi nie sadze ze dowiemy sie tak naprawde prawdy. Ludzie wymysla ze im uciekla ugryzla dziecko zostala skradziona albo sie rozeszli i nikt nie mial warunkow na jej trzymanie itp. Donvitow twierdzi ze jest spokojna rewelacyjna i miziasta. Musimy jej dac czas na wyleczenie i dojscie do siebie i wtedy ruszymy z ogloszeniami. Quote
Kana Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Chętnie pomogę. Chociażby w allegro ;] Quote
agaga21 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Kana napisał(a):Chętnie pomogę. Chociażby w allegro ;] kana, dziekuję ale w przypadku psów z BB, allegro to moja działka:eviltong::evil_lol: Quote
Kana Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Spadaj :lol::evil_lol: A może zostawisz jej imię Magda? Reaguje na nie? Quote
agaga21 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Kana napisał(a):Spadaj :lol::evil_lol: :Rose: nie złość się;) muszę mieć nad allegro kontrolę w razie jakichś zmian. Quote
Alicja Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 to jakie imie Ruda czy Magda :diabloti::evil_lol: Quote
agaga21 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Alicja napisał(a):to jakie imie Ruda czy Magda :diabloti::evil_lol: lara:razz: Quote
agaga21 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 lalunia ma wyróżnione allegro przez agnieszkę32:cool3: słodka amstaff -ka szuka kochającej rodziny (744791798) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. Quote
Malwi Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 a może by tą całą Martę spróbować poszukać na n-k ? facebook ? albo inne grono czy fotka ?? a w ogóle to zaraz, zaraz , skoro adoptowała psiaka to podpisywaliście przecież umowę prawda ? a na niej powinien być adres .... Quote
agaga21 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Malwi napisał(a):a może by tą całą Martę spróbować poszukać na n-k ? facebook ? albo inne grono czy fotka ?? a w ogóle to zaraz, zaraz , skoro adoptowała psiaka to podpisywaliście przecież umowę prawda ? a na niej powinien być adres .... ale właściwie to po co mamy jej szukać??? lepiej się skupić na szukaniu domu. Quote
doddy Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Z Martą warto by było się skontaktować chociażby po to aby zadzwoniła do właścicieli. Oni pewnie mają Marty stary numer, który mam i ja, a który jest nieaktualny. Istnieje prawdopodobieństwo, że jak Hera się zgubiła to dzwonili do niej ale się nie dodzwonili. Malwi, szukałam w necie, ale nic nie znalazłam. Quote
Malwi Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 bierzcie pod uwagę że sunia mogla też uciec - to nie jest powiedziane że ją wyrzucili... Quote
Kana Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Przeciez jest duuzo przypadkow gdzie psy wracaja do wlascicieli po kilku a nawet kilkunastu miesiacach... Tak jak bylo z tym mixem amstaffa co po kilku miesiacach wlasciciel sie odnalazl. Znalazl zdjecie psiaka w ogloszeniu i dobrze podejrzewalze to moze byc jego zaginiony pies ;) Nie pamietam jak sie wabil ;) Jak tam moja ulubienica!!!!??? Quote
Donvitow Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Lara jest lekko zapasiona. Reaguje na samochody/ chciała by pogonić/. Może zwiała za samochodem i wpadła w ręce Dr. Mengele Jest coraz fajniejsza. Na spacerach wesolutka. W kojcu głównie śpi w budzie na kocyku. Dwie głębsze rany goją się. Odpadają strupki z pozostałych. Myślę że jednak będzie trzeba pobrać i zeskrobiny i posiew. Wygląda coraz ładniej mimo wyłysień. Sieść wygładziła się. Nabiera połysku. Wydaje mi się że nawet nieco poprawiły jej się klocuszkowate kształty/ nie głodzimy jej tylko ma więcej ruchu./ Fajny psiak. Dzisiaj był z nami na spacerze i psiak/ dość duży/ i mała suczka. Spacer bezproblemowy. Psiaki były " luzem" Lara na lince 10 m. Quote
Recommended Posts