Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja piernicze, ale historia...biedna sunia, tak się tuła:-(
ale to już koniec, trzeba dla niej najlepszego domku pod słońcem takiego już na zawsze...
zaraz wstawie foty od kajetana.

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a jakby wstawić na niebieski fo z APELEM kto poznaje sunię , dywan :angryy:, może komuś szare komórki zapracują i uda sie znaleźć tego :mad:wspaniałomyslnego właściciela ...nie zeby oddać sunie ...ale :mad:

Posted

Alicja, tylko że ona nie poszła do nikogo z forum. :-(
Nawet jeśli właściciele np. dzwonili do Marty to pewnie na stary numer, a ten jest nieaktualny bo dzwoniłam.

Jedyna szansa, że uda nam się namierzyć Martę.

Posted

Dobrze ze Lara jest juz bezpieczna duzo przeszla dom schronisko dom schronisko.:shake:
Doddy Lara jest pod nasza opieka i niech juz tak zostanie dziekujemy za chec pomocy oczywiscie jak bedziemy jej potrzebowac to skorzystamy.

Posted

Kana napisał(a):
Agnieszka a nie warto sie dowiedziec od poprzednich wlascicieli co sie stalo ?

Moze i warto ale co to zmieni? Ale ich trzeba znalesc co nie jest na chwile obecna takie latwe. Jedynie nas jasny szlag trafi nie sadze ze dowiemy sie tak naprawde prawdy. Ludzie wymysla ze im uciekla ugryzla dziecko zostala skradziona albo sie rozeszli i nikt nie mial warunkow na jej trzymanie itp.
Donvitow twierdzi ze jest spokojna rewelacyjna i miziasta. Musimy jej dac czas na wyleczenie i dojscie do siebie i wtedy ruszymy z ogloszeniami.

Posted

a może by tą całą Martę spróbować poszukać na n-k ? facebook ? albo inne grono czy fotka ??

a w ogóle to zaraz, zaraz , skoro adoptowała psiaka to podpisywaliście przecież umowę prawda ? a na niej powinien być adres ....

Posted

Malwi napisał(a):
a może by tą całą Martę spróbować poszukać na n-k ? facebook ? albo inne grono czy fotka ??

a w ogóle to zaraz, zaraz , skoro adoptowała psiaka to podpisywaliście przecież umowę prawda ? a na niej powinien być adres ....

ale właściwie to po co mamy jej szukać???
lepiej się skupić na szukaniu domu.

Posted

Z Martą warto by było się skontaktować chociażby po to aby zadzwoniła do właścicieli. Oni pewnie mają Marty stary numer, który mam i ja, a który jest nieaktualny. Istnieje prawdopodobieństwo, że jak Hera się zgubiła to dzwonili do niej ale się nie dodzwonili.

Malwi, szukałam w necie, ale nic nie znalazłam.

Posted

Przeciez jest duuzo przypadkow gdzie psy wracaja do wlascicieli po kilku a nawet kilkunastu miesiacach...

Tak jak bylo z tym mixem amstaffa co po kilku miesiacach wlasciciel sie odnalazl.
Znalazl zdjecie psiaka w ogloszeniu i dobrze podejrzewalze to moze byc jego zaginiony pies ;)
Nie pamietam jak sie wabil ;)

Jak tam moja ulubienica!!!!???

Posted

Lara jest lekko zapasiona. Reaguje na samochody/ chciała by pogonić/. Może zwiała za samochodem i wpadła w ręce Dr. Mengele
Jest coraz fajniejsza. Na spacerach wesolutka. W kojcu głównie śpi w budzie na kocyku.
Dwie głębsze rany goją się. Odpadają strupki z pozostałych.
Myślę że jednak będzie trzeba pobrać i zeskrobiny i posiew.
Wygląda coraz ładniej mimo wyłysień. Sieść wygładziła się. Nabiera połysku. Wydaje mi się że nawet nieco poprawiły jej się klocuszkowate kształty/ nie głodzimy jej tylko ma więcej ruchu./
Fajny psiak.
Dzisiaj był z nami na spacerze i psiak/ dość duży/ i mała suczka. Spacer bezproblemowy. Psiaki były " luzem" Lara na lince 10 m.