Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiu, prawie zgadłaś...no może nie braciszek ale przyszły współlokator jeśli nadal się będą tak lubiły;) lalunia zamieszka z tym przystojniakiem w boksie, ponieważ kolejna bida jedzie od nas do danki w sobotę (a właściwie dwie-oprócz etny jeszcze kaja musi gdzieś zamieszkać). kaja będzie miała watek w niedzielę, gdy już pojedzie do szczecinka.

Posted

O JEJKU, ja dopiero dziś znalazłm wątek Magdy/Hery/Lary i jak przeczytałam całą jej historię zanim dotarła do Celestynowa to oniemiałam!:nerwy:
jak tylko Doddy wysłałam zdjecia, to ją już zaczęło męczyć, że zna tą sukę, tylko nie mogła sobie przypomnieć skąd:shake: ..... nieprawdopodobne...

Posted

agaga21 napisał(a):
asiu, prawie zgadłaś...no może nie braciszek ale przyszły współlokator jeśli nadal się będą tak lubiły;) lalunia zamieszka z tym przystojniakiem w boksie, ponieważ kolejna bida jedzie od nas do danki w sobotę (a właściwie dwie-oprócz etny jeszcze kaja musi gdzieś zamieszkać). kaja będzie miała watek w niedzielę, gdy już pojedzie do szczecinka.

Kaja ? a cóż to za tajemnicza dziewczynka?
nic nie słyszałam, nic nie wiem, czuję się pominięta :placz: :eviltong: jak ... chciałam coś napisać ale nie wypada na forum :eviltong:

Posted

[quote name='fioneczka']Kaja ? a cóż to za tajemnicza dziewczynka?
nic nie słyszałam, nic nie wiem, czuję się pominięta :placz: :eviltong: jak ... chciałam coś napisać ale nie wypada na forum :eviltong:
asiu, nie zostałaś pominięta:loveu::evil_lol: kaja jest nowa, dodawałam ją na bullowate, wątku jeszcze nie ma ale jej zrobię. sunia pojawiła się nagle, nie było wyjścia i tzreba było coś z nią zrobić więc trafiła do BB ;)
oto ona-nasza nowa podopieczna kaja:

Posted

lalunia to bardzo, bardzo grzeczna dziewczynka. jest strasznie miła i delikatna. bardzo fajna suczka, zasługuje na super dom, taki do końca życia! poza tym jest śliczna:loveu:

Posted

andzia69 napisał(a):
dziołszki - czy Mariamc zaglada na któryś watek? chciałam ją tak sobie zapytać czy wcisnęłaby gdzieś kieleckiego psiaka, który ma dt tylko do piątku:-(

danka chwilowo jest za granicą.
w weekend nasza tira do niej jedzie, więc nie wiem czy jeszcze jakiegoś psiaka uda się wcisnąć.

Posted

andzia69 napisał(a):
myślałam, ze juz jest w Polsce...a ona chociaz wie, ile psiaków u niej przybyło od bb?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

była w polsce ale w sobotę w nocy musiała pojechać jeszcze raz

• 2 weeks later...