agaga21 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Kana napisał(a):Moj zgred chętnie to zrobi :evil_lol:już wyróżniła agnieszka32 ale za kilka dni, gdy się skończy będzie trzeba znowu wyróżnić to dam ci znać, ok? bardzo dziękjuę:loveu::loveu::loveu: Quote
agaga21 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Kana napisał(a):Tak tak !! :diabloti: no to super, jesteśmy umówione;):loveu: Quote
agaga21 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 zapraszam na bazarek na BB MNÓSTWO SUPEROWYCH KSIĄŻEK I NIE TYLKO NA "BB" do 22.11.09 - Dogomania Forum Quote
agaga21 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 uwaga, uwaga! Bardzo proszę wszystkich wpłacających na nasze psiaki o kontakt ze mną na pw przed kolejną wpłatą, ponieważ zmienia się numer konta od teraz!!!!!!!! Quote
Klaneri Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Cioteczki! Mam do Was żal , właściwie to nie bardzo rozumiem nieprofesjonalne podejście...:( Jest jedna osoba która bardzo chcę zaadoptować Lare... jednak z tego co mi wiadomo osoba nie jest powaznie traktowana . Chyba zależy Wam żeby Lara miala ciepły domek jak najszybciej i nie musiała marznąć a robi się coraz zimniej...:( Bardzo mnie zmartwiłyście , kobieta też już nie wie co myśleć , 3 tydzień próbuje sie czegoś dowiedzieć a tak naprawdę postawa osoby któa udziela jej informacji pozostawia wiele do życzenia... Powiedzcie , czy w ogóle chcecie ją oddać? Quote
agaga21 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='Klaneri']Cioteczki! Mam do Was żal , właściwie to nie bardzo rozumiem nieprofesjonalne podejście...:( Jest jedna osoba która bardzo chcę zaadoptować Lare... jednak z tego co mi wiadomo osoba nie jest powaznie traktowana . Chyba zależy Wam żeby Lara miala ciepły domek jak najszybciej i nie musiała marznąć a robi się coraz zimniej...:( Bardzo mnie zmartwiłyście , kobieta też już nie wie co myśleć , 3 tydzień próbuje sie czegoś dowiedzieć a tak naprawdę postawa osoby któa udziela jej informacji pozostawia wiele do życzenia... Powiedzcie , czy w ogóle chcecie ją oddać? domyślam się że piszesz w imieniu pani beaty. właśnie pisałam z nią. niestety tak wyszło, miała mieć wizytę przedadopcyjną jutro, jednak ania, która miała jechać do niej, musi odwieźć 3 tygodniowe szczeniaki do weterynarza z tego watku: http://www.dogomania.pl/forum/f1169/potrzeba-pilnie-tymczasow-dla-3-tyg-maluchow-po-zastrzelonej-matce-poznan-okolice-173436/ to nie żadna "ściema" tylko siła wyższa, bo jesli maluszki nie pojadą do weta, mogą nie przeżyć. tak więc zastanówcie się z panią beatą co jest ważniejsze: życie maluszków czy wywiązanie się z terminu. napisałam do p. beaty, że bardzo mi przykro z tego powodu, że ania próbowała się dodzwonić ale być może z tego dzisiejszego zamieszania(dopiero wróciła do domu z zagranicy, wykonała mnóstwo telefonów w sprawie ratowania tych szczeniąt)mogła pomylić numery. ania w niedzielę już wraca za granicę na tydzień, także nie mam pojęcia w jaki sposób mogłaby zdążyć jeszcze odwiedzić panią beatę kilkadziesiąt km od poznania. uważam że wybrała słusznie-ratowanie życia malutkich sierotek. jeśli pani beacie rzeczywiście na larze zależy to chyba mogłaby poczekać jeszcze kilka dni...?nie wiem czy się z tego powodu obraziła, ja w kazdym razie ją przeprosiłam za te zmiany:roll: Quote
Klaneri Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ja to wszystko rozumiem , widzę dobrze co jest ważniejsze z tymże do tej pory się tym nie interesowałam zbytnio . Jednak troszeczkę dla mnie to było niepoważne podejście ze względu na to że nie było od was żadnych wieści dotyczących lary a tym bardziej wizyty adopcyjnej . Beata nie jest zalogowana na dogo dlatego też nie mogła śledzić tego oto wątku . Przez brak wiadomości chyba każdy mógł się nieco zdenerwować. Na pewno się nie obraziłą tylko też zaczęła tracić nadzieje czy w ogóle Larę kiedyś dostanie.. Ja ten wątek znalazłam dopiero dzisiaj dlatego będę go śledzić , jeżeli coś się wydarzy piszcie to tutaj ja beacie przekaże wieści żeby była spokojna. Wyniknęło nieporozumienie ale tylko ze względu na to że nikt się do niej przez dłuższy czas nie odzywał. Quote
agaga21 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 kalneri, pani beata w każdej chwili mogła do mnie napisać, powiedziałabym jej, że u lary nic nowego....bo jak widzisz nic się nie dzieje ostatnio na jej wątku. my z anią też byłyśmy pewne tej jutrzejszej wizyty, nic nie pisałyśmy by nie zapeszać. zalezy nam na dobrym domku dla lary ale wyszło tak a nie inaczej. zycie niestety bywa nieprzewidywalne. Quote
ania z poznania Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Przepraszam, że dzisiaj nie zadzwoniłam, moja wina, ale tak jak Agaga21 napisała- wynikła sprawa 3 tygodniowych, osieroconych maluszków, Lara jest w dobrych rękach, bezpieczna, maluchy niestety nie, są tak zapchlone, że prawdopodobnie już mają anemię, w przypadku takich szczeniąt każdy dzień się liczy. wracałam dzisiaj do Polski, co chwila traciłam zasięg, miałam kilka numerów, mogłam pomylić. Ale to nie oznacza,że olewamy sprawę albo się nią nie interesujemy. Quote
Klaneri Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Cioteczko Aniu , dziękuję za informacje . Ja tylko wiedziałam o tym co mówiła mi beata dlatego sama byłam przyznam zdziwiona ta sytuacja. Teraz już wszystko wiem i czekamy aż wrócisz aby ustalić jakąś datę odwiedzin;) Quote
agaga21 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 zdjęcia lary ze spacerku z kumplem: Quote
Klaneri Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ojjjeja ... jakie słodkie fociee!!! :loveu: Quote
agnieszka32 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Klaneri napisał(a):Ojjjeja ... jakie słodkie fociee!!! :loveu: Niunia słodka, to i focie słodkie :evil_lol: Quote
ania z poznania Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/174098-PiAE-kny-REDNOSE-KIMBO-11-miesiAE-cy-szuka-pilnie-nowego-pana?p=13544253#post13544253 Quote
agaga21 Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Kana napisał(a):I co z Rudą? cierpliwości ;) dziewczyny muszą się zgrać czasowo. chcemy by podczas wizyty byli wszyscy domownicy a to nie takie proste. Quote
agnieszka32 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 zapraszam na bazarek książkowy na BB http://www.dogomania.pl/threads/174597-KSIAE-A-KI-HORRORY-THRILLERY-Koontz-King-SZKOLENIE-PSA-W-i-inne-na-BB-do-12-12-09?p=13592284#post13592284 Quote
ania z poznania Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Byłam dzisiaj na wizycie przedadopcyjnej w nowym domku Lary! Efekt? Lara 19-tego lub 21-go grudnia jedzie do swojej nowej rodziny :loveu:! Quote
andzia69 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 ojej - wreszcie się doczekała:) żeby jeszcze reszta psiaków pojechała do domków:(Dixonek tak długo czeka.... Quote
agaga21 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 andzia69 napisał(a):ojej - wreszcie się doczekała:) żeby jeszcze reszta psiaków pojechała do domków:(Dixonek tak długo czeka.... a dziś właśnie pisała do mnie pani z warszawy zainteresowana dixonem.....no zobaczymy. Quote
ania z poznania Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 agaga21 napisał(a):a dziś właśnie pisała do mnie pani z warszawy zainteresowana dixonem.....no zobaczymy. O, to byłoby super! Quote
agnieszka32 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Wspaniała wiadomość :multi: Może nasze psiaki w końcu doczekają się swoich domków ... Quote
Recommended Posts