li1 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Zdjecia swietne. Pokazuja typowego Pekaesa: zdrowego, pieknego i szczesliwego wesolka. Quote
Lucyna Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Czeka biedaczysko na swoją kolejkę ... do domku, allegro odnawiam cały czas :roll: Quote
jamor Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='AgusiaP']Wolterku jak tu u Ciebie cichutko...[/QUOTE] likwidują wątki wszystki hoteli, wiec pewnie bedzie bardzo cicho Quote
li1 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='jamor']likwidują wątki wszystki hoteli, wiec pewnie bedzie bardzo cicho[/QUOTE] Myslalam z poczatku, ze to jakis Twoj dziwny dowcip albo podpucha, ale to prawda. Zapewne jest to skutkiem kolajnych zmian na dogo i wszystko powroci do normy za pare dni. Quote
monika083 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='li1']Myslalam z poczatku, ze to jakis Twoj dziwny dowcip albo podpucha, ale to prawda. Zapewne jest to skutkiem kolajnych zmian na dogo i wszystko powroci do normy za pare dni.[/QUOTE] chyba nie powroci..niestety, ponoc chodzi o reklame itd.. Quote
li1 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='monika083']chyba nie powroci..niestety, ponoc chodzi o reklame itd..[/QUOTE] Nie zartuj, skad masz takie informacje ? Quote
Lucyna Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Tak też słyszałam, że te wątki to darmowa reklama płatnych hotelików dla psów ...:angryy: Quote
li1 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Na tych watkach jest mnostwo informacji o psach, porad, ja nadal nie wierze, ze ktos mogl podjac tak bzdurna decyzje o zlikwidowaniu watkow hotelowych. Quote
agacia Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Niestety to prawda. Temat o tym jest w dziale administracja :/ Quote
jkp Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Kurcze chyba adminom jednak odbiło( widziałam 1 wpis= pytanie do admina w tej sprawie , no bardzo dziękujemy za zamieszanie tej osobie ,ktora z pomoca bezdomniakom nie ma nic wspolnego, ale pozazdrosciła TAK PO LUDZKU :( !!) . Wiekszosc tych hotelikow jest zapchna psami z dogo i JAK NAJBARDZIEJ NAM = UZYTKOWNIKOM JEST POTRZEBNA ICH " reklama" , wtedy wiemy na bieżąco co i jak . Jak odróżnie teraz komercyjne miejsca hotelowe dla rasowych psich arystokratów prowadzone przy hodowlach albo miejsca u oszustow od miejsc takich jak u Murki, Jamora i wielu innych gdzie bezdomniaki czekaja często długo na swój lepszy czas zyciowy ??!!., Za PKS a zapłaciłam i sponsorkom dziekuję za wpłaty !! Chyba " naszym" hotelikom założymy nowy dział na dogo pt WYKLUCZENI !!! :) Quote
li1 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Jeszcze nie zajrzalam do administracji. Musze nabrac sil by przeczytac kolejne glupoty. Mialam ostatnio same beznadziejne mejle i telefony o psy do adopcji ktore sa u mnie, ze rece opadaja. Dobrze,ze psy sa super pod kazdym wzgledem. Quote
agacia Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ciekawa jestem czy za wątki hoteli w dziale "Wypoczynek" się płaci Quote
Luna123 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 i masz ci los:-( to skąd ludzie mają się dowiedzieć o rotacjach w hotelikach i czy któryś psiak nie potrzebuje wsparcia:roll: ale chociaż podrzucę Wolterka, śliczny jest:p Quote
li1 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Mam jeszcze gorsza wiadomosc. Misia uciekla z mojego mieszkania w Warszawie. Prosze o pomoc w poszukiwaniach [URL]http://www.dogomania.pl/threads/197008-Misia-uciekła-centrum-warszawy-prosimy-o-pomoc-w-poszukiwaniach[/URL] Quote
AgusiaP Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='li1']Mam jeszcze gorsza wiadomosc. Misia uciekla z mojego mieszkania w Warszawie. Prosze o pomoc w poszukiwaniach [URL]http://www.dogomania.pl/threads/197008-Misia-uciekła-centrum-warszawy-prosimy-o-pomoc-w-poszukiwaniach[/URL][/QUOTE] Boziu biedna maleńka a tu tak zimno :-(:-(:-( Quote
Moniskaa Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Li1 widze ze Misia juz sie znalazła.. bardzo się ciesze :) Czy jest może gdzies ogloszenie ktore mozna wydrukowac ze zdjęciem Woltera? Jezeli nie ma, to prosilabym osobe która umie ładnie to zrobić. Rozwiesilabym w Bialymstoku troche ogloszen Quote
__Lara Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Masz rację Moniskaaa, trzeba próbować w różny sposób. Quote
jamor Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='jkp']Kurcze chyba adminom jednak odbiło( widziałam 1 wpis= pytanie do admina w tej sprawie , no bardzo dziękujemy za zamieszanie tej osobie ,ktora z pomoca bezdomniakom nie ma nic wspolnego, ale pozazdrosciła TAK PO LUDZKU :( !!) . Wiekszosc tych hotelikow jest zapchna psami z dogo i JAK NAJBARDZIEJ NAM = UZYTKOWNIKOM JEST POTRZEBNA ICH " reklama" , wtedy wiemy na bieżąco co i jak . Jak odróżnie teraz komercyjne miejsca hotelowe dla rasowych psich arystokratów prowadzone przy hodowlach albo miejsca u oszustow od miejsc takich jak u Murki, Jamora i wielu innych gdzie bezdomniaki czekaja często długo na swój lepszy czas zyciowy ??!!., Za PKS a zapłaciłam i sponsorkom dziekuję za wpłaty !! Chyba " naszym" hotelikom założymy nowy dział na dogo pt WYKLUCZENI !!! :)[/QUOTE] jako wątek roboczy - załozyłem na swojej stronie www, tam zakładka forum, murka i inni tez są Quote
Szarotka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 To ja podniose Pekasa, bo mimo, ze wiem, ze mu u Jamora dobrze, to juz chyba czas, zeby zmienil lokum, bo inaczej to chyba za zasiedzenie mu sie nalezy........... Jamor, bylam na Twojej stronie, ale tam sie znowu trzeba logowac, ja nic nie bede innego robic tylko na forum siedziec ....... Quote
Szarotka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='Moniskaa']Li1 widze ze Misia juz sie znalazła.. bardzo się ciesze :) Czy jest może gdzies ogloszenie ktore mozna wydrukowac ze zdjęciem Woltera? Jezeli nie ma, to prosilabym osobe która umie ładnie to zrobić. Rozwiesilabym w Bialymstoku troche ogloszen[/QUOTE] Byl taki bazarek z plakatami i wiem, ze chyba ciocia polubek robi za darmo. Quote
Moniskaa Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 [quote name='Szarotka']Byl taki bazarek z plakatami i wiem, ze chyba ciocia polubek robi za darmo.[/QUOTE] Dziekuje :) dlaczego Jamor dostal bana?! Quote
agacia Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Pewnie za wątek jaki założył o likwidacji tematów hoteli. Co to się robi z ta dogomanią :| Quote
Szarotka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Bana dostalo pare osob naraz, bo zrobili banerek gdzie wyrazili w sposob dosyc dobitny swoje zdanie .......... Quote
Recommended Posts