Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lucyna']Sprawdziłam, ma 3 obserwatorów ... może tym razem Wolterek znajdzie ten wymarzony domek ... :lol:[/QUOTE]

Kciuki zaciśnięte tak, że nic innego nie mogę zrobić - ręce zajęte.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Piromanka']Kciuki zaciśnięte tak, że nic innego nie mogę zrobić - ręce zajęte.[/QUOTE]

A kto zajmuje sie Twoim tymczasikiem ?

Posted

[quote name='Lucyna']Mogę wznowić mu allegro ... :lol:
Jamor czy ktoś dzwonił w sprawie Wolterka?[/QUOTE]
miałem tylko tego meila. odpisałem proszac o podanie nr telefonu do kontaktu, nie było odpiowiedzi. Nie wiem czy zauwazyłyście, ze Pksem interesują sie sami młodzi chłopcy
tresc :Witam
Piszę w sprawie WOLTERa, chciałbym zapytać czy chcesz go oddać za darmo w dobre ręce ? Jestem bardzo zainteresowany nim, podoba mi się, dostanie u mnie wszystko to co będzie mu potrzebne do szczęścia.

Chciałbym się nim zająć. Mieszkam w okolicach Bydgoszczy, o piesku dowiedziałem się z portalu alegratka.pl. Nie posiadam samochodu ale myślę ,że dam radę dojechać do stolicy, bardzo mi zależy na tym.
Zapewnie mu ciepły dom, opiekę, szczepienia. Nigdy nie byłem w Warszawie, chciałbym wiedzieć jak można go odebrać ?

Posted

[quote name='jamor']miałem tylko tego meila. odpisałem proszac o podanie nr telefonu do kontaktu, nie było odpiowiedzi. Nie wiem czy zauwazyłyście, ze Pksem interesują sie sami młodzi chłopcy
tresc :Witam
Piszę w sprawie WOLTERa, chciałbym zapytać czy chcesz go oddać za darmo w dobre ręce ? Jestem bardzo zainteresowany nim, podoba mi się, dostanie u mnie wszystko to co będzie mu potrzebne do szczęścia.

Chciałbym się nim zająć. Mieszkam w okolicach Bydgoszczy, o piesku dowiedziałem się z portalu alegratka.pl. Nie posiadam samochodu ale myślę ,że dam radę dojechać do stolicy, bardzo mi zależy na tym.
Zapewnie mu ciepły dom, opiekę, szczepienia. Nigdy nie byłem w Warszawie, chciałbym wiedzieć jak można go odebrać ?[/QUOTE]

W Bydgoszczy jest bardzo porzadne schronisko, z masa psow - dlaczego jechac taki szmat drogi? Moze dlatego, ze na te odleglosc nie bedzie kontroli......

Patrzac na te filmy wcale sie nie dziwie ze tylko mlodzi chlopcy sie interesuja - oni sie chca utozsamic z tym co widza, a to nie jest tylko pies.....

Dla jakiej katergorii ludzi Wolter sie nadaje? Mlode dziewczyny? W srednim wieku? Starsze panie? starsi panowie?

Mozna by sprobowac zrobic zdjecie-film Wolterowi wlasnie z "przedstawicielem grupy docelowej" - to osoba chetna bedzie mogla sie rozpoznac.....

Posted

Pks jest elastyczny, nie trzeba go katalogowac. co do aktywnych i portalu biegaczy to zerknijcie na wątek Lando. Typowo sportowy pies a bez DS, i to ile juz czasu

Posted

[quote name='jamor']Pks jest elastyczny, nie trzeba go katalogowac. co do aktywnych i portalu biegaczy to zerknijcie na wątek Lando. Typowo sportowy pies a bez DS, i to ile juz czasu[/QUOTE]

Tu nie chodzi o katalogowanie.
O "pokazanie wizji" ludziom.
Mozna by mu zrobic zdjecia z roznymi osobami (jesli jest taka mozliwosc).
Albo mozna czekac i miec nadzieje ze ktos go wypatrzy wsrod tysiecy innych....

Posted

Zamówiłam bazarek ogłoszeniowy dla Wolterka ;) Jestem pierwsz w kolejce więc ogłoszenia powinny byc w ciągu 7 dni :lol:

Jak by ktoś chciał skorzystac to podaje link do niego :eviltong:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/192257-BAZAREK-OGŁOSZENIOWY-35-ogłoszeń-za-10zł-do-20.09-ZAPRASZAM[/URL]!

Posted

[quote name='AgusiaP']Zamówiłam bazarek ogłoszeniowy dla Wolterka ;) Jestem pierwsz w kolejce więc ogłoszenia powinny byc w ciągu 7 dni :lol:

Jak by ktoś chciał skorzystac to podaje link do niego :eviltong:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/192257-BAZAREK-OGŁOSZENIOWY-35-ogłoszeń-za-10zł-do-20.09-ZAPRASZAM[/URL]![/QUOTE]
Dzieki!!!!!