Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki wejdzcie na wątek proszę tak szkoda mi tej malutkiej :( :( :(
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/172978-kola-mA-odziutka-suA-ka-po-wypadku-teraz-potrzebny-dom[/URL]

Posted

[quote name='jkp']Agusia P- Ty wywiazujesz sie ze swoich niemałych zobowiązan wiec nie ma o czym mowić. Jesli sie nie skarże to widocznie tak musi zostać. Bede wdzieczna za pomoc w szukaiu domku . Troche nas tu mało :( i nikogo nie ma " na miejscu" . Moze znacie kogoś kto bywa u jamora i mogłby pomóć fotkami i opisami ?
Przepraszam jesli nic nie napiszę ale mam dziecko ze złamana noga i po zab operacyjnym więć ani czasu ani wolnej głowy do myslenia nie mam :([/QUOTE]
Wystarczy poprosić o zdjęcia i konkretne informacje jamora. Zdaje się, że [URL="http://www.dogomania.pl/../members/89469-marlenka"] [B]marlenka[/B][/URL] bywa w hotelu.

[quote name='Moniskaa'][URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=904950375"][B][COLOR=#4444ff]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=904950375[/COLOR][/B][/URL]

czy u Was wszystkie zdjęcia wyswietlają sie?[/QUOTE]
Widzę tylko jedno zdjęcie Woltera.

[quote name='AgusiaP']Dziewczynki wejdzcie na wątek proszę tak szkoda mi tej malutkiej :( :( :(
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/172978-kola-mA-odziutka-suA-ka-po-wypadku-teraz-potrzebny-dom[/URL][/QUOTE]
Zajrzałam i zapisałam sobie wątek.

Posted

[quote name='AgusiaP']Ojj to życzę szybkiego powrotu do zdrówka z tą złmaną nóżką :(

Moniśka może napiszemy w tytule, że potrzebne deklaracje.

Piromanka przepraszam, że tutaj na wątku Woltera, ale czy dostałaś wiadomości, które Ci wysłałam :) ???[/QUOTE]

Tylko ze nie moge wejsc na tamte konto :/ kochana dogomania nie odpowiada na moje prosby odzyskania starego konta

Posted

[quote name='AgusiaP']Ojj to życzę szybkiego powrotu do zdrówka z tą złmaną nóżką :(

Moniśka może napiszemy w tytule, że potrzebne deklaracje.

Piromanka przepraszam, że tutaj na wątku Woltera, ale czy dostałaś wiadomości, które Ci wysłałam :) ???[/QUOTE]

Tylko ze nie moge wejsc na tamte konto :/ kochana dogomania nie odpowiada na moje prosby odzyskania starego konta

Posted

[INDENT] [SIZE=3][COLOR=Green][COLOR=RoyalBlue]z góry przepraszam za offa[/COLOR]
kochani zapraszam[/COLOR] [COLOR=Blue]na[/COLOR] [I][U][COLOR=Red]PSIE BAZARKI[/COLOR][/U][/I] [COLOR=Magenta]z przeróżnymi[/COLOR] [COLOR=Purple]nowymi akcesoriami[/COLOR].[/SIZE] [B][COLOR=DarkRed]Zbieramy pieniążki na psiaki z Pabianic w DT. Link do bazarku jest w podpisie bo za dużo tego jest[/COLOR][/B][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] [/INDENT]

Posted

[quote name='jkp']Agusia P- Ty wywiazujesz sie ze swoich niemałych zobowiązan wiec nie ma o czym mowić. Jesli sie nie skarże to widocznie tak musi zostać. Bede wdzieczna za pomoc w szukaiu domku . Troche nas tu mało :( i [B]nikogo nie ma " na miejscu" . Moze znacie kogoś kto bywa u jamora i mogłby pomóć fotkami i opisami ?[/B]
Przepraszam jesli nic nie napiszę ale mam dziecko ze złamana noga i po zab operacyjnym więć ani czasu ani wolnej głowy do myslenia nie mam :([/QUOTE]

O nie , ta zniewaga krwi wymaga :) przeciez ja jestem nawet pisałam że moja znajoma się zakochała w wolterze , ale jej bym psa nie dała .

Posted

A ...." krwi wymaga " nie dziękuję, nie jadam :) ale ta zniewaga może fotek PKS wymaga ! No nie żarty oczywista ale w takim razie prosimy o relacje ( może się wątek co nieco ożywi i coś się ruszy :)

Posted

Zaraz napisze na wątku Jamora żeby jakies foty dał ładne , boja dziś wysyłałam Woltera do jakiejs Pani z mszczonowa , ale ona chce młodszego , dałam jej 5 psów do wyboru , w tym woltera . Ludzie sa beznadziejni :)

Posted

[quote name='marlenka']Zaraz napisze na wątku Jamora żeby jakies foty dał ładne , boja dziś wysyłałam Woltera do jakiejs Pani z mszczonowa , ale ona chce młodszego , dałam jej 5 psów do wyboru , w tym woltera . Ludzie sa beznadziejni :)[/QUOTE]
Masz rację,beznadziejni są ludzie.Ja mam telefony,w których proszą,żebym zmierzyła centymetrem ile wzrostu ma pies,albo koniecznie musi ważyć 4,5 kg.Zawsze zastanawiam się,po co im takie precyzyjne dane.Oczywiście nie robię tego,bo ktoś taki,to dla mnie świr.Trzymajcie się z Wolterem.Nie ma on szczęścia,a taki fajny piesek. . . .

Posted

Ja dzisiaj przeglądając portale ogłoszeniowe napotkałam ogłoszenia, w którym ludzie chcą przygarnąć za darmo szczeniaka yorka, ale takiego żeby ważył do 1 kg jak będzie dorosły.

Posted

[quote name='Pipi']Masz rację,beznadziejni są ludzie.Ja mam telefony,w których proszą,żebym zmierzyła centymetrem ile wzrostu ma pies,albo koniecznie musi ważyć 4,5 kg.Zawsze zastanawiam się,po co im takie precyzyjne dane.Oczywiście nie robię tego,bo ktoś taki,to dla mnie świr.Trzymajcie się z Wolterem.Nie ma on szczęścia,a taki fajny piesek. . . .[/QUOTE]

Dokładnie Pipi. Piromanka, brak słów. Jak takie coś czytam to widzę przed sobą jakiegoś grubego babsztyla, strojącego się w w jakieś futra i inne, który tylko czeka aż swoją "zabaweczkę" ustroi w milion kokardek :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

A ja oczami wyobraźni,po takim telefonie,widzę jak mój pies dostaje pałką w łeb i zostaje przemielony na sajgonki.No bo po co komu pies,który waży akurat 4,5 kilo?A słyszałam,że o takiej wadze są najsmaczniejsze. . . .A babsztyle takie,snobki też znam osobiście i tak mi szkoda tych piesków,bo jedna ma dwa yorki i robi z nich cudaków i ja uważam,że wogóle ich nie kocha,tylko chce się pokazać,jaka ona dobra jest.Już nawet zdążyłam się z nią pokłócić o te pieski,ale to nic nie pomaga.Niby mają dobrze,ale żebyście widziały,jak one schrzaniają,jak ona chce je ubrać,bo idą na spacerek.A jak się trzęsą,a ta paniusia szpikuje je tabletkami na uspokojenie,bo są nerwowe i ona bardzo się martwi.Jeden,to kilka razy miał taki atak,jakby miał padaczkę.Słów brak,na takie baby.

Wolterku,hopaj do domku,zwolnij miejsce innemu co???

Posted

Czasem tak jest,że coś się zatnie i nic,długo nic. . . . . .
Nie ma on szczęścia biedny,a taki ładny jest. .:loveu: