Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ruda- zdziczała suka dokarmiana na działkach na obrzeżach Legionowa doskonale wiedziała, gdzie zaprowadzić swoje maluchy. Gdy szczenięta skończyły 2 miesiące Ruda przyprowadziła je do pani Krystyny i zostawiła :-o
Problem w tym, że pani Krystyna ma 10 swoich psów, a szczeniąt jest aż 7!
Usłużny sąsiad poradził uśmiercenie maluchów , na co oczywiście pani Krystyna się nie zgodziła. Maluchy mieszkają więc w skleconej budce i czekają na dobre domy. 5 z nich to suczki.
Szczenięta będą średniego wzrostu, są już odrobaczone.
Całe stadko:

piesek

piesek- ma dom

suczki

Proszę o pomoc w ogłaszaniu!
Jeszcze nie wydałam wszystkich zwierzaków z Pragi, poszukuję domów dla ponad 20 szczeniąt ze schroniska w Kruszewie i około 30 kotów (od rozmnażaczki z Bielan, od pani Eli z Woli i połapanych przeze mnie kociąt z mojej ulicy) i nie mam czasu, by powrzucać ogłoszenia tych szczeniąt :shake:
Zrobię im allegro.

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to biore sie za ogloszenia. Małe będą dwukrotnie odrobaczone i będą miały książeczki tak jak te maluchy z pragi?
Był jakis ciekawy telefon w sprawie ostatniej suni i kotków?
Kontakt w sprawie tej 7 tez do Ciebie?

Posted

Na razie cisza :-(

Nie wiem, czy uda nam się załatwić dla nich książeczki i drugie odrobaczenie, bo środki z WOŚ na razie zostały wstrzymane- kończą się, a mamy do wysterylizowania multum kotów i kilka psów :placz: a własnych pieniędzy nie mamy.

Kontakt w sprawie adopcji tych maluchów: 602-333-601- Jola

jakby tych było mało, to są jeszcze kocięta do adopcji:
http://www.dogomania.pl/forum/f1206/7-kolorowych-kociakow-w-wa-146126/#post12938657

Guest Elżbieta481
Posted

Jeszcze świata nie poznały,
Nie znają jego stron,
A juz niczyje,już samotne
Opuszczone proszą o dom!,,

Posted

Ogłoszenia już są. Imiona po których rozpoznacie szczylki to beżowy -Roki, czarny -Remek, suczka łaciat-Rafa, cała czarna -Ramona, czarnobiałe Ronia, Rita, Rubi. Wszystkie są na adopcjepsow.org jako nowo dodane. Zajrzyjcie, zeby wiedziec o którego chodzi.
Trzymam kciuki za powodzenie akcji.

Posted

Nasza tymczasowiczka Sonia (patrz podpis), "siostra" jednej z siedmiu suniek, pojechała dziś do domu. Mieliśmy dwa chętne domki, dlatego teraz drugiemu zarekomendujemy jej sobowtóra/kę.